13 thoughts on “Päivän Jenspa

 1. Onko Laiton Lehti tehnyt jo juttua tästä poliiseja vaivaavasta uhasta? En ole ainakaan huomannut ja kyllä kai tässä jutun aineksia olisi.

  Minua ainakin kummastuttaa mikä ihme nyt saa poliisin joka puolella maata noin varpaileen? Onko taustalla moottoripyöräkerhot, maahanmuuttajat, kansainvälinen convoy, poliisien sisäinen ongelma…? Vai onko koko maan sisäinen turvallisuus uhattuna geopoliittisten tilanteiden/spekulaatioiden takia? Tai olisiko sittenkin kyseessä hybridioperaatio ja smokescreen jollekin jota ei haluta kansan huomaavan? Mistä on kyse?

  1. Erittäin hyvä kysymys, mutta ei meilläkään ole mitään hajua mikä uhka muka poliisia uhkaa. Ehkä joku on taas kutsuntu Taposta munattomaksi.

     1. Nehän on alkanu ottaan jo vankiloita ja lähiöitä haltuunsa. Kurdimafia käy pian täyttä sotaa näiden kanssa ja sitten alkaa tulla ruumiita ja poliisit on helisemässä.

 2. Voisiko Laiton Lehti tehdä myös jutun Suomen kovimmasta ja kokeneimmasta miakkareidenpitäjästä Panu Huuhtasesta?

  1. Mitä?? Kovin ja kokenein?? Tämähän on ilmiselvä provokaatio, jolla suvakki yrittää provosoida Laitonta Lehteä kirjoittamaan kriittisiä juttuja Huuhtasesta.

   No, paljastetaan sitten, että Huuhtasesta on JO kirjoitettu useampia juttuja, joista osa on julkaistu ja osa jätetty julkaisematta.

   Pari vuotta sitten LL paljasti Huuhtasen sabotöörinuran, mutta sitten kun oli juuri pääsemässä vauhtiin, niin pysäytti kuin seinään jatkojuttujen julkaisun.

   Miksikö? No, koska vaikka H onkin erittäin epäilyttävä ja totaalisen haitallinen henkilö, niin Reformi-Studio kuitenkin taisteli koronatyranniaa vastaan. Tämän takia vainokirjan osienkin julkaiseminen pysäytettiin.

   Mutta sitten H teki taas jotain aivan älytöntä eli auttoi persujen vpj. Peltokangasta murtamaan Convoy-muurin. Tämä oli liikaa! LL toimitus sai melkein infarktin, kun katsoi H:n nimenomaan H-hetkellä sabotoivan koko Convoyn.

   Toimituksessa syntyi melkein sisällissota, kun kaikki alkoi syyttämään toisiaan siitä, että H:n sabotööriurasta varoittaminen lopetettiin pari vuotta sitten.

   Kaiken kukkuraksi vähän aikaa sitten H vielä sabotoi toisenkin miekkarin, kun kuulemma yhdessä väkivaltaisten nyrkkityyppiensä kanssa hyökkäsi hippien kimppuun. Tästä tuli paljon valituksia Laittomaan Lehteen ja toimitus tutkii asiaa. Itse en ole vielä edes jaksanut katsoa videoita siitä miten H kuulemma sekoili ja sabotoi koko miekkarin.

   Ihan suoraan sanoen ei innosta kirjoittaa siitä H:sta yhtään mitään ja vielä vähemmän katsoa sen sekoiluja. Nähtävästi kai on kuitenkin pakko, mutta katsotaan tuleeko inspis. En enää suostu kirjoittamaan ilman inspistä, koska muuten tässä tulisi hulluksi. Jos jutun kasaan eli teen, niin julkaistaan sellaiseen aikaan, ettei häiritse Convoy-liikettä.

   Tässä myyrien paljastamisessa on juuri kuljettava kuin narulla, koska toisaalta onhan ne paljastettava (varsinkin, kun ne vaan jatkaa ja jatkaa sabotointia ja vielä yhä törkeämmällä tavalla), mutta toisaalta on varottava, ettei paljastukset lannista tavallisia rehellisiä ihmisiä ja saa niitä epätoivon tilaan, jolloin saattavat vähentää miekkareiden järjestämistä.

   1. Sit yksi juttu kanssa Marco. Mä en ole suvakkia nähnytkään. Ei se tee suvakiksi jos on asioista eri mieltä sun kanssa. Sieg Heil Satan!

 3. Tuo Panu on niin kertakaikkisen vastenmielinen tapaus, että laitahan Marco vielä linkit jo julkaistuihin juttuihin, jos uusien osalta joutuukin motivaatiota etsimään. Kiitos.

  1. Ymmärrän, mutten jaksa hakea linkkiä. Googlaa ”laiton lehti” ja tyypin nimi, niin löytyy. Heittomerkit kannattaa laittaa lehden nimen ympärille, koska muuten Google ei enää listaa kuin yksi tai kaksi linkkiä. Jotain sensuuria taas.

 4. Panu on hyvä mies samaa mueltä kovia kokenut psljon kokemusta miekkateista. Iso peukku panulle

Comments are closed.