Free speech 10 helmikuun, 2022

 

Jenspa:

Hyi. Kun terveyskeskukseen astuu sisään niin suoraan edessä on corona rokotus vastaanotto! Siirtäkää se huone nyt jonnekin muualle suoraan sisäänkäynnillä. Tyrkyllä. Ja kamalaa kuunneltavaa kun lapset huutavat hädissään siellä ja hoitajat väkisin piikittävät.

Nytkin täällä tuotu lapsia jonottamaan. Tutkimukset kyseisestä rokotteesta eivät ole vielä valmistuneet sekä osissa maissa on jopa sanottu etteivät suosittele lasten rokottamista koska hengen vaarallista. ( tämän jälkeen hoitajat hysteerisinä tulivat sanomaan ettei saa kuvata, sanoin että kyllä saa ja pitää!)

 

 

Kuvassa linkki Facebook-videoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Video: Jenspa vs. piikkimafia

 1. Hyvä Jenspa! Jenspa ei ole koskaan lähtenyt puukottamaan selkään, lähtenyt myymään itseään ja on aina ollut rohkeasti oman valkoisen Suomen kansan puolella.

  Tässä Jenspa on aivan oikeassa. Erityisen törkeää ja rikollista on antaa erittäin vaarallinen kokeellinen injektio lapsille.

  Katsokaas ketkä ne lääkeyhtiöt ja pankit omistavat, niin tiedätte mikä ryhmä on kokeellisten injektioiden, aivopesun ja rikollisten ihmiskokeiden takana.

 2. Juuri tällaisista asioista voisi perustaa videoketjun ”Jenspalla on asiaa”. Niistä omakohtaisista asioista joissa kokee vääryyttä tai vilunkia tapahtuneen. Niitä varmsti riittää.

  1. Kaikki varmasti syväluotaavia analyysejä päivän polttavista aiheista, eivätkä varmasti toistaisi itseään. Hän vaikuttaakin niin fiksulle, että häneltä varmasti löytyisi järkeviä ratkaisuja asioiden ratkaisemiseksi, kuten täälläkin porukalla.

 3. Olisin katsonut kyllä mutta jos tarjotaan vain fb-linkkiä niin se siitä. Itse en enää tuohon teennäiseen juutalaispaskaan mene ikinä (jotain n.10 vuotta ilman eikä ole ikävä) missä ei saa kertoa OMIA mielipiteitään maailman asioista.
  -Jenspalle kuitenkin tsemppiä- vaikka se selviää ennemmin tai myöhemmin sinullekin mitä saat sanoa ilma että tulee banneja jatkuvalla syötöllä…

  1. Joo, Jenspalta on pyydetty Youtube-videoita, mutta hän on kiikissä Faceen. Tosin ei ihme, koska sen kautta on niin helppo tehdä videoita ja levittää niitä.

 4. Nyt lähti laittoman lehden otsikointi lapasesta: ”Jenspa vs. Piikkimafia”!
  Ensinnäkin, yhtään lasta ei väkisin rokoteta Coronaa vastaan vaan vastuu on aina lasten vanhemmilla. Vastuulliset vanhemmat hoitavat rokotukset koko perheelle. Oikeasti, Corona ei ole suomalaisten ongelma vaan koskettaa koko maailmaa.
  Onko laittoman lehden lukijat todella niin ”sisäsiittoisia” että luulevat coronan olevan vain suomalaisten keksimä juttu… vai onko tässäkin polpo mukana?
  Toiseksi, lapset parkuvat aina kun pitää mennä rokotuksiin, oli se sitten mistä syystä vaan ( esim. perhe haluaa lähteä lomalle kaukomaille).

Comments are closed.