12 thoughts on “Video: Jaana ”Leia” Kavonius vs. Ano ”Darth” Turtiainen

 1. Tämä oli upea video. Tähän ei ole mitään lisättävää. Valehtelijat, petturit ja saasta ulos!

  Kuten Jaana Kavonius sanoi, ei riitä, että kristityt jäävät vain koteihinsa rukoilemaan, vaan pitää ryhtyä rohkeasti taisteluun ja ei saa alistua ja luovuttaa!

 2. Ano Turtiainen, mies joka heittää oman puolueensa varapuheenjohtajankin julkisesti rekan alle ja haukkuu tyhmäksi.

  1. Ano ymmärsi että käynnisti vahingossa oikean kansannousun eikä enää pystynyt hallitsemaan sitä olemalla hiljaa hallintonsa kanssa ja kuvittelemalla että kaikki odottavat mahtikäskyjä moosekselta.

   Aivan kuten eläin, se hyökkää kun sen ahdistaa nurkkaan. Globalistit ahdistivat Anoa joka ei saanut ”omiaa kuriin”. Siksi niitä piti koittaasitsia kovalla kädellä. …mutta kansa oli jo lähtenyt liikkeelle, eikä sitä pysäyttänyt enää mikään.

   Mikäli Ano on nyt hiljaa ja antaa kaikkien asettua ehdolle jotka VKK:ssa haluavat, VKK ja Ano voivat jatkaa eduskunnassa. Mutta jos Ano tai VKK:n hallitus vielä käskyttää, niin kansa siirtyy Jaanan puolelle. Jaana on sen verran kovan luoka luu lakitaustoineen että siihen eivät pysty Ano tai hallituksena lähellekkään. Matkasaarnaajat eivät korvaa tietoa tai taitoa. No, kansan siirtessä Jaanan puolelle, VKK kuolee kerralla.

   1. No minä olen jo siirtynyt pois ja olen huomannut monen muunkin tehneen niin.
    Kannatan vaikka Aku Ankka puoluetta mielummin kuin peikkoja kaikkialla näkevää, vaahtosuista narsuprofeetta saarnamiestä, tuota itsenäisesti toimivaa kansaa vastaan olevaa IQ roid rageria kabinetteineen.

 3. No ei ole kun hörhö vs. hörhö. Näitä tärähtäneitä ei Suomen kansallismielinen liike tarvitse yhtään mihinkään. Tähtien sota on lasten elokuva. Turtiainen taas vaikuttaa olevan globalisti hihhuli, Timo Soini osa 2.

  1. Timo Soini oli sentään maisterimies, eli hän oli jollain tasolla melko järkevä, vaikkakin umpimätä.

   1. Joo, Soini oli kiero, muttei mikään ääliö tai raivoava sekopää, vaan sivistunut koulutettu ihminen, joka vaan esitti tavallista tallaajaa.

    1. Katolinen kirkko vastusti aina ja vastustaa edelleen kristinuskoa, sen takia se on perustettu. Siellä ei ikinä avata raamattua. Sellainen konservatiivi Timppa oli.

     Ano siteeraa ahkerasti raamattua, ja tajuaa pysyä erossa luterilaisesta harhaoppikirkosta.

     Ei Suomesta löydy, eikä tule löytymään väkivahvoja miehiä kantamaan maanpetturit ulos eduskunnasta. Muualla Euroopassa se on mahdollista.

     Esim Miki Sileoni sanoi, että hänellä menee hyvin, ei sellaiset miehet taistele itsensä täysin likoon laittamisella.

     1. Vatikaani on nwo-liikkeen johtavia tahoja, ja se on ollut näin pitkään. Paavi palvoo avoimesti Luciferia. Mitä Ano tekee, hänhän on sanonut, että Suomi on sodasss, ja se on totta.

      Toimitaan sen mukaisesti. Lihassa tai hengessä. You choose!

    2. Joo Soini myi itsensä ja jäljelle jäi ei mitään. Kun itsensä myy mitä jää jäljelle? Soinia ei myökään koskaan kiinnostanut maahanmuuton rajoittaminen vaan oma leveä perse ministeri audin takapenkillä. VVK ei ole puolue vaan kansanliike jossa saa olla montaa mieltä toisinkuin pernteisissä puolueissa. Miki Sileoni on turhautunut ja ymmärrän täysin. Kannattaa miettiä ketä äänestää ja kansa äänesti SDP-Kepu-Kokoomuksen valtaan aluevaaleissa. Tyhmä kansa. Sitä saa mitä tilaa ja äänestää.

     1. Jos VKK saisi kansanedustajan ensi vaaleissa ja puoluetukea, niin eihän siinä paikallisilla kannatusyhdistyksillä, ketkä kuitenkin tekevät kenttätyön, ole mitään sanavaltaa että miten puoluevaroja käytetään. Eli puoluejohto voi tehdä yhtä kun kannatusjäsenet, kenen sanalla ei ole varsinaista painoarvoa, tahtoisivat jotain muuta. Miten tällä logiikalla voi toimia ”kansanliikkenä”, ihmettelen vain?

      Ja keulakuvana sekä sanoin paimentamassa A.T. todennäköisesti kuolemaansa asti? Niitä expersuja&exkepulaista unohtamatta.

      Kansalla täytyy olla todellista valtaa jotta olisi todellinen kansanliike, ei niin että joku ydinporukka hyötyy eniten ja kykenee liikkeen varsinaisesta tekijäväestä erillään suvereeneina omapäisesti ohjaamaan taloutta sekä päättää kuinka kohdistaa saatua asemaa/vaikutusvaltaa tai kuten persuissa, jättää käyttämättä ja on hiljaa.

      Ihan vilpittömästi, en ymmärrä miten tuonlaisella VKK säännöstön kyhäelmällä saadaan oikea kansanliike. On erillään VKK puolue joka on ”linna”, sitten on niitä kyliä, kannatusyhdistyksiä kannatusjäsenineen, kenen homma on tuottaa hyödykkeitä linnalle, ja jos on tarpeeksi myötäilevä ja samanlainen kuin linnan väki, niin sitten ehkä pääsee jossain vaiheessa linnaankin sisään. Siis jos on ”sinne sopiva”.

  2. Juuri näin. Ihan normaaliin siistiin jakkupukuun pukeutunut ja normaalisti käyttäytyvä juristinainen vetäisi miekkarit ääriään myöden täyteen. Siitoimen ajoista saakka olemme tasaisena virtana todistaneet päihderiippuvaisten, skitsofreniaa potevien, ulkomaisen aakkostoimiston värväämien eksentrikkojen yhden hengen performansseja ja meltdowneja, ja ne ovat vaivan niin nähtyjä. Kohderyhmänä olemme äärimmäisen epäluuloisia ja kyynisiä. Ossi Tiihonen on ainoa, joka ei ole vielä handlerinsa käskystä seonnut, eikä kekkaloinut varotusväreissä ja huumetrippikoreografiassa pitkin ison kirkon raittia. Varmaan sekin päivä vielä päästään näkemään.

Comments are closed.