16 thoughts on “Päivän kuva: Nato tulee

  1. Ai, mikä näyttelijä? ONko sinulla linkki. Voi olla, että lähteeni väärässäkin. Pääpointtina, että Naton ydinporukka eli Amerikan armeija nykyään täysin suvakoitunut verrattuna mm. Venäjän ja Kiinan armeijoihin.

     1. Seurasin artikkelin hyperlinkkejä. Suomen Riigan suurlähetystö Baltic Pride tukijana/kontribuuttorina. Eli diplomaattisuus on muuttunut muiden maiden sisäpolitiikkaa (&kulttuuria – sama asia) muokkavaksi proxy-agentiksi. Jos valta vaihtuu Latviassa niin on ymmärrettävää jos Suomen suurlähetystö karkoitetaan maasta.

      https://balticpride.org/supporters/

   1. Dewittu sulla mitään lähteitä ole 😂 keksit tarinoita vääistät niitä ja kun joku on eri mieltä niin oho teksti poistetaan😂 sananvapaus kunniaan👍 Tää on samanlaista youtubessa kun dewitulla oli kanava muut bännättiin paitsi perseenuolijat🤣

 1. Homoliitto. Siksi tarvitsee Suomea ja suomalaisia tykinruoaksi sinne sun tänne. Ja tyhmä valtamedia yllyttää typeryksiä.

 2. Persut alkavat vaihtaa nyt yhteisen myönteisen Nato-vaihteen päälle, kun käyvät läpi ohjelmiaan ja rupeevat valmistautumaan eduskuntavaaleihin.

  1. Niikko saa kenkää tai kääntää takkia. Alkaa olla sivareilla värisuora ulkopolitiikan alalla, Haavisto, Allah-Aho.

   1. Niikko sai kenkää, koska ei ollut tarpeeksi Nato-mielinen. On pitänyt kirjoittaa tästä kuviosta juttu, mutta Convay ja Anogate on vienyt toimituksen kaiken ajan. Kyse on siis siitä, että natottajat ovat ottaneet koko persut haltuunsa kaikkine valiokuntiinen ja nuoleskelevat kokoomusta, jotta pääsevät porvarihallitukseen viemään Suomen Natoon. Samanlainen kuvio käynnissä myös Ruotsissa.

    Natottajilla kiire, koska Suomi pitää viedä Natoon Takapiru-Putkosen ja Salora-Niinistön kaudella eli seuraavan 2023 hallituksen alkuvaiheessa, jotta ollaan Natossa 2025.

    Tämä on vain huipentuma valtakolmikon Lipponen, Putkonen ja Niinistö 30 vuotta kestäneestä projektista viedä Suomi läntisten pankkiirien valtaaan eli ensin tuhoamalla sinivalkoinen pääoma (KOP) alistamalla se ruotsinkieliselle pääomalle (SYP/Nordea) ja sitten viedä Suomi EU:iin, euroon ja Natokumppanuuteen. Viimeisenä askeleena on viedä Suomi Natoon.

    Tässä projektissa auttaa se, että Nato on yhä voimakkaammin alkanut pridettämään ja näin heikentänyt vasemmiston perinteistä Natokriittisyyttä.

 3. MdW:n mukaan pridetys on siksi, koska Nato kosiskelee Naton kannattajiksi vasemmistolaisia. Imagonrakennus kampanja on käynnissä.

  No onpahan taas yksi kampanja lisää kyseenalaista Natovouhotusta. Natointoilu on yksinkertaisille ihmisille tarkoitettua propagandaa. Suomalaisten suuri enemmistö ei kannata sotaa eikä Natoa. Mitäs tähän sanotte, nimettömät?

   1. Samasta syystä miksi sinä trollailet ikään kuin työksesi. Natoa kannattavat pääosin vain helsinkiläiset, ruotsinkieliset ja pelkurit. Siitä tulee se 21-24% koko väestöstä minkä tutkimuslaitokset toistuvasti ilmoittavat. Mieti, mistä lähteestä tuo tieto on.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*