6 thoughts on “LIVE: Vapauden puolesta miekkari

  1. Nämä ihmiset eivät kyllä taatusti luovuta. Taistelevat loppuun asti. Kyllä Helsinki saadaan vielä pysyvästi kansallismielisten hallintaan. Poliisikin on jo kusi sukassa kun suomalaiset ovat vihdoin lähteneet massoittain liikkeelle ja ovat alkaneet kapinoimaan. Siinä saa poliisi sabotoida ahkeraan laillisia ryhmiä ja puolueita.

    Poliisit ovat pahinta mahdollista ihmissaastaa.

    1. Tänään Saatanallahin soturit iskevät jos poliisi joutuu seisoskelemaan portailla ja toreilla tyhjän panttina. Suosittelen seuraamaan iltasella meininkiä pääkaupungistamme! Siellä liikkuessa kannattaa noudattaa tavallista varovaisuutta.

  2. Nämä ovat kyllä todella rohkeita, hienoja ja tehokkaita ihmisiä! Ei voi muuta sanoa.

  3. Tällaisia ihmisiä kun olisi enemmän niin Suomi olisi vapaa ja täällä olisi asiat paljon paremmin.

Comments are closed.