Marco de Wit 13 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi eilen miten koronatyranni Lasse Lehtonen haluaa valokuvissaan turhamaisesti esitellä Rolexiaan.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Lukija kertoo, että Lehtonen on aiemminkin tehnyt samaa:

 

Tässäkin kuvassa Lasse Lehtonen on kääntänyt Rolexin esille. Hän on mm. nopean elämänhistorian mies, jolla on melko huono terveys. Niinpä hän haluaa olla koko ajan esillä ja markkinoi geneettistä laatuaan luksustuotteilla ja rahalla.

Sosiaaliset suhteet ja ihmisten yhteistyö eivät näytä olevan hänelle kovinkaan tärkeitä, joten hän on hyvin kylmästi vaatinut hoitoalalle vaarallisia injektioita välittämättä mitä mieltä muut ovat asiasta.

Lasse Lehtoselle kaikista tärkeintä on vain hän itse. (LL: Ja Rolexinsa esittely.)

 

 

Kuvassa linkki Kainuun Sanomiin

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “HUS:n Lasse ”Rolextyrkky” Lehtonen tyrkyttää piikkien lisäksi Rolexiaan

  1. Virkamiehen ei sovi elvistellä. Ei se palkka iso ole ylilääkärillä. Mistä, keneltä, milloin ja miksi hän SAI kuvassa näkyvän kellon?

   1. Ylilääkärin keskipalkka on 7700e/kk. Kyllä sitä paljon paskemminkin tianaavilta voi Rolexi löytyä. Ostaahan keskituloisetkin paljon kalliimpia asioita. Työttömällä sossupummilla saattaa sitten asiat olla hieman toisin.

    1. Surkea palkka. Niillä rahoilla ei rolexia osteta, usko jo! Jos tyyppi hoitelee niin vastuuttomasti OMIA raha-asioita, että laittaa kahden vuoden nettopalkaa vastaavan rahasumman kelloon, niin ei pidä laittaa mihinkään julkiseen vastuutehtävään. Sama pätee jos on kärkäs taipumaan lahjuksiin.

     1. Joo onpa tosi surkea palkka! Ja eiköhän toi tienaa enemmän kuin sen 7000e. Hyväpalkkaiset laittavat usein myös rahansa kasvamaan. Vittu te sössönsööt ootte kyllä taukkeja.

    2. Tuosta noin puolet veroja pois. Sitten kulut pois. Voit laskea kuinka pitkään maksaa ostaa yli 52.000 euron Rolex, omakotitalot ja hienot autot jne.

    3. Keskituloinen voi ostaa uuden auton, asunnon tai talon, mutta kuvissa esiteltäviä ökykelloja ei ostele kuin miljonäärit, huumekeisarit ja korruptoitunut valtiojohto.

  2. Ja Timo TA Mikkonen. Se jopa maalautti muotokuvan jossa oli sen Rolex näytillä. Pitäiköhän munkin ruveta esittelemään tolle pellelle mun Philippe Patekkia… Ehkä toi sen jälkeen pistää kellonsa piiloon…

   1. Niinhän suurin osa rikkaista tekeekin. Halveksivat tavallisia ihmisiä, pitävät rajat auki ja kansanmurhaavat omat ihmisensä. Mitä me vastaavasti teemme tällaisilla kansanpettureilla ja vihollisella, jotka vain halveksivat omaa kansaansa ja yrittävät tuhota sen, sekä pitävät rajat auki, sekä haluavat alistaa Suomen EU:lle, Natolle, yksityiselle rahakoneelle jne? Hehän tässä ovat ne hyödyttömät ihmiset, jotka loisivat kansalaisten selkänahasta.

 1. Miksi te nyt itkette siitä jos jollain on Rolexi? Kellomies on kellomies. So what? Ette kuitenkaan itke esim siitä että jollain Levelin Junnulla on Porche ym. Ainiin se on tarpeeksi sakea foloihattu niin sitten sillä ei ole väliä.

  1. Junnun Porche on luultavasti rehellisesti ostettu. Ylilääkärin yli 52.000 euron Rolexit, luksusautot, omakotitalot jne. ovat mahdollisesti korruptiota. Tämä ylilääkäri vielä myrkyttää hoitajia, lapsia ja raskaana olevia naisia.

   Miksi vihaat suomalaisia lapsia ja raskaana olevia naisia? Oletko sairas?

 2. Tyrkyttää myrkkypiikkejä kuin huumediileri. Merkki mielenterveysongelmasta kun pakko oireisesti pidettävä esillä näyttävästi kallista rannekelloa. Ei kellään mielenterveydeltään tasapainossa olevalla ihmisellä ole pakonomaista tarvetta esitellä julkisesti kallista rannekelloa. Sairas lääkäri.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*