15 thoughts on “Päivän kuva: Satanistinen Ylenanto

 1. Samaa mieltä. Taannehtivalla lainsäädännöllä. Yle on Suomen kallein propagandakoneisto. Puoluemafian hallinnassa muuten.

  1. Mitäs ”aimo mies” sitten katselisi, sinimustien ja janus Putkosen propagandaa valkoisen ja venäläisen ihmisen ylivertaisuudesta ja hiippailisi metsän puskissa veren lain pelkureiden kanssa, jotka ei kuvissa uskalla näyttää kasvojaan.

   1. Noitakos sinä katselet? ”Näin naapurissa” -radio-ohjelma oli naurettavaa propagandaa neuvostoelämän ylivertaisuudesta. Yle jatkaa samalla linjalla edelleen. Neuvostoliiton tilalla on Euvostoliitto. Neukkulasta Yle on perinyt propagandamenetelmät.

  2. Sitä minä tässä ihmettelen että kun vasemmisto, vihreät ja keskusta ovat tämän agendan ajajia yhdessä sossu-sannan kanssa, niin miksi sitten ne poikii enemmän kuin muut yhteensä?

 2. Ja muistakaa että tämä Ylen propaganda koskee vain valkoisia, ei neekereitä – niitä Yle tahtoo lisää, sillä tarvitsee niitä työntekijöikseen. Mokoma ripulilafka kannattaa laittaa kokonaan pannaan noiden propagandauutisten osalta. Eihän terve ihminen tuollaista saastaa tahdo nähdä tai kuulla.

 3. ”Nicki Minajin kommentit äitiyden vuoksi vähemmälle jäävistä seksuaalisista lyriikoista saavat Renazin ja Sinin miettimään äitiyden ahdasta kuvaa.”

  Tuollaista tulee Yleltä kun vilkaisee Areenaa. Hyvin SUOMEN yleisradio palvelee neekereitä maassamme.

 4. Minä näen kuvassa kommunismia! Kautta aikojen kommunistit ovat vihanneet suomalaista valkoista rotua!

  Nyt kommunistit pyrkivät tuhoamaan suomalaisen rodun myrkkypiikeillä ja maahan tuotetuilla ympärileikatuilla matumiehillä, joiden tehtävä on siittää suomalaiset naiset, jotka sitten synnyttävät sekarotuisia puolimatuja!

  Viimeinen taistelu on alkanut. Voittoon tai kuolemaan!

 5. Naton liittouma pommitti Bosnian ja Kosovon sotarikostensa aikana paikalliset mediatalot ja perustelivat tätä sillä, että mediat olivat mukana tukemassa kansanmurhaa.

  Jopa he itse myöntävät, että mediat voidaan saattaa lailliseen vastuuseen kansanmurhan tukemisesta. Tässä tapauksessa tarkoitan kuitenkin vain laillista Ylen täydellistä hajottamista ja kansanmurhaavien toimittajien tuomitsemista kansanmurhasta ja maanpetoksesta.

 6. Ylen on annettu aivan liian pitkään terrorisoida meitä meidän omilla rahoilla. Yleä ei olisi enää edes olemassa jos valtio ei sitä pitäisi pystyssä.

 7. Tai suomalaiset eivät olisi niin nynnyjä pelkureita. Vika on aina jonkun muun. Mitään ette uskalla tehdä mitään. Vähän paukutatte kotona nyrkkiä pöytään ja alistutte vihollisille.

Comments are closed.