Free speech 13 helmikuun, 2022

 

Lukija kirjoittaa:

 

Kanadan poliisi myöntää seuraavansa rekkakapinallisia ja rekkakapinaa tukevia sosiaalisessa mediassa. Tämä ei sinänsä ole mikään yllätys.
Tämän lisäksi he kuitenkin oikeasti tulevat ihmisten koteihin tenttaamaan heitä ”rauhanomaisesta mielenosoittamisesta”.
Eli he ensin seuraavat ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Sitten he ottavat selvää missä nämä asuvat ja tulevat näiden ihmisten koteihin.
Näin he näkevät samalla tarkemmin minkälaisia nämä ihmiset ovat ja antavat kansalaisten ymmärtää, että ”Me tarkkailemme sinua. Me tiedämme missä asut ja kuka olet.”.
LL: Huomaa, että nämä Kanadan poliittiset EET-poliisit haluavat vain ”keskustella” ja ”neuvoa” sinua. Oikeasti kyse on tietysti uhkailusta, mutta se kääritään tällaiseen kommunistiseen pakettiin. Neuvostoliitossakin poliittiset poliisit halusivat vain ”auttaa” sinua ymmärtämään oman etusi.
Taatusti tämä toimintatapa on myös tulossa Suomeen. Taposen EET-poliisit ovat varmaan jo täydennyskoulutuksessa.

 

 

 

 

 

23 thoughts on “Video: Kanadan EET-poliisin femakko tunkeutuu Convoy-vapauskulkueen kannattajien kotiin ”keskustelemaan”

 1. VKKn Tiina Keskimäki ja Panu Huhtanen toimivat myös poliisin ja persujen tukena kansalaisia vastaan ja tuomitsivat eilen alkuperäisen Suomen Convoyn joka valtasi katuja. Myyriä on myös Suomen miekkari skenessä.

  1. Ei ole mitään alkuperäistä convoyta vaan convoylla mielenosotuskonseptina nimenomaan tarkoitetaan juuri sitä että katuja tukitaan ja vallataan ajoneuvoilla.

   1. No Suomessa oli Convoy jossa kahteen iltana tutkittiin katuja ja sitten Annika lähti takaisin Jyväskylään ja nyt on Freedom Convoy 2.0 2022. Muualla maailmassa tutkitaan katuja , Suomessa pidetään teltta leiriä kirjaston pihassa ja ajetaan autoilla poliisin perässä. Selkeä Supon myyrä se Huhtanen ja Keskimäki.

    1. Lauantai-iltanakin lähtivät jo poliisin käskystä kiltisti pois ja sitä oli oikeen Jarmo Heinonen maireena seuraamassa paikanpäällä. Sen jälkeen on menny vielä kovemmaksi huoraamiseksi ja ajeltu ihan poliisin perässä letkana. Tällä ei ole mitään tekemistä convoyn kanssa. Se on pelkkää poliisin nuoleskelua.

 2. Femakkolesbo häiriköimässä! Ai mistä tiedän, että polpotar on lesbo? No oikea naisellinen kunnon nainen olisi hoitamassa pyhää velvollisuuttansa, eli hän olisi kotona hoitamassa vaalearotuisia lapsiansa, eikä riehumassa ja vainoamassa tavallista ihmistä hänen yksityisen kiinteistön alueella!

  Valitettavasti näitä femakkolesboja on paljon myös Suomen poliisissa ja he ovat torttu kosteana heti oven takana, kun vain saavat johtajakommunistilta käskyn. Toisaalta tässä yhteydessä lebopoliisille voisi tarjota kohteliaasti eheytysopasta ja muistuttaa jumalan ikuisesta laista, jota kommunistit vihaavat!

  1. Kyllä kunnon naiset ovat kiltisti kotona ja tekevät paljon rotupuhtaita ja terveitä arjalaislapsia.

   Tämä kotonaan asuva nainen vaikuttaa ajattelultaan aivan järkevältä ja käskee poliittista poliisia painumaan vittuun hänen kotoaan uhkailemasta.

  1. Valtavia katselukertoja poliittisen poliisin uhkailuvideolle. Ihmisiä selvästi kiinnostaa poliisin törkeys ja rikollisuus.

   Pitäisikö kansallismielisten myös muistuttaa poliiseja heidän kotiovillaan, mutta tietysti ainoastaan täysin laillisesti. Muistutamme vain laillisesti. Joku tietää aina joitakin poliiseja, joten voimme käydä ystävällisesti ja laillisesti muistuttamassa.

  2. Minusta tuntuu, että tällaiset ihmisiä uhkailevat ja vainoavat poliisit ovat melko mielenvikaisia, enkä itse haluaisi jälkeläisiä tällaisten sairaiden ihmisten kanssa.

 3. Nykyinen fasistinen-kommunistinen valtiojärjestelmä on myös uskonnollinen, jonka sääntöjen noudattamista hyvin monet naiset innokkaasti valvovat. Monilla ihmisiä vainoavilla nartuilla kastuu oikein pikkuhousut vallan himossa ja ihmisiä vainotessa, mutta vallankumous tulee lopulta ja vainotut nousevat ylös.

  Kuten feminismiin lähtiessä, monilta naisilta on ollut erittäin suuri virhe lähteä vainoamaan valkoisia miehiä, lapsia ja perheitä. Tämä kostautuu heille ennen pitkää.

  Vaikka olet orja, älä koskaan alistu! Mielesi ei saa koskaan alistua, vaikka sinua pakotetaankin orjuuteen.

  1. Erittäin hyvä pointti. Tosiaankin ihmiset ja varsinkin femakot ovat niin tyhmiä, etteivät pysty rationaaliseen, vaan ainostaaan fundamentalis-uskovaiseen ajatteluun. Feministinen valtio on heille jumala ja sen käskyt ehdottomia totuuksia, joita pitää noudattaa. Femakot toimivat papittarina ja käytöspoliiseina ylläpitääkseen valtion eli jumalansa sääntöjä. Tämän vuoksi he suhtautuvat niin hysteerisesti kaikkiin niihin (miehiin ja naisiin), jotka eivät pidä maskia tai ota myrkkypiikkejä.

   Tämä tietysti perustuu evoluutiopsykolgogiaan, koska heimoyhteiskunnassa kivikaudella naisten tehtävänä oli nimenomaan sosiaalisen paineen avulla ylläpitää heimon sääntöjä, jotta liian väkivaltaiset miehet voitiin pitää kurissa.

 4. Miksi pahimmat feministilehmät näyttävät olevan aina blondeja? Tämäkin geneettistä ja johtuu pohjoisen kansoista? Suomessa on ehkä kaikkein pahimmat femakkolehmät ja feminismi on kaikkein voimakkaimmillaan. Samalla myös miehet ovat Suomessa säälittäviä ja raukkamaisia pelkureita.

  1. Totta heleveissä naisen ”kannattaa” kannattaa feminismiä. Yhteinen vihollinen on mies ja se yhdistää femakkolesbot siskokunnaksi.

   Feministi saa myös useita etuoikeuksia koulutuksessa ja työelämässä. Oletteko huomanneet naiset virkakoneiston johtotehtävissä ja puolueissa. Ei siellä yhtään miestä ole. Naiset ovat töissä julkisella puolella, miehet yksityisellä. Kummalla on turvattu työura, kummalla riskialtis? Naiset siisteissä ja turvallisissa sisätöissä, miehet tapaturma-alttiissa vaarallisissa töissä.

   1. Osittain naisia on nykyään enemmän puolueissa koska miehet ovat useimmiten patalaiskoja sohvaperunoita ja puolueissakin miehet antavat naisille herkästi ohituskaistoja ja asettavat naisille alemman riman kuin miehille. Naiset ovat miehiä paljon tehokkaampia ja halukkaampia verkostoitumaan sosiaalisesti. Tämän takia naiset usein pyörittävät eri liikkeitä.

    Miehet voisivat helposti ja hyvin nopeasti ottaa vallan takaisin itselleen, mutta suurin osa miehistä on raukkamaisia ja pelkureita sohvaperunoita.

    1. Hyvä pointti. Naisten verkostoitumistaidot ovat ylivertaiset. Kivikaudella se hyödytti yhteisöä, mutta nykyään on myrkkyä varsinkin, kun matuja kuskataan maahan.

     1. Lisäksi naiset ovat geneettisesti miehiä tietoisempia. Tämä tarkoittaa usein sitä, että vaikka naiset olisivat myös mielisairaita, he ovat keskimäärin miehiä tietoisempia ympäristöstään ja jollain tavalla toiminnallisia, jolloin he ovat jopa vaarallisempia kuin miehet, sillä naiset voivat olla useammin sekä hulluja, että toiminnallisia ja voivat näin vaikuttaa enemmän yhteiskuntaan. Varsinkin kun naisten älykkyys on miesten älykkyyttä paljon keskinkertaisempi, eli heitä on paljon enemmän älykkyyksien 100-105 välillä kuin miehiä. Näin he ovat useammin työelämässä, opettajina, keskijohdossa, sairaanhoitajina jne.

     2. Erittäin tärkeä huomio. Tosiaankin miehet ovat joko ihan tavallisissa 85-100 ÄO-pisteen töissä tai sitten yli 110 pisteen älyä ja objektiivista todellisuutta ymmärtävässä työssä (insinöörit ja muu tekninen STEM-ala).

      Siinä välissä on nimenomaan sitten ne opettajat (105-110), sairaanhoitajat ja kunnan työntekijät eli 100-110, jotka on KAIKISTA helpointa aivopestä noudattamaan aivottomasti valtion käskyjä. Nämä ovat lähes kokonaan NAISIA, joilla kaiken kukkuraksi on aika paljon käytännön valtaa julkisella sektorilla. NÄmä naiset sitten vielä ihan oikeasti syrjivät ”rasistisia” tia ”läskivihaa sairastavia” asiakkaita ja potilaita.

      Tässä onkin yksi tärkeä syy YKSITYISTÄÄ julkiset palvelut tai kohta ”rasistit” suljetaan kokonaan peruspalveluiden ulkopuolelle. (Yksityistäminen kannattaa tietysti tehdä perustilin yhteydessä ja nimenomaan pilkkomalla laitokset eikä antaa niitä globalistifirmojen käsiin, jotka myös syrjivät toisinajattelijoita.)

      (Alle 100 pisteen ihmisiä on lähes toivotonta kunnolla aivopestä todellisuudesta vieraantuneiiin ideologioihin, kuten sukupuolia on monia, jne., kun taas yli 110 ja varsinkin yli 115 pisteen ihmisiäkin on vaikea aivopestä älyttömyyksiin, joskin he ovat hiljaa tai TEESKENTELEVÄT uskovansa valtioon eli valtaeliittiin ihan vain oman uransa takia.)

    2. Järkyttävää miten suurin osa valkoisista miehistäkin on nykyisin henkisesti niin heikkoja, että mielummin huoraavat itseään rahasta kuin ajattelevat mitä itse maalle ja kansalle tapahtuu. Yksikään ei pyri tekemään edes omasta paikallisyhteisöstään parempaa paikkaa. Kaikkein tärkein on vain minä itse. Kellutaan vain niillä jahdeilla mitä usein ostetaan sillä tyhjästä luodulla rahalla.

     Elon Muskikin kannattaa ihmisistä loisivaa rahakonetta, koska se rahoittaa hänen monia operaatioitaan. Häntä ei kiinnosta kuin ne omat operaatiot, jonka takia hän sitten käytännössä loisii muista ihmisistä.

   2. Ääärimmäisen tärkeä pointti. Femakot on oikeasti sodassa miehiä vastaan ja vaativat naisille yhä enemmän etuoikeuksia ja tukiaisia. Näin he vähitellen myös saavat tavallisetkin naiset puolelleen tässä sodassa, koska kukapa sitä ei ottaisi etuoikeuksia ja tukiaisia.

    Kannattaa muistaa, että työpaikka julkisella sektorilla (varsinkin valtion palveluksessa) on lähes aina suojatyöpaikka eli TUKIAINEN ja etuoikeus, joka kaiken kukkuraksi rahoitetaan MIESTEN maksamilla veroilla. Elämme oikeasti akkavallassa, jossa miehiä systemaattisesti ryöstetään ja orjuutetaan. Kertoo aika paljon miehistä, että monet eivät edes tajua tai välitä olevansa tossun alla.

   3. Todella järkyttävää miten paljon valtaa jollain 105 (poliisit, osa opettajista jne.) ja 110 (sossumafia) ihmisillä on ja hyvin usein nämä ovat sekä suvakkeja, naisia, että mielisairaita. He voivat halutessaan totaalisesti tuhota ihmiset ja perheet ja kukaan ei voi heille käytännössä yhtään mitään.

 5. Huomasin tuossa, että tämä feministi on oikeasti joku kiintiö-vaahtosammutin. Hän on vähän yli portaan pylvään pituinen, eli ehkä noin 145-150 tai 155 cm pituinen. Tietysti feministinä hänellä on sitten valtion väkivaltakoneisto takanaan, jota hän varmasti käyttää ja on nyt vallan huumassa. Onneksi järkevä nainen ei alistu tälle lehmälle, vaan käskee suksia vittuun hänen kodistaan.

Comments are closed.