Marco de Wit 13 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Kanadan upea Convoy-vapauskulkue piiritti parlamentin ja monia muita julkisia rakennuksia.

 

Se oli kuitenkin vasta alkua. Nyt mielenosoittajat ovat pysäyttäneet liikenteen Pohjois-Amerikan eniten käytetyllä sillalla!

 

 

 

 

Operaatiota on ollut johtamassa tämä upea nainen!

 

 

 

 

 

Kanadan pääministeri Trudeau on raivoissaan ja käskenyt poliisien hyökätä mielenosoittajien kimppuun. Poliisit kuitenkin epäröivät. Lisäksi monet Trudeaun omassa puolueessakin ovat alkaneet vastustaa tämän kovia otteita, jotka vain lisäävät mielenosoittajien määrää.

 

 

 

 

Trump on jo kertonut tukevansa Convoy-mielenosoittajia. Niin myös vapausliikkeen sankari Rand Paul, joka korostaa ihmisten oikeutta väkivallattomiin protestimielenosoituksiin.

 

 

 

Nyt mukaan Convoyta tukemaan liittyi täysin palkein myös koko konservatiivinen Fox-televisiokanava.

 

 

 

 

 

Samaan aikaan Suomessa valeoppositio VKK ja persut tekevät kaikkensa demonisoidakseen ja pysäyttääkseen Suomen Convoy-vapauskulkueen mielenosoitukset. VKK:n puheenjohtaja Ano Turtiainen suorastaan usuttaa poliisia hyökkäämään väkivallattomien mielenosoittajien kimppuun!

 

Onneksi uusi aito vapauspuolue on tulossa!

 

Jaana Kavonius perustaa uuden ja aidon vapauspuolueen! Nimeksi Convoy-vapauskulkue?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

27 thoughts on “Kanadan Convoy-vapauskulkue pysäytti vilkkaimman sillan. Trudeau käski poliisin hyökätä!

 1. Mielestäni Jaana voisi tehdä ihan uudenlaisen puilueen. Sellasen että se kyselisi kansalaisilta että mitö pitöisi tehdä.

  Ja gallupit köyttöön.

  Itse uskon että Jaana saisin 100 000 ihmistä ideoimaan, niin tulos olisi huikeesti paljon parempi kuin että joku pienin10 porukka päättäisi asioista.

 2. Juuri se että Trump, Rand Paul ja Fox ja keitä näitä lieneekään tukee tätä Covoyta kertoo suoraan että kyseessä on korkealta taholta masinoitu juttu. Voi helvetti että ihmiset on hyväuskoisia hölmöjä, kerta toisensa jälkeen mennään näihin psy-oppeihin eikä opita mistään mitään. Tällä sirkuksella eliitti tulee saavuttamaan lukuisia päämääriä. ”Blockage” on kansainvälisten lakien mukaan sotatoimi, tarvittaessa voivat toimia sen mukaisesti. Osallistujat voidaan siis luokitella tarvittaessa ”domestic terroristeiksi” ja rangaistukset sen mukaisesti. Rekat lähtee pahimmassa tapauksessa takavarikkoon eikä haittaa pätkääkään koska varastossa on kuskittomat autopilottirekat odottamassa, muun muassa Teslalla. Elon Musk on yksi Covoyn kannattajista. Fool me once shame on you, fool me twice….

  1. Oletko tosissasi? Jos se olisi psy-op, niin miksi Trudeau on lähellä eroa, kun oma puoluekin on nousemassa kapinaan häntä vastaan hänen tyrannimaisuudestaan johtuen?

   Ja mihin perustat väitteen, että vapausliikkeen johtaja Rand Paul olisi joku tiedustelupalvelun agentti?? Onko myös hänen isänsä, joka on tehnyt enemmän kuin kukaan muu rahakoneen eli Fedin tuhoamiseksi?

   1. Koskaan kuullut ”playing both sides” strategiaa? Tai ”order out of chaos”?
    Miten helppoa oli esimerkiksi masinoida ja manipuloida isoja massoja värivallankumouksiin ympäri maailmaa, taustalla Soroksen rahoittamat NGO:t ym. Ei ne värivallankumouksiin osallistuneet massat tajunneet missä olivat loppujenlopuksi mukana. Nyt on käynyt ilmi että Convoyn rahankerääjät ovat kaikki jotain eliitin juoksupoikia- ja tyttöjä, ne rahat on taatusti kadonneet parempiin taskuihin.
    Ron Paul on osastoa valeoppositio, kukaan oikeasti hereilläoleva ei enää voi uskoa että jollain äänestämisillä tätä paskaa käännetään mihinkään. Ron Paul on vakiovieras joka juttelee kivoja jossain Alex Jonesin Infowarsissa joka on yksi ilmiselvimmistä kontrolloidun opposition uutiskanavista. On sulla vielä paljon opittavaa maailmanmenosta ja eliitin strategioista.

    1. Värivallankumoukset olivat osa CIA:n ja Naton strategiaa kaataa Natoa vastustavia hallitsijoita. Miksi luulet, että Nato haluaa nyt kaataakin omia tukijoitaan eli Natomaiden hallitsijoita?

     Eli ensinnäkin sinun logiikassa ei ole mitään järkeä. Toiseksi et esitä yhtään mitään todisteita.

     Ron Paul vastustaa FED:iä ja yrittää saada sitä lopetettua. Tämä on äärimmäisen tärkeä asia, koska rahakone on pedon sydän. Lisäksi kannattaa vapaata aseenkantoa, desentralismia ja sekessiota, joilla myöskin globalismi voidaan pysäyttää ja kääntää dominoefekti toiseen suuntaan. Nyt isä ja poika Paul myös kannattavat Convoyta, joka taistelee koronatyranniaa ja poliisivaltiota vastaan.

     Eli Paulit toimivat kolmella tasolla 1. Infotaso (kertovat rahakoneen ja poliisivaltion pahuudesta sekä desentralismin ja aseenkanto-oikeuden hyvyydestä) 2. Parlamentaarisella tasolla (vastustavat Fediä, koronatyranniaa ja poliisivaltiota sekä edistävät aseenkantoa ja desentralismia) ja 3. katutsolla (kannattavat kultaa/kryptoa, verokapinoita, militialiikettä ja Convoyta).

     Mikä tässä on sinulle ongelma ja mikä olisi parempi vaihtoehto?

     1. Persut ovat kyllä todella yksinkertaisia ja tyhmiä maanpettureita. Ei voi muuta sanoa. Liikutaan älyllisesti todella yksinkertaisella tasolla.

     2. Joo, se on perusongelma.Asiaa kuitenkin pahentaa, ettei persujen joukosta nouse ketään älykästä persua kertomaan tavallisille jäsenille kuinka heitä koko ajan huijataan esim. pakkorokotusten läpi päästämisessä ja Natoon viemisessä. Tai jos nousee, kuten Tiihonen, niin sitten hänet savustetaan ulos puolueesta tekemällä johdon haastaminen mahdottomaksi puoluekokouksen äänestyskoneilla. Eli kyllä ne Matti Putkosen äänestyskoneet ovat tässä se ongelman ydin.

      Toisaalta on tässä yksi hyvä puoli: Jos kansallismielinen poliitikko ei suostu valittamaan persujen äänestyskoneista, niin tiedät hänen olevan myyrä tai vähintäänkin vallanhimoinen opportunisti, joka haluaa pitää takaoven auki persuihin.

      Ja kas kummaa. LL ei ole löytänyt YHTÄÄN kansallismielistä poliitikkoa tai mediaa, joka asiasta suostuisi puhumaan. Yksikään ei myöskään suostu valittamaan Putkosen roolista, vaikka hän on juuri se avainhenkilö, joka vei Suomen EU.iin, euroon ja Natokumppanuuteen ja nyt on viemässä Suomen Natoon.

      Tässä onkin se salaisuus: Kyllä persuissakin on älykkäitä ihmisiä, jotka tajuavat persujen mädättävän ja kääntävän toistuvasti takkia hallituskelpoisuuden saamiseksi, tajuavat äänestyskoneiden älyttömyyden ja Putkosen rikollisen roolin Suomen taloudellisen ja poliittisen itsenäisyyden tuhoamisessa, MUTTA eivät välitä, koska heille tärkeintä on saada Suomi Natoon.

      Eikä tässä kaikki. Tämä koko kuvio on niin selkeä, että voitko kuvitelle kuinka TYHMIÄ tai korruptoituneita kansallismielisten aktivistien pitää olla, etteivät kuviota tajua tai siitä välitä. Miksei esimerkiksi Reformi-Studio ole tästä kuviosta suostunut pitämään meteliä?

      Voit olla VARMA, että KAIKKI skenen merkittävimmät aktivistit ovat Laittoman Lehden paaasauksen ansioista tajunneet koko kuvion, mutta ovat silti hiljaa. Mieti kuinka mätiä näiden aktivistien pitää olla? Puhumattakaan ”vaihtoehtomedian” toimittajista. Siis tyhminkin toimittaja on jo tajunnut kuvion, mutta silti ovat hiljaa jopa Matti Putkosen roolista ja tämän johtamista äänestyskoneista, vaikka pitävät valtavaa meteliä Amerikan äänestyskoneista.

      Tämä jos mikä todistaa Turtiaisen, Hirvisaaren, Reformi-Studion ja monien muiden myyräilyn. Eivät kertakaikkiaan suostu kritisoimaan Putkosta ja tämän johtamia äänestyskoneita, vaikka juuri niiden avulla koko kansallismielinen kenttä on mädätetty. Tai juuri siksi!

     3. Viittasin värivallankumouksiin vain siinä mielessä että suuria massoja on helppo manipuloida milloin minkäkinlaisiin kansannousuhuin joka tämä Convoykin on. Valtaosa on mukana viattomin ja rehellisin tarkoitusperin mutta cui bono? Rekkaralli kasvaa kasvamistaan joka tietää pian logistiikkaongelmia, ruoka- ja tavarapulaa on rakennettu huolella jo pitkään ja tällä saadaan siihenkin vauhtia. Kun nälkä iskee voi tulla monella äitiä ikävä. Korona on tässä globalistien agendassa vain yksi välietappi, voivat löyhentää helposti rajoituksiakin ilman että agenda kärsii pätkän vertaa, aivan kuten muualla nyt tehdäänkin. Digi-id tulee kovaa vauhtia myös Kanadassa ja siihen ympätään sitten kaikki mahdollinen data, rokotustiedot mukaanlukien ja totaalikontrolliyhteiskunta on valmis. Massatyöttömyys on myös todo-listalla, kaikki vaan kortistoon ja perustulon piiriin joka voidaan tehdä ehdolliseksi, vaikkapa rokotusvaatimuksilla höystettynä.
      Ron Paul vastustaa Fediä? Voi hyvää päivää, valeopposition tehtävä on vastustaa milloin mitäkin kovaan ääneen, onko se joku todiste jostain? Ja jos yksi marionetti (Trudeau) lähtisikin, toinen pelle tulee tilalla. Kanadan pääministerit vannovat virkaanastujaisissaan uskollisuutta Englannin Hoville. Vaihda se hovi ensin ja sitten voidaan alkaa odottamaan muutoksia.

     4. Sinulla on loistava diagnoosi, mutta et tarjoa mitään lääkettä. Päinvastoin. Yrität estää kolmivaiheisen lääkkeen antamisen eli juuri ne kolme Paulien askelta 1. Info rahakoneen ja sen mahdollistaman sentralismin ja globalismin pahuudesta. 2. Parlamenttaarinen vaikuttaminen Fediä vastaan sekä aseenkannon, desentralismin ja sekession puolesta. 3. Katutoiminta (verokapinat, militiat, convoy, jne.)

      Samalla, kun yrität estää REALISTISEN lääkkeen antamisen et itse tarjoa mitään lääkettä. Sen sijaan sinun kaltaiset tyypit levittävät joitain supersalaliittoteorioita, joilla sitten levitätte voimattomuutta ja apatiaa.

      Sinulla nähtävästi on sitten tämä supersalaliittoeoria, jonka mukaan Britannian hovi hallitsee kaikkea emmekä voi tehdä mitään muuta kuin alistua ellei kuningatar Elisabetia saada viralta. Arvasinko oikein?

   2. Tavallisilla persuilla näyttää tosiaan olevan hyvin usein 70-80 älykkyysosamäärä, max 90. Eli liikutaan samoissa älykkyyksissä missä sivilisaation ylläpito on hädin tuskin mahdollista.

    Ankaran luonnonvalinnan vallitessa näitä ihmisiä ei yksinkertaisesti olisi olemassa.

    1. Loistava pointti. Ankaran luonnonvalinnan olosuhteissa enemmistöä nykyisistä valkoisista ihmisistä tuskin olisi edes olemassa. Ei ihme, että nykyään on niin paljon myrkyllisiä mutantteja kuten feministejä ja suvakkeja sekä yleensäkin idiootteja, mielisairaita ja muita sekopäitä.

     Onneksi heistä on helppo päästä eroon eugeniikalla. Ei siis eliminoimalla, vaan positiivisella eugeniikalla, jolla parissa sukupolvessa saadaan ihmisten laatua nostettua valtavasti. Teemme tätä eläimille, joten miksi ei myös itsellemme. Itse asiassa 100 vuotta sitten tämä oli ihan normaalia ajattelua ja kaikki halusivat eugeniikkaa.

     Muutama äärijuutalainen, kuten Boaz kuitenkin mädättivät biologiaakin ja tietysti juutalaisten pankkiirien rahoittamana.

     Alunperin Rockefelleritkin kannattivat eugeniikkaa, mutta sitten liittouvuivat juutalaisten Rothschildien kanssa valkoista rotua puolustavia Morganeita vastaan.

 3. Persut ovat kyllä todella yksinkertaisia ja tyhmiä maanpettureita. Ei voi muuta sanoa. Liikutaan älyllisesti todella yksinkertaisella tasolla.

 4. Katutoiminta ja kansalaistottelemattomuus ovat erittäin kannatettavia JOS ne eivät olisi vihollisen itsensä luomia ja orkestroimia ja ihmiset tajuaisivat mistä tässä on edes kyse. Valtaosa tyytyy Convoyn ”onnistuessa” siihen että saavat mennä töihin jatkamaan orjana olemistaan ja ottaa naamavaipan pois.
  Vladimir Lenin said it best, ”The best way to control the opposition is to lead it ourselves.”
  Aika ristiriitaisia nuo sun jutut monen aikaisemman kommenttisi huomioonottaen. Eli sun lääke on nyt jatkaa vuosikausia maailman tappiin ”tiedottamista” että FED/Keskuspankit ja rahanluonti ovat yksi iso pyramidihuijaus ja tämän jälkeen uskomme ykskaks rehellisiin vaaleihinkin kaiken kukkuraksi?
  Ja nyt mä olen pahanilmanlintu kun en usko että pään hakkaaminen seinään on ratkaisu. Hauska.
  Itseasiassa jos se totuus kiinnostaa niin todellakin täytyy mennä paljon syvemmälle sinne kaninkoloon eli mm. osastoon Legal Fiction. Valtiot ovat yrityksiä ja toimivat UCC:n alaisuudessa (Uniform Commercial Code), me emme ole näiden yritysten omistajia vaan omaisuutta (syntymätodistuksen kautta jolla käydään pörssikauppaa). Kaikki tiet johtavat itseasiassa Roomaan, Lissukin jää hierarkiassa kakkoseksi. Supersalaliitto on se, että nyt kun ihmisiä geenimanipuloidaan koronainjektioilla, lähtee ne loputkin ihmisoikeudet. Geenimanipuloitu organismi on patentoitavissa ja tästä on USA:n korkeimman oikeuden päätös. Ja tämä on se syy miksi KAIKKI halutaan rokottaa väenväkisin (+ tietty tuleva kryptovaluutta, sosiaalinen pisteytys, totaalivalvonta). Nämä keskustelut äänestämisistä ja vaaleista ja puolueista on hiekkalaatikkotason näpertelyä, agenda etenee kuin höyryjuna taustalla. Taidan poistua tältä hiekkalaatikolta jossa liikutaan Qanon-hörhöilyn tasolla takavasempaan, kiitos ja näkemiin.
  https://www.bitchute.com/video/TSUTpw6H8DPU/

  Ja Btw Ron Paulillakin oli momentum vuosia sitten ollessaan presidenttiehdokkaana. Joka puolella kävi ilmi aivan härskejä vaalivilppejä eikä kaveri nostanut mitään mekkalaa, hän olisi saanut aika muhkean äänisaaliin. Tuli vaan mieleen kun olet täällä puhut tahallaan häviämisestä VKK:n osalta.

  1. Niinkuin sanoin eli se REALISTINEN strategia on kolmiosainen eli 1. Infoominen 2. Parlamentaarinen vaikuttaminen 3. Katutoiminta. Et ole edes yrittänyt todistaa tätä vaikuttamista huonoksi etkä ole yrittänyt antaa parempaa vaihtoehtoa.

   Sen sijaan puhut tosi oudoista supersalaliittoteorioista yrittämättä todistaa miten muka ne kaikki tiet vievät Roomaan. Ai, nyt se onkin paavi joka johtaa kaikkea ja protestantti kuningatar Elisabeth onkin hänen lakeijansa??

   Turtiainen ja Reformi-Studiokin selitti aikanaan jotain yhtä sekavaa juttua. Sinänsä ihan mielenkiintoisia teorioita ja voisi niistä olla hyötyäkin, jos ne aktivoisivat eivätkä lamaannuttaisi ihmisiä valokeilassa oleviksi kaneiksi.

   Viimeinen pointtisi oli ihan hyvä eli Ron Paulin olisi tosiaan pitänyt nostaa kovempi meteli vaalivilpistä. Kyllä hän sitä yrittikin, muttei tarpeeksi. Varmaan ,koska oli muuten heitetty ulos puolueesta. Sama dilemmahan oli Tiihosellakin. Ron Paulin onni oli, että hänellä oli poika Rand Paul, joka on jatkanut isän tiellä ja nyt vastustaa kovasti koronatyranniaa ja puolustaa Convoyta.

   1. Tässä persläpisuomessakin vaalivilppi on todistettu tosiasiaksi vaalikaudesta toiseen, aivan kuten muuallakin. Miten se ”parlamentaarinen vaikuttaminen” poistaa vaikkapa Tieto Oyj:n/Goldman Sachsin tästä yhtälöstä + kaikki muut korruptiokerrokset kun ei koskaan juuri tästä syystä päästä positioon jossa tämä voitaisiin tehdä? Muna-kana -ilmiö tavallaan.
    Ja itseasiassa kun sun kanssa tässä vääntää niin tulee harvinaisen selväksi miten sitä kokonaiskuvaa on mahdoton avata ihmisille jotka jo luulee tietävänsä kaiken, mikään uusi ei uppoa tajuntaan. Sinä sentään vanhana konkarina tiedät jostain jotain mutta noi peruspertit ja -pirkat ovat ihan pihalla ja aivan kaikesta. Miten heidän lamppu muka syttyisi? Voidaan aloittaa uusi ketju siitä miten ne kaikki tiet todellakin johtavat Roomaan, tämä ei ole mikään yksi kommentti kommenttiketjussa joka tämän asian avaisi. Joku Paavi on samanlainen pellemarionetti kuin on vaikkapa Bill Gates.

    Turtiainen on ihan sekoboltsi hämmentäjä, tässä maailmantilanteessa ei todellakaan ole varaa sotkea uskontoa ja politiikkaa toisiinsa jos haluaa jotain aikaiseksi ja yrittää yhdistää kansaa. Reformistudio, hajuton ja mauton viritys joka myöskään ei ota mitään kritiikkiä vastaan, my way or high way näyttää olevan linja siellä. Eilen huomasin että bannasivat huolella ihan asiallisiakin kommentoijia heidän striimissään, riitti että kritisoi.

    1. Oho, en tuosta Reformin bannilinjasta tiennytkään.

     Joo, ja onhan sinulla hyviä pointteja todella paljon. Ja tietoakin hämmentävän paljon. Taidat olla iäkäs tyyppi. Sinussa lähinnä ärsyttää, että vastustat Convoyta, vaikka se on selvästi pelästyttänyt valtaeliittiä sen verran, että lieventävät koronatyranniaa ja eivät niin helposti sitä enää uskalla myöhemmin lisätä. Toiseksi sinua ei paljon rahakone tunnu kiinnostavan, vaikka itse näen sen olevan valtaeliitin ytimessä.

     Eipä silti. Voit olla oikeassa, että rahakoneen takanakin on jotain todella suurta pitkäaikaista salaliittoa, mutta eiköhän nyt olisi tärkeämpää vaan saada se rahakone poistettua, niin eivät ainakaan pystyisi globalismia ja kulttuurimarxismia rahoittmaan.

   2. Ei Trumpiakaan ole heitetty ulos puolueesta vaalivilpistä puhumisen vuoksi. Itse asiassa puolue on enemmänkin alkanut jo liittoutumaan hänen taakseen taistellakseen sitä vastaan osavaltiotasolla.

    1. Joo, mutta siinä on kyse vaalivilpistä republikaaneja VASTAAN. Republikaaneja ei kiinnosta vaalivilpin tutkiminen silloin kun se tapahtuu demokraatteja vastaan tai republikaanien puolueen sisällä esivaaleissa.

     Viime aikoina demokraattien vaalivilppi on kuitenkin mennyt niin härskiksi, että republikaanit ovat vihdoin alkaneet tosissaan taistelemaan vaalivilppiä vastaan.

 5. Pakko lisätä eikä tarvitse julkaista tätä: Vaikka sulla on julkaisu -nappi kätösissä julkaiset myös kriittisiä kommentteja. Siitä rispektit. Todella.

 6. Värivallankumouksista puheen ollen. Ranskan vallankumous 1789: punainen, valkoinen, sininen. Venäjän ja Kiinan värivallankumoukset: punainen. Ukraina: oranssi

 7. Alkaa pikku hiljaa mennä hyvin epärehellisiin, kyvyttömiin ja ääliöihin persuihin hermot. Heitellään vain jotain juttuja joilla ei ole välttämättä yhtään mitään tekemistä keskenään tai joiden ajattelu ei välttämättä johda oikein mihinkään. Salaliittoja on olemassa ja niitä tehdään, mutta ääliöpersut usein vain heittelevät asioita ilmaan missä ei ole mitään järkeä. Lisäksi he ovat vielä useimmiten pelkureita ja saamattomia ihmisiä. Tyhmyys, laiskuus ja saamattomuus kulkevat itse asiassa usein käsi kädessä.

  Se on tullut selväksi, että on pakko löytää lisää rohkeita JA älykkäitä aitokansallismielisiä ihmisiä. Älykkäillä ihmisillä on vain huono tapa ajatella suvakkimaisesti ja liian avoimesti.

  1. Totta. Älykkyys korreloi naivismin kanssa, koska älykkään ihmisen on vaikea tajuta kuinka yksinkertaisia alhaisemman älykkyyden ihmiset oikein ovatkaan.

   Lisäksi älykkäät ovat lähes aina korkeasti koulutettuja ja aivopesty yliopistossa ja toisaalta älykkäänä tajuavat, että juutalais-suvakkia valtaeliittiä kannattaa nuoleskella, niin uranousu on varma.

   Lisäksi älykkäät oikeasti halveksivat tavallista kansaa ja haluavat globalistien kelkkaan jet settiin. Itse näin jo nuorena Brasiliassa miten yläluokka vähät välitti rahvaasta. Asuvat vuorilal yksityisillä asuinalueilla ja sitten liikkuvat helikopterilla töihin pilvenpiirtäjiin. Näin heidän ei tarvitse koskaan olla kosketuksissa kansaan.

   Brasilia on minulle menneisyys, mutta maailmalle se on tulevaisuus.

   1. Totta. Yllättätte päivittäin minut ulostuloillanne. Olen yrittänyt, mutten varmaan koskaan tule ymmärtämään, miten yksinkertaisia te todella olette.

 8. Jos rekkasaattueet ja massiiviset mielenosoitukset ei riitä syöksemään vallasta näitä murhanhimoisia hirviöitä jotka vielä ovat vallassa, rekat voidaan aina ************ **********…

  Koska nyt mennään ******** asti.

 9. Ranska otti koko poliisivaltion voimansa käyttöön estäen protestin Pariisissa. Seuraavaksi joukkoja suuntaa Brysseliin. Kanadassa miehitys jatkuu edelleen keskustassa ja monilla rajanylityspaikoilla, mutta tämän sillan ylittävän kauppareitin hallituksen joukot saivat auki.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*