13 thoughts on “Päivän kuva

 1. Sama periaate kuin Ilta-Ulosteilla, lavastetaan agendaa tukevia uutisia, vai mitä Nimetön?

  1. Niin siis kyseessä symbolinen muistoseremonia kuolleiden muistolle jenkeistä. Löytyy kun googlaa, vai mitä Aimo?

 2. Kyllähän hyvin koulutettu filippiiniläinen hoitaja ainakin kantaa covid ruumiit yhdellä kädellä pois.
  Lisää niitä Suomeen laiskojen ja ahneiden hoitajien tilalle.

 3. Symbolinen hautajaisseremonia 100k kuolleen muistoksi jenkeistä. Hyvä että kunnioitatte menehtyneitä.

  1. Se jenkkien tappamat 100k Irakilaista on syytäkin muistaa ja muistuttaa jenkkihallintoa siitäkin megaluokan vedätyksestä ja kansanmurhasta.

   1. Palopommeilla tuhosivat raukat suoraan maantielle. Sotarikos. Amerikan tärkeimmät vientituotteet: kuolema ja valheet. Vihaan nykyistä nazi-USA:ta, siis sen johtoa, en ihmisiä. Demonien johtama maa.

   2. Eli muistellaan irakilaisia kaiholla sodassa, mutta kun he läpsyttelevät tänne turvapaikanhakijoiksi niin heistä tulee matuja? Haisee vähän Ylen kaksinaismoralismille.

    1. Irakilaiset taistelivat urhoollisesti Suurta Saatanaa vastaan. Samoin kuten afgaanit, jotka ajoivat suuren saatanan joukot, joissa oli muutama suomalainen harhaanjohdettu mukana, pois maastaan ikuisiksi ajoiksi. Taas sai yksi suurvalta kunnolla turpiinsa pikkuvaltiolta.

     Husseinin ja Gaddafin syrjäyttäminen ajoi koko maailman kaaokseen, mikä on Suuren Saatanan (=globalistit ja suuri raha) tavoite ollut aina. Irakin sodan ja arabikevään jälkeen kaikki lähti menemään vituralleen. Aitomuslimien ja aitokristittyjen pitäisi yhdistää voimansa ja julistaa pyhä sota Suurelle Saatanalle.

   3. 100k luku taisi olla jossain 2006 paikkeilla mutta nykyään se vaihtelee moninkertaisena jopa 1000k riippuen laskeeko mukaan kerrannaisvaikutuksista kuolleet eli esim. hygienian puutteessa sairauksiin kuolleet. Iraq body count järjestön mukaan väkivaltaisia kuolemia olisi ollut 288000.

  2. Koronaan menehtyneistä puhuttiin. Vähemmän yllättäen olette taas ulkona keskustelusta.

 4. Mitä älyttömyyksiä sinä lässytät täysin eri asioista. Se kylläkin haisee taas ylemäiselle sileäaivoisuudelle.
  Yle oli silloinkin kusettajien suorana äänitorvena ja silloinkin lampaat söi kaiken mitä tuputettiin, mm. Saddamista. Samalla tiellä on edelleen. Yle on maailman kallein propagandalaitos per capita.

  Eikö ole hyvä kun ihmiset tuomitsevat kansanmurhia? Jenkkien ja liittolaistensa massaterrori onkin suurimpana syynä matuaalloille, samalla kun toiseksi suurin syy on helpon elämän hakeminen kun mainitut terrorivaltiot ovat heikentäneet maat johon hyökkäävät (myös proxyna ja taloussotana). Ihmisten pitäisi saada elää ja pitäisi elää omilla tavoillaan omilla alueillaan niin että koheesio pysyy kullakin alueella tai maassa. Tunnen henkilökohtaisestikin irakilaisia, syyrialaisia yms. (ei mitään matutsunamin ihmisiä kuitenkaan), ei siinä mitään. Mutta Suomen lainsäädäntö on suomalaisia ja Suomea vahingoittava monella tapaa. Yksi niistä on pakolaispolitiikka yhdistettynä kansalaisuuspolitiikkaan ja rahojen syytämiseen heidän syliin ja kaikki mitä se aiheuttaa. Pidetään Suomi suomalaisena ja Irak irakilaisena, win-win. Nykyinen tie on sekasorto ja rauhattomuus. Korjausliikettä tarvitaan. Samalla täytyykin pitää ääntä siitä kaikesta ikävästä mitä Ylen karjalle kestää kauemman aikaa ymmärtää, jos on sen verran avointa mieltä että alkaa perehtymään asioihin muutenkin kuin karjan kaikukammion sisällöllä.

Comments are closed.