Free speech 12 helmikuun, 2022

 

Twitterissä on levinnyt kuvia amerikkalaiselta lentotukialukselta pudonneesta hävittäjästä.

 

Eikä pelkästään kuvia, vaan myös video!

 

 

 

Tällainen epäpätevyys tietysti herättää monia kysymyksiä. Jotkut ovat epäilleet, että nainen jälleen asialla. Toiset taas ovat epäilleet, että koronarokote on synnyttänyt pilotille jonkinlaisen äkillisen sairaskohtauksen.

 

 

 

Lähde:

 

 

 

Oli miten oli, niin yleisesti ottaen ilmailuakin ollaan mädättämässä kiintiönaisilla ja kiintiömatuilla. Siis vaikka molempien epäpätevyys on yleistä tietoa.

 

Tutkimukset muuten tukevat hyvin yleistä käsitystä sukupuolten eroista: Miesten virheet niin autoilla kuin lentokoneillakin liittyvät liialliseen riskinottoon. Ajetaan esimerkiksi liian lujaa liian huonossa säässä. Naisten virheet taas liittyvät epäpätevyyteen eli ei osata ajaa/lentää, koska hallintalaitteiden hallinta pettää tai muuten vain ei hahmota kolmiulotteista tilaa niin hyvin kuin pitäisi.

 

Tämä tietysti liittyy evoluutiopsykolgiaan. Naiset ovat keräilijöitä, kun taas miehet taistelijoita ja metsästäjiä, joiden on pystyttävä nopeasti liikkumaan ja heittämään aseitaan kolmiulotteisessa tilassa. Tämän takia miehiä myös vaistomaisesti kiinnostavat kaikki pallopelit. Niissähän kappale nimenomaan liikkuu nopeasti kolmiulotteisessa tilassa.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Feministit eivät halua korkeita kriteereitä kaikille, vaan pyrkivät alentamaan niitä, jotta mahdollisimman paljon naisia pääsisi ilmailuun eli helikopterien ja lentokoneiden piloteiksi. Lesbomafiaa ei kiinnosta ihmisten turvallisuus, vaan femakkojen urakehitys.

 

Feministit eivät myöskään hyväksy sitä, että nainen saa potkut epäpätevyydestä. Alla uskomaton esimerkki. Naispuolinen helikopteripilotti saa potkut epäpätevyydestä, mutta sitten haastaa kunnan oikeuteen syrjinnästä!

 

Huvittavaa asiassa on, että usein näissä jutuissa myönnetään epäpätevyys, mutta väitetään työpaikan vaikeuttaneen työhön sopeutumista. Esimerkiksi naisten suihkun puuttuminen on ”häirintää” ja heikentänyt naisen lentokykyä. Eli ns. set up to fail-puolustus.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

 

 

 

 

30 thoughts on “Naispilotti sähläsi jälleen?

 1. Tuon paikka on jossakin muualla kuin lennostossa. Eikö ole opetettu tytölle kotona, että älä tyttö hyvä leiki poikien leluilla.

  Ei ihme, että Nato haluaa suomalaiset sotimaan USA:n puolesta sinne sun tänne.

 2. Nainen ei pysty hahmottamaan kolmiulotteisesti. Onko kukaan tavannut naista nosturinkuljettajana? Ei siitä mitään tule, kun tiputtelisi rakennustarvikkeita ja elementtejä miten sattuu.

 3. No kunhan ”lehti” kaivaa faktat pöytään niin keskutellaan takemmin. Muuten tämä on taas luokka: ”ehkä, uskon, kuulin, musta tuntuu”.
  Noilla sanoilla saadaan teistäkin hallituskelpoinen porukka.

  1. Kyllä ton liikenteessä huomaa. Naiset ei tunne nopeusrajoituksia. Motarilla 120 alueella ajetaan 115, sitten tulee sillankorjaustyömaa ja nopeusrajoitus putoaa 60:een niin aina oli nainen joka veti sillä samalla kotterolla reippaasti yli sataa ja sitten mä taas sen ohi, kun tuli 120 rajoitus.

   Käyttävät muuten vilkkua huonosti ja antavat kävelijälle huonommin tietä kuin miehet ja kaiken kukuraksi nysväävät aina edessä.

 4. Naiset vs. Miehet https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/0305048396000126

  https://publichealth.jhu.edu/2001/gender-aviation-crashes

  Nuo ovat vain siviililentokoneista mutta ihan linjassa kaiken muun suhteen.

  On siis sinänsä totta että naiset ovat keskimäärin huonompia pilotteja aivan samalla tavalla kuin ovat keskimäärin huonompia autokuskejakin, minkä vuoksi koko kukkahattulehmien valtaamassa Helsingissä on ehkä vuosikymmenen päästä 20-30 kmh rajoitus. Tämä on täysin realistinen skenaario. Nyt se on jo ilman järkeviä päteviä perusteita laskenut kaikkialla n. 10-30 kmh ja sama suunta jatkuu. Sitä se on kun pelkää aivan kaikkea ja toisaalta ei pistetä kunnon tuomioita oikeasti holtittomille, rattijuopoille jne. Hölmölässä mennään aina kaikkein heikoimman lenkin kriteerillä.

  Artikkelista vielä sen verran, että useiden miljoonien arvoisilla koneilla ei voi pelailla, vaan pitäisi viimeiseen asti suojella sitä pääomaa. Vain testatut huippulahjakkuudet sellaisiin paikkoihin.

  1. Suurkiitos linkeistä. Toisessa tutkimuksessa naislentäjät olivat varmaan lähes kaikki valkoisia, mutta miehisssä oli taatusti myös kiintiömatuja, jotka usein ottavat enemmän tarpeettomia riskejä.

   1. Joo, se riskien ottaminen on aina ongelma. Valheellinen itsevarmuus tappaa. Hävittäjissä on kuitenkin eri logiikka ja tarpeet pilotista kuin matkustajakoneessa.

    1. Joo, hävittäjissä vaaditaan vielä paljon enemmän todellista lentotaitoa. Matkustajakoneiden lentäminenhän on paljon yksinkertaisempaa ja automatisoidumpaa, että siihen pystyy joku alhaisen äon kiintiömatukin, kun tarpeeksi harjoittelee.

     Niinpä tullaan näkemään enemmän ilmavoimien naispilottien murhaavaa epäpätevyyttä. Tai ei sittenkään, jos ilmavoimat salaa antavat naisille kaikki helpoimmat hommat, kun tajuavat heidän epäpätevyyden. Toisaalta sitten varmaan joku feministiupseeri nostaa tästä syrjintäjutun samaan tapaan kuin tämän jutun helikopterinainen. Feministit ihan oikeasti uskovat naisten olevan yhtä hyviä ilmailijoita kuin miesten. Mielenkiintoista nähdä miten tilanne kehittyy.

  2. Muistaakseni American Airlines ilmoitti, että se pyrkii tulevaisuudessa noin puolen sen piloteista olevan ”vähemmistöjä” eli mm. naisia ja värillisiä!! Onneksi voi aina lentää Singarpore Airlinesilla tms.

   1. Nykyisin matkustajalentokoneilla voi lentää lähes kuka tahansa niin kauan kun kaikki menee hyvin, sillä lentokone on automaatilla lähes koko matkan. Pilottia tarvitaan nykyisissä lentokoneissa vain nousuun, laskuun ja jos sattuu tulemaan jotain ongelmia. Ongelmienkin aikaan matkustajalentokoneissa on paljon automatiikkaa, joka pyrkii ohjaamaan lentokonetta, ellei pilotti erikseen kytkr automatiikkaa pois päältä.

    Naiset ovat usein hyvin suhteellisia, eli jos eivät ole yhtä päteviä lentämään lentokonetta, he yrittävät vaihtaa asioiden käsitteitä mm. työhaastatteluissa, työpaikoilla jne. Tämä ei hirveästi auta naisia sitten kun ollaan tositilanteessa.

    Ihmisillä on jonkinlainen väärinkäsitys siitä, että naiset olisivat jollain tavalla parempia, rehellisempiä ja hyveellisempiä. Kyse on tästä, että naiset ovat luoneet kuvaa, että ovat parempia kuin miehet. Yhteiskunnan sosiaalisen paineen kaaduttua monet naiset sitten alkavat huoraamaan jne. ja heidän todellinen luonne tulee esille.

    1. Loistava pointti tuo naisten relativistisuus. Se tosiaankin perustuu evoluutiopsykologiaan eli naisten selviytyminen (suvunjatkaminen) on perustunut paljon enemmän heimon sisäisiin sosiaalisiin suhteisiin eikä naisen ole tarvinnut niin paljon taistella luonnon elementtejä (rakentaminen, villipedot, riista) ja vihollisheimoja vastaan.

     Sosiaaliset suhteet ovat paljon enemmän relatiivisia ja määritelmäkysymyksiä kuin luonto ja vihollisheimot. Tämän takia nainen on paljon relativistisempi ja hukassa sitten, kun on kyse uhkaavista objektiivisista asioista, joissa verbaalitaidot ei enää paljon auta. (Kuten esim. itse ilmassa pysyminen tai jonkun esineen ilman läpi saattaminen tarkkaan johonkin kohteeseen. Kannattaa muistaa, että kaikki liikkuminen edellyttää spatiaalista kolmiulotteista hahmottamista, mutta taistelu vielä enemmän. Ja esim. hyppiminen ja pelkkä loikkiminen vastustajaa (villieläin, ihmisvihollinen) vastaan on myös osittaista ”ilmailua”, johon mies on lähtökohtaisesti paremmin geneettisesti varustettu.)

     Tosin kautta aikojen monet naiset ovat ihan oikeasti yrittäneet puheillaan muuttaa myös todellisuuden luonteen. Tämän takia yhä nykyäänkin naiset ovat paljon innokkaampia magian ja noituuden harrastamiseen. Niinpä naiset ovat yleensäkin valtavasti taikauskoisempia kuin miehet.

    2. Mies menettää Työpaikan tai yritys menee koskaan, niin välittömästi akka lähtee parkuun karkuun ja laittaa miespoloisen maksamaan yksin kaikki velat ja vielä päälle emännän elatuksen. On se niin väärin.

     Israelissa vielä huonommin. Mies Laitetaan vankilaan, jos ei pysty akalle maksamaan avioerokorvauksia. Oikea natsi- ja apartheid-valtio. Ei se mikään Jumalan pyhä kansa ole, tai kansa voi olla, mutta hallinto on isästä perkeleestä suoraan siinnyt.

 5. ”Classic ramp strike”, eli lentokone tulee kiitolinjalle liian jyrkässä ja/tai epävakaassa kulmassa ja liian nopeasti. Laskeutuminen olisi pitänyt esimerkiksi aloittaa kauempaa loivemmassa ja tasaisemmassa kulmassa.

  Samoin helikopterin hallinta on ajoittain erittäin hankalaa ja pitää ajatella vaistomaisesti ja mielessä montaa asiaa yhtä aikaa.

  1. Hyvä! Osaat Googlea käyttää. Että ihan ”classic ramp strike”. Well, se was erittäin interesting. Kertoo always very paljon, kun somebody ei even tiedä the term hän puhuu in Finnish.

   Kiitos, once kerran, Google!

 6. Ainoa ajopeli johon naisen voi laittaa on ruohonleikkuri!

  Mies voi samalla hörppiä olutta ja valvoa, kun nainen leikkaa nurmikon!

  Naisten vahvuus on lasten synnyttäminen ja hoitaminen!

 7. Suomen surkein kuski tv-ohjelmassakin mukana olevat on aina olleet naisia ja muutamat miehet on sitten homoja ja matuja. Sitten on aina se yksi hurjasteleva mies, joka pääsee ensimmäisenä pois ohjelmasta kun auton käsittelytaidot on kuitenkin kunnossa. Yksi ongelma liikenteessä on vielä seniilit vanhukset, mutta niiltä sentään voi jo terveydentilaan vedoten vielä kortin pois aika helposti.

  1. Vaimoni vasta eilen meinas törmätä raitiovaunuun joka tuli oikealta puolelta. Häneltä puuttuu myös luontainen tilan ja etäisyyksien hahmottaminen. Vauhtien hahmotus (oma ja muut) sama juttu. Ja jos hän kääntää pään taakse vaikka peruuttaessa, niin ohjauspyörän kiertosuunnan hahmottuminen katoaa kuin kytkimestä. Mitä enemmän eri informaatiota samanaikaisesti eri suunnissa, sitä suurempi todennäköisyys jollekin ikävälle. Viime viikolla matkustin tunnin saapuakseni häntä auttamaan kun oli yrittänyt edes takas ajamalla päästä parkkiruudusta, mutta päätynyt 4 cm etäisyydelle tolpasta joka oli kyljen vieressä. ;-D Vielä yksi väärä liike ja olisi ollut kosketuksissa.

   Multa meni 20 sek. ajaa siitä pois.

   Eikä emäntä ole mikään extreme keissi todellakaan, vaan aika normaalit naisen ajotaidot kun olen ollut monen kyydissä paljonkin. Ja vaikka kun tyttöystävälle lainailin autoa niin pian tuli soittoa jostain liikenteestä että ”mitä mun pitää tehdä?” (ja hyvä kun soitti!) jne. Tämä ei rajoitu yksittäisiin anekdootteihin. Elämää ja laiffii on nähty. Moottorikelkkaillessa, veneillessä sun muussa nämä erot huomaa myös. Kyllä useimmat naiset itsekin tajuaa nämä erot, mutta sitten on toki niitä harhaisia ja ylpeitä naisia ketkä luulee Marvel Comicsin olevan dokumentti. Harhaisia ja ylpeitä miehiäkin toki, mutta pointti tässä kaikessa on tämä keskimääräinen ero.

   Ikävin tilanne autossa on ollut kun pelkäsin kaahaavan nuoren pojan kyydissä. Tai Italian ja Intian takseissa, missä kaikki menee erittäin lujaa ja täysin ”vaistonvaraisesti” mutta se on asia erikseen.

   Pieniä peltivaurioita on tullut autoihini: 1.Nainen peruutti päälle. 2. Nainen edessä jarrutti yhtäkkiä pohjaan kun rupesi turhaan pelkäämään/panikoimaan 200m päässä sivusta tulevaa autoa, niin perähipaisuhan siitä tuli. 3. Pysäköinnin yhteydessä nainen ajoi automme puuta päin pihapiirissä. Eipä sitten ole ihme jos naiset pelkää ajavansa kakaroiden yli, mutta alkavatpa sitten päättämään, että koko kaupungin pitää alkaa ajamaan 30km/h ja 40km/h moottoritien kaltaisillakin kaistaleilla!!

 8. En käyttänyt Googlea. Itse asiassa sanoin mitä tuossa luultavasti tapahtui. Nainen lensi liian jyrkässä kulmassa, liian nopeasti, liian vinossa, kun hänen olisi pitänyt aloittaa laskeutuminen aiemmin, loivemmassa kulmassa ja enemmän vaakatasossa.

  Joku suvakki tarvitsee Googlea kaikkeen hyvin yksinkertaiseenkin asiaan. Minun ei tarvitse käydä aivopesulaitoksessa kertoakseni päivänselviä asioita mitä tapahtui.

 9. Raamatussa suhteellinen kommunistien mädätys näkyi jo kymmeniä vuosia sitten kun käsky Älä tee huorin. vaihdettiin muotoon Älä tee aviorikosta. Käsky käski yleensäkin olemaan käyttäytymättä huoramaisesti ja seuraamatta heikkoa moraalia. Suvakit halusivat mm. muuttaa tämän käskyn jotta pikku hiljaa yhä alhaisempi seksuaalinen moraali katsottaisiin hyväksyttäväksi, kun pikku hiljaa lipsutaan käsitteissä.

 10. Ns. naissotilaillekin tulee käymään todella huonosti ja joukoille joissa on naissotilaita. Yhdysvalloissakin tiedetään tämä. Mutta mikä oli puolustus kun Yhdysvaltojen asevoimat testasivat miehiä ja naisia toisiaan vastaan? Naisilla on erilaisia näkökulmia ja ratkaisuja asioihin!

  1. Valepresidentti Bidenkin sanoi ettei lähettäisi amerikkalaissotilaita venäläisiä vastaan. Varmaan jo siksikin että hän tapatti törppöydessään niitä pelkästään Afganistanin surullisenkuuluisassa vetäytymisessäkin, mutta myös siksi ettei ne pärjäisi oikeista miehistä koostuville venäläisille.

   1. Eipä se lähetäkään omia sotilaitaan. Siksi Natolla on perkeleen kova kiima saada suomalaiset täysjäseneksi Natoon. Hölmölässä nimittäin riittää varmasti tuhansia idiootteja, jotka lähtevät innosta hihkuen taistelemaan muka Suomen puolesta, vaikka oikeasti he taistelevat Suomen etujen vastaisesti, USA tykinruokana. Sama toistuu kuin Ruotsin alaisuudessa kautta vuosisatojen.

  2. Nsispilotilla oli erilaisia näkökulmia ja ratkaisuja laskeutumiseen. Valitsi vaan ihan oman ratkaisun eikä sitä yhtä ainoaa oikeaa mikä on varmasti opetettu.

 11. > Mies­ten vir­heet niin au­toil­la
  > kuin len­to­ko­neil­la­kin liit­ty­vät
  > lii­al­li­seen ris­ki­not­toon

  Ris­ki­tön­tä elä­mää ei ole. Se pä­tee myös pan­de­mi­aan: jos kaik­ki ih­mi­set sul­je­taan ko­tei­hin­sa ja kiel­le­tään kaik­ki työn­te­ko, lii­ken­ne ja ta­lou­del­li­nen toi­me­li­ai­suus, si­säl­tyy sii­hen­kin omat ris­kin­sä.

  Olen­nais­ta ei ole tur­val­li­nen lii­ken­ne tai pan­de­mia il­man tar­tun­to­ja. Pi­tää ky­syä: Mi­tä sen jäl­keen?
  – Ter­veys tai on­net­to­muuk­sien vält­tä­mi­nen ei ole elä­män tar­koi­tus vaan vä­li­ne on­nel­li­sen elä­män saa­vut­ta­mi­seen.
  – Mi­tä on­ni sit­ten on? Sii­hen on jo­kai­sen it­se vas­tat­ta­va omal­ta koh­dal­taan ja jo­kai­sen erik­seen.

  Ju­ma­lan voi ha­lu­tes­saan kor­va­ta maa­il­man­hal­li­tuk­sel­la, Wоrld Ecоniоmic Fоru­millа ja Jee­suk­sen Klаus Schwаbillа. Suo­riu­dut­tu­aan riit­tä­väs­tä mää­räs­tä ylis­tys­ko­kouk­sia pää­see lah­kon täy­si­val­tai­sek­si jä­se­nek­si ja yle­nee «Schwаbin mоrsiаmеksi». — Mor­si­amen on kai­kes­sa kai­kes­sa on nou­da­tet­ta­va hä­nen tah­to­aan.

  Mor­si­amet tie­tä­vät tuo­van­sa kur­juut­ta maa­il­maan, mut­ta myös sen, et­tä kaik­ki pal­ki­taan tu­le­vas­sa elä­mäs­sä.

  Voi­ko sit­ten nai­ses­ta tul­la mies? Ai­heet­ta kä­sit­te­lee ta­ri­na 1800-lu­vul­ta. «Kukoksi Muuttunut Kana»:

  Mi­kä­pä neu­vok­si? No, sii­hen mus­ta­lai­set oli­vat he­ti val­miit tar­jo­amaan apu­aan on­net­to­mal­le isän­näl­le: he lu­pa­si­vat sel­vit­tää, mi­ten asi­an­lai­ta oi­kein on. — Ja mi­ten asi­an­lai­ta sit­ten oli: mus­ta­lai­set oli­vat vaan tap­pa­neet ka­nan ja syö­neet sen suu­hun­sa.

  1. Schwab muka Jeesus tai antikristus. Oliko Jeesus muka sössöttävä paksukainen, jonka puheesta pirukaan ei ottanut selvää. Rikas läski paksukainen on niin ruma ettei sen kanssa kukaan nainen voi olla intiimissä kanssakäymisessä. Sitä paitsi äijä kusee ja paskoo housuihinsa. Rannalla otetussa kuvassa ääliöllä oli vaippa naaman lisäksi perseessä. Tuon idiootin koulutuksen ovat käyneet Marin ja Saarikko. Mitä lie heidän kielen värilleen tapahtunut siellä.

   1. Ihanan kaunista ja kohteliasta kielenkäyttöä minkä perään jaksat aina itse itkeä.

Comments are closed.