Free speech 14 helmikuun, 2022

 

Kanadan yleisradio CBC on samanlainen kansanmurhaaja kuin Suomen Yle.

 

Niiden toimittajat ovat kaikki terroristeja, jotka demonisoivat tavallisia koronatyranniaa vastustavia kansalaisia rasisteiksi.

 

Niinpä ei ole ihme, että yksi tavallinen kanadalainen mies sai tarpeekseen CBC:n kuvausporukasta.

 

 

Alla olevan videon on pelkästään Twitterissä nähnyt noin puoli miljoonaa ihmistä. Näin sana leviää ja ihmiset oppivat varomaan terroristeja.

 

Valkoisia miehiä on nöyryytetty niin paljon, että alkavat herätä. Femakot ja muut suvakit leikkivät tulella demonisoidessaan valkoisia heteromiehiä.

 

Ehkä valkoiset miehet ovat nykyään liian kilttejä ja jopa sohvaperunoita, mutta 100 vuotta sitten he hallitsivat maailmaa. Kukaan ei voinut heille mitään. Valkoinen heteromies on sivilisaation luoja, mutta suuttuessaan myös hyvä sotilas ja armoton tappaja. Ei ole sattuma, että valkoinen mies loi maailman suurimmat imperiumit. Ärsytä häntä tarpeeksi ja hän kyllä vielä nousee siltä sohvaltaan. Silloin katulamput eivät tule riittämään.

 

Jos Ylen ja CBC:n terroristit eivät lopeta tyrannien puolustamista ja valkoisten heteromiesten demonisointia, niin jonain päivänä heille käy huonosti. Hyvin huonosti.

 

 

 

 

 

 

12 thoughts on “Video: Kanadan Yle saa kuulla kunniansa

    1. Ei liene sitä pelkoa.. Sinussa ole mitään haastateltavaa vaikka päivät täällä ”totuuksia” pyytämättä huudatkin.

      1. Nauran sinun typerille kommenteille. Tylsä nimimerkki, etkö millään kykene parempaan.

  1. Täytyy sanoa, että naisten haukkumiset alkavat muuttua joissakin valkoisissa miehissä raivoksi ja siinä vaiheessa myös naiset tullaan pistämään kuriin kaiken muun lisäksi. Valkoisten miesten hermot ovat olleet liiankin pitkät, mutta nyt riittää lässytykset.

    1. Ja sinäkö naiset pistät ruotuu. Kunhan sieltä peräkammarissa kirjoitat ja unelmoit. Samoin dewit haaveilee samasta asiasta mutta ei mitään saumaa ole laittamaan ketään ojennukseen. eihän dewit tee mitään muutakuin vääristelee asoita ja kun jää kiinni niin ei uskalla korjata valheitaan, vrt. koululainen -lehden manipuloitu valhekansi. Tunnusta jo ja korjaa asia. ”aimo mieskin” joo -miehenä säestää dewittiä.

    2. Aivan oikein! Itsestään liikaa luulevat, alhaisen ÄO:n omaavat naiset kuuluukin pistää aisoihin ja mielellään suukapula suuhun. Nykyinen koulutus on liian kauan saanut manipuloida vähemmän älykkäitä henkilöitä eliitin omia tarkoituksia varten.

Comments are closed.