13 thoughts on “Päivän video: Femakkologiikka

  1. En ymmärrä tuota mielipiteiden sensurointia nykyään. Se on ok, että ihmiset uskaltavat sanoa mielipiteensä. Jos Ylen toimittajat tai keskustelijat ovat eri mieltä kuin minä, se on ok. Se on tervettä keskustelukulttuuria. Olisivat useammat niin rohkeita kuin esim. Perho, joka sanoo suoraan mitä ajattelee; ” bensan hinta pitää nostaa niin korkeaksi ettei kukaan maalainen enää tule omalla autolla Helsinkiin”. Ylen pitäisi vaan päästää vastakkainen mielipide esille, muuten menee propagandan puolelle.

  2. Voi saatana että sylettää limaista limaisempi verorahotteinen ammattivalehtelu ja aivopesu. Mä oon valmis. Ei tartte kuin rohkean rintaman ja kipinän enää.

  3. Ennen oli jälkiviisaat siellä taisi se punahiuksinen mummu sanoa pahasti kultamunista joten tilalle tuli näköjään nykyinen versio: jälkeenjääneet

  4. Ajattelun taso on nykyisin tätä luokkaa kun naiset on päästetty, nimenomaan päästetty valtaan. Heikot, pelkurit ja nynnyt suomalaiset miehet ovat nimenomaan päästäneet heidät valtaan ja se oli alunperin vielä se ”intelligentsia”, jonka mukaan äänioikeus naisille olisi ollut hyvä ajatus.

    1. Osittain asiaa selittää, että naiset ovat ympäristön luomuksi paljon enemmän kuin miehet. Niinpä 1900-luvun alussa naiset olivat paljon konservatiivisempia kuin miehet. Tämän takia monet konservatiivipoliitikot halusivat naisille äänioikeuden. Siis saadakseen itselleen lisää ääniä. Tosin toiset konservatiivipoliitikot sitten varoittivat, että naiset ovat ehkä alussa konservatiiveja, mutta biologisista (ja juutalaisista) syistä johtuen muuttuvat vähitellen feministeiksi ja yleensäkin kommunisteiksi. Tämän vuoksi esim. Ranskassa naiset eivät saaneet äänioikeutta kuin vasta 1945 ja esim. Monacossa joskus 60-luvulla ja joissain Sveitsin kantoneissa vasta 70-luvulla.

  5. Suvakkien kanssa ei neuvotella, vaan aikanaan heidät siirretään suljettuihin eheytyskeskuksiin!

  6. Marxilainen feminismikirjallisuus täytyy tuhota. Femakot katumusharjoituksiin ainakin vuodeksi. Niin vapaudumme pahasta karmasta ja pääsemme irti femakkonoitien kirouksesta.

  7. Eipä yllätä että Yle taas löytäny jonkun huivipäisen somaliämmän mukaan ohjelmiinsa. Enää puuttuu imaamin ja femakkolesbon vetämä kokkiohjelma.

  8. Kuka tätä Ylen propagandaa ja mädätystä ylipäänsä nykyaikana vielä katsoo kun on olemassa kuitenkin todellista tietoa ympärillä eikä enää eletä kahden tv-kanavan mustavalkoumpiossa? Tosin ei sillä varmaan ole merkitystä kun ei noilla ole mitään tulosvastuuta mistään.

Comments are closed.