8 thoughts on “Päivän vihafakta

 1. Tie­sit­kö, et­tä Aust­ra­li­an elä­ke­va­ro­ja siir­re­tään Sch­wa­bin mää­räyk­sel­lä suu­ria sum­mia Eu­roop­paan, jot­ta epäon­nis­tu­nut­ta po­li­tiik­kaa voi­tai­siin pei­tel­lä. — Vie­lä vä­hän ai­kaa.

  Will Tru­de­au Fall?

  – Agen­da 2030 elää ja voi hy­vin …

  Myös suo­ma­lai­set elä­keyh­ti­öt «in­ves­toi­vat» vih­re­ään:
  – lä­het­tä­vät ra­han­sa Sch­wa­bin maa­il­man­val­lan pön­kit­tä­mi­seen.
  – So­ti­las­hal­lin­to pi­tää saa­da pys­tyyn ko­ko Eu­roo­pan laa­jui­se­na en­nen kuin to­tuus pal­jas­tuu kan­sal­le.
  – Mo­ni sääs­tyy lyi­jy­myr­ky­tyk­sel­tä vain va­lit­se­mal­la ro­ko­te­kuo­le­man.

  1. Valitsen mielummin lyijymyrkytyksen. Minuun ja lapsiini ette tunge yhtäkään myrkkypiikkiä. Kirotut rikolliset satanistit.

 2. Ai jaa. Eli eliitti tietää mitä on tulossa? Milloin alkavat mainostaa; valitse kuinka haluat kuolla, ota armonpiikki niin ole näkemässä kolmatta maailmansotaa. Elämme keskellä mielisairasta aikakautta. Ei voi kestää tämä hulluuden aikakausi enää pitkään.

  1. Johtajat on, luonnostaan vaikkei siihen pitäisi liitttyä. Naiset ei luonnostaan johtajia, Miehet kyllä, niissä vähän hulluutta, mutta aina hyvässä on pahaakin.

 3. Ihmisten pitää ymmärtää, että orja saattaa välillä totella, mutta orjan ei pidä koskaan, ikinä alistua. Orjan pitää kapinoida kaikin keinoin vastaan ja pyrkiä kaikin keinoin vapaaksi orjuudestaan.

  Ei saa koskaan luovuttaa! Jumala voittaa lopulta satanistit ja maanpetturit.

  1. Loistavasti sanottu. Tosiaan olemme nykyään kaikki valtion ja sitä johtavan globalistisen valtaeliitin orjia, mutta ALISTUA ei saa! Pitää vastustaa protestein ja vähintäänkin passiivisella vastarinnalla. Tämän takia Anon rukoilu riittää -linja on sekä tehoton että moraaliton.

   1. Ano Turtiainen onkin päivänselvä valekristitty, jonka mukaan ei ole hyvää ja pahaa, oikeaa ja väärää, vaan kaikki ovat samaa paskaa. Hänen mukaansa laitonta ja Jumalan vastaista esivaltaa vastaan ei saa kapinoida. Hän myös hyökkää täysillä kunnon kristittyjä vastaan, kun nämä yrittävät vapauttaa omat ihmiset orjuudesta ja satanistien vallasta.

    On täysin epäkristittyä miehiltä vain ajatella, että emme voi itse yrittää vaikuttaa kohtaloomme, että Jumala päättää mitä päättää ja sitä ennen ei tarvitse tehdä mitään.

    Myös James Hirvisaari on aivan samanlainen valehteleva ja pelaava valekristitty, kuten myös Mika Niikko. Näitä teeskentelijöitä ja valehtelijoita on nykyisin vaikka kuinka paljon.

Comments are closed.