18 thoughts on “Päivän video: Convoy

  1. Paremminkin mitä Biden tekee tuolla? Hänen pitäisi olla vain nuokkuva pappa takapenkillä, jos edes sitä.

  2. Nämähän ovat kaikki käytännössä heikkoja betamiehiä. Korkeintaan Xi ei ole, mutta muut ovat pelkkiä betaloisia.

 1. Näillä on sensuuri kovaa; paljon save sote & convay videoita on Helsingistä 12.2. 2022 SENSUROITU . Youtube näyttää tyhjältä näiden videoiden suhteen; vain YLEn videoita näyttää olevan jäljellä Youtubessa !

  On siis alkanut YLEn uskottavuuden takaisin nosto projekti !

  Yle teksti tv:hän jo la aamuna uutisoi että Helsingissä on viikonloppuna 3 mielenoitusta ; tämänhän jokainen aikaa seuraava kansalainen muutenkin olisi saanut selville.

  Mutta nyt siis sensuroidaan sitä mistä mielenosituksissa puhutaan ja paljonko siellä on ihmisiä liikkeellä .

  Moni kuten minä kävi noissa mielenosituksissa nähdäkseen omin silmin TOTUUDEN ; ja vähän nyt jakamassa materiaalia kanssasisarille ja -veljille VALTIOPETOKSISTA .

  archive.today/kimmoleaks.fi … onkohan sensuroitu; Tokentube Kimmo Leino puhuu; onkohan sensuroitu .

  Kaikki puheet eduskuntatalon portailla ainakin Youtubessa on sensuroitu !

  Hyvät ihmiset menkää mukaan; se on silmiä avaava kokemus !

 2. Justin Trudeau: ”Nämä ovat vain pieni vähemmistö. Friikit ovat tulossa (Ottawaan).”

 3. Näiden satanistien ja rikollisten rahat pitää käyttää mm. siihen, että tämä vaarallinen kokeellinen injektio saataisiin vielä pois ihmisistä, kaikki poliittiset sakot, takavarikot ja rikokset pitää korvata takaisin uhreille, sekä heidän varallisuus pitää tuomita reilusti kansalaisten kesken. He ovat varastaneet myös ihmisten omistaman fyysisen kullan, joka pitää palauttaa näiltä rikollisilta.

  1. Nimenomaan varsinkin, kun rahan menettäminen pelottaa näitä satanisteja vieläkin enemmän kuin hirsipuu. Tämän takia LL on koko ajan suosittanut vahingonkorvausjärjestelmää ja vastustanut katulampuista hirttämistä, josta monet haaveilevat eli ns. Day of the Rope.

   1. On hyvä että asiasta käydään keskustelua, mutta rikollisillehan voidaan ensin määrätä takavarikot ja sen jälkeen rikollisia voidaan tuomita hirtettäväksi. Asiassa on ilmeisesti kahta koulukuntaa. Itse kannatan hirttämistä, sekä takavarikkoja ja näistä maksettavia korvauksia varsinkin uhreille. Iljan ja monet muut he ovat kyllä jo murhanneet.

   2. Jos rikollisia ei hirtä laillisesti, rikolliset voivat hirttää sinut. Eivät rikolliset luovuta ja lopeta.

   3. Kuolema on helppo rangaistus kohteelle. Pahin rangaistus on pitkä, mutta puuduttavan tylsä kärsimyksen täyteinen elämä, jossa aina joku ylempi riistää ja halveksii ja olet kuin ilmaa, eikä ole mitään valtaa omiin valintoihin.

    Kiinan keisari siirrettiin vallankumoksen jälkeen lakaisemaan katuja. Saman tyyppinen rangaistus pitää suunnitella tämän päivän pahisjohtajille. Voisi tietysti muutaman tappaa näytösluontoisesti pelokkeeksi.

    1. Mitä ”aimo mies” kun on joutunut tuollaisen rankaisun kohteeksi? dewitille voi myös vaatia tuollaista rangaistusta, koska valehtelee kokoajan, eikä koskaan oikaise valhetietojaan kuten koululainen -lehden kansi oli. dewit on pelkuri.

     1. Kommunistithan ovat aina lynkanneet ihmisiä ja eivät ole mitään lupia kyselleet keneltäkään. Kommunistien kohdalla ei ole mitenkään yllättävää, että he alkavat aina lopulta massamurhaamaan väestöä ja toisinajattelijoita. Kyllähän tuo tiedetään kommunisteista mitä he tekevät päästyään valtaan ja aina rahaeliitin tuella.

     2. Ei ole mitenkään yllättävää, että kommunistit haluavat teloittaa ”valehtelusta” ja ”vääristä tiedoista”. Kommunistien henkinen kapasiteetti on historiallisesti ollut niin heikko ja ideologia niin surkea, että kommunistien suorittama lahtaus on sääntö eikä poikkeus.

    1. Laillinen hirttotuomio rikoksesta lakien mukaan ja kommunistien massamurhat ja teloitukset ovat eri asia.

Comments are closed.