Free speech 11 helmikuun, 2022

 

Laiton Lehti on aina korostanut kannattavansa Sveitsin mallia eli itsenäisyyttä, puolueettomuutta, desentralismia ja suoraa demokratiaa.

 

Se on kuitenkin vain propagandaa.

 

Todellisuudessa Laiton Lehti kannattaa Liechtensteinin ja Japanin malleja.

 

Molemmissa on erittäin tiukka maahanmuuttopolitiikka ja molemmissa kunnioitetaan keisaria. Liechtensteinissa tietysti ruhtinaan muodossa ja Japanissa ihan ihka oikeaa keisaria.

 

Eli vähän samaan tapaan kuin upeassa Warhammer 40K -universumissa.

 

Warhammer 40k: Komissaari

 

 

Japanissa oikeasti ajatellaan kuin Warhammerissa eli täysillä kunnioitetaan keisaria ja ollaan valmiita taistelemaan hänen puolestaan vaikka loppuun asti.

 

 

 

Liechtenstein ja Japani ovat myös molemmat erittäin konservatiivisia, mutta silti hyvin kansainvälisiä. Tosin nationalismin ehdoilla eli napataan rusinat muiden maiden traditioista.

 

Liechtenstein on äärikatolinen ja Japani äärisintolainen. Molemmissa maissa on hyvin selkeät sukupuoliroolit ja homoja ei päästetä hyppimään silmille, vaikka ei niitä vainotakaan.

 

 

Japanissa on upea manga-sarjakuvakulttuuri, jossa näitä sukupuolirooleja ja perinteisiä arvoja kunnioitetaan. Alla olevassa videossa on upeasti yhdistetty valkoista aatetta japanilaiseen manga- ja musiikkikulttuuriin.

 

Älkää peljästykö. Laiton Lehti ei ole joutunut keltakuumeeseen. Tästä huolimatta kulttuurien yhdistelystä voi oppia ja myös nauttia.

 

 

 

 

 

 

19 thoughts on “Japanin malli: Nationalismi, manga ja keisari

 1. Amerikkalaiset tuhosivat pitkälti hienon Japaninkin. Kaikki mihin amerikkalaiset ja britit koskevat muuttuu yleensä paikaksi. Heistä ei ole mitään hyvää. Pelkkää syöpää nämä ihmiset. No, onneksi karma on iskemässä takaisin ja he ovat nyt molemmat rotusekoittumassa ja se on hyvä asia, kunhan samaan aikaan suomalaiset pysyvät suomalaisina. Samalla myös Suomi vapautuu totaalisen pahuuden otteesta.

 2. Laiton Lehti ei edelleenkään ole kertonut miksi fanittaa loisivaa monarkismia joka ainoastaan elää kansalaisten selkänahasta. Ymmärrän, että vielä satoja vuosia sitten ihmiset nousivat yläluokkaan kykyjensä ja jopa rohkeuden perusteella, mutta nykyisin he ovat lähes aina loisia. Emme tarvitse ryhmää ihmisiä jotka vain elävät muista ja muiden selkänahasta. Meillä on jo tällaisia loisia omasta takaa.

  1. Hyvä pointti, mutta monarkkien ei välttämättä tarvitse loisia. He voivat helposti elää omaisuutensa tuotolla. Näin tapahtuu esim. Liechtensteinissa, jossa Hans Adam II pyörittää maailman suurinta dynastista investointipankkia )LGT) eli toimii varakkaiden pankkiirina ja suojelijana eikä rahakoneen pyörittäjänä. Hans Adam muuten ilmoitti, että jos hänen hallintatapansa ei miellytä jotain Liechtensteinin kuntaa, niin sekessoitukoon eli muuttukoon itsenäiseksi tai liittyköön naapurimaahan. Tämä on todella loistava asenne, jonka hän muuten sai aika pitkälti Hoppelta. Btw, minä ja Wahlroos kutsuttiin Hoppe Suomeen juuri sen jälkeen, kun hän oli käynyt Hans Adamin luona keskustelemassa sekessioperiaatteen hyvyydestä ja rahakoneen pahuudesta.

   1. Ilmeisesti ei mennyt Wahlroosille jakeluun tai sitten on ihmisenä henkisesti niin heikko, että sekessio ja itsenäistyminen ei tule kysymykseen. Siinähän joutuu heikko loinen elättämään itse itsensä ja Wahlroos ei siihen pysty.

    1. Wahlroos on siinä mielessä reilu, että haluaa kuulla myös rahakoneen (vähimmäisvarantopankkijärjeselmä) kriitikoiden teorioita. Osittain myös siksi, että haluaa ymmärtää pankkijärjestelmän heikkouksia ja niihin varautua. Wahlroos myös ymmärtää euron olevan Suomelle todella huono asia ja on jotain suuntaan siihen puhunutkin. Lopulta hän on kuitenkin vain isänsä poika eli palvelee valtaeliittiä Minun piti kirjoittaa hänestä historiikki, mutta on jäänyt.

     1. Marco on aina niin terminaalisen naiivi ja positiivinen, että näkee kaikessa positiivisuutta. Mutta kyllä, varmaan olet oikeassa. Wahlroos on silti henkisesti heikko ihminen. Siksi hän on rahaeliitin kätyri. Jos ihmisistä olisi oikeasti johonkin, he eivät olisi kätyreitä. Tämän takia Wahlroos olikin Vanhasen, Halosen jne. tapaan kommunisteja, koska heillä kaikilla on käytännössä heikko perimä.

 3. Suomessa ei ole yhtäkään monarkkityyppiä, joka on valmis uhrautumaan omien kansalaistensa puolesta. Se siitä. Monarkit ovat rahaa imeviä loisia, aivan kuten kommunistit ja pankkiirit. Joku vain keksi, että maksetaan te minun elämiseni ja eläkää te kurjuudessa. On hyvin halveksittavaa miten edelleen ihaillaan Ruotsin, Iso-Britannian jne. monarkkiloisia.

 4. Suomessakin on keisari Sauli Niinistö, joka haluaa Suomen kuolevan Yhdysvaltojen, Iso-Britannian ja Israelin valtion imperiumin puolesta.

 5. Keisarin vaan täytyy olla myös kunnioittamisen arvoinen niinkuin se Japanin kaltasessa maassa aina todennäköisesti onkin. Suomessa sellanen vaatisi ihmeen.
  Olympialaisissa myös Itä-Aasian maiden avajaiset on aina kulttuuria kunnioittavia ja harmoonisen yhtenäisiä eikä mitään monikulttuurisuus ja mädätyspropagandaa mitä tulee olemaan varmasti seuraavat Pariisin olympialaiset ja niiden avajaiset.

 6. Vaan mistä Suomelle keisari tai ruhtinas?

  Pelkkä kansan kollektiivinen vastarintaan nousu, ilman todellista johtajaa uhkaa jäädä vain puolittaiseksi. Keulakuvaa ja johtajaa kaivataan.

 7. Liekö nenämiehet vallanneet Nipponin aikoinaan? Kai he ovat toisen maailmansodan jälkeen olleet USA:n+Israelin+Brittein hallussa hekin. Ainakin velkalukemat ovat mielenkiintoiset, kuten Hollannillakin. Tosin ilman velkaa ei sitä valtavaa tuotantoakaan pidetä yllä noissa maissa. Lichtensteinin/Luxemburgin velkasuhteet ovat myöskin mielenkiintoista luettavaa. Kai nuo ovat jonkinlaisia Hollannin apumaita (roskapankkeja/bulvaaneja) kumpikin.

  Suomalainen on valmis kuolemaan Mauri Pekkarisen, Kimmo Kiljusen, Jukka Gustavsonin ja Ben Zyskowiczin puolesta. Siinä meillä keisari, kuningas, ruhtinas ja hovihiiri.

  Vaikka nousevan auringon maassa näyttäisi päällisin puolin moni asia hyvin olevan, on sinnekin neekereitä tunkenut viime aikoina kulttuuria parantamaan. Islamin mölötys ei vielä kait minareettitornista jaappanilaisia häiritse viittä kertaa päivässä sen muun musulmaanisen sokelluksen ohessa alituiseen.

  Ei passaa unohtaa myöskään sushinmupeltajien sairasta pedofiilikulttuuria, joka elää noiden sarjakuvien muodossa jokaisessa kioskissa ja kaupassa. Tiedä sitten jos niillä väärinpäin luettavilla läpysköillä on aktuaalisia lapsenraiskauksia pienentävä vaikutus.

 8. Toisin kuin Suomi, niin Japani myös suojelee omaa kansaansa esinahattomien myrkkypiikeiltä!

  Jos Japanissa on känselöity pervojen ylivalta(pride), niin tämä on ilouutinen! Tästä pitää ottaa välittömasti mallia ja Suomessa on aika aloittaa hyvin ankarat eheytystoimet!

  Japanilaiset osaavat myös hyvät käytöstavat. Milloin japanilaiset muka olisi joukkoraiskannut suomalaisia pikkutyttöjä? Ei koskaan!

  Miksi matut eivät ota oppia japanilaisista, eikö älli riitä?!!

  1. Matujen älykkyysosamäärä ei juuri poikkea normaalien persujen älykkyysosamäärästä. Osa matuista on jopa persuja älykkäämpiä, sillä matujen yläluokka on kaikkein halukkain muuttamaan.

 9. Milloin valkoiset suomalaiset ovat raiskanneet yhtään ketään? Eivät käytännössä ikinä.

  Persut ovat älyllisesti niin heikkotasoisia, että ymmärtävät vain hyvin yleisiä käsitteitä, kuten raja, ulkomaalainen, viha, ei vihaa jne. Yritä siinä sitten selittää hyvin yksinkertaisille ihmisille.

 10. Sen päivän kun näkisi että joku kysyisi gallupilla kansan mielipidettä.

 11. Jos sulla on milli, vie minne haluat karibialle, jos miljrdi tai pari niin suuntaa Belizeen, jos enemmän on paikka Liechtenstein.

Comments are closed.