Marco de Wit 14 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valtamedian toimittajat ovat terroristeja, jotka on saatava tuomiolle.

 

Tässä hyvä esimerkki siitä miten valtamedia pimittää maailmanlaajuiset koronatyranniaa vastustavat mielenosoitukset.

 

 

 

 

Samaan aikaan media on myös hiljaa Ranskan mielensosoituksista, joissa poliisilla on erittäin kovat otteet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

23 thoughts on “Mielenosoitukset koronatyranniaa vastaan jatkuvat ympäri maailmaa. Media vaikenee!

  1. Jep, aina sama virsi että media vaikenee vaikkei se niin edes ole. Sen siitä saa kun lukee vain jotain Laitonta Lehteä tai MV-lehteä ja pitää sen pään siellä perseessä.

   1. Valtamedian on jo uutisoitava näin suuria kansannousuja koska jo aivopestyt lampaatkin huomaavat sen muutenkin. Salailua on ollut ja on vieläkin, ette voi sitä kiistää.

 1. Tajuatteko millaisessa diktatuurissa elämme? Hallinto ja media vastaan orjuutta vastaan taistelevat. Milloin tajuatte, että valtamedia on kaikista pahin ja se pitää tuhota passiivisella vastarinnalla, boikotoimalla.

  1. ”aimo joo -mies” uhoaa mutta on vain huutavan ääni korvessa dewitin kanssa. Paljon sanoja mutta vähän asiaa ja mielipide vaihtelee jatkuvasti, yksi asia vain pysyy: uskallus tunnustaa omat virheet, kuten esim. Koululainen -lehden valhekansi. Harvoin kehun dewittiä mutta kun vertaa tämän aviisin kommenttiosiota suomenuutisten vastaavaan osioon, niin täällä on sentään paljon siistimpää, jopa ”aimo miehen” kommentit.

 2. Media vakuttaa lampaille että kaikki on kunnossa ja inflaatio on hallinnassa. Menkää kiltisti töihin. Ei ole syytä panikkiin ja mennä kadulle riuhumaan. bää bää

 3. Meidän pitää oikeasti keksiä jotain. Emme voi jäädä rikollisten panttivangeiksi. Laillisia joukkoja pitää koota ja marssia laillisesti Tampereelle ja Helsinkiin. Pitää harjoittaa laillista sotilastoimintaa.

 4. Käyttäkää kuitenkin jotain toista lähdettä näihin kuin tätä umpikorruptoitunutta teeskentelijää ja petturia Olli Kotroa.

 5. Medioiden omistajat tulee saada tuomiolle kansanmurhasta, ihmiskokeista, terrorismista ja monesta muusta hyvin vakavasta rikoksesta.

 6. Suomen Mtv3n muikkeli Kanadassa laulaa samaa laulua kuin naistoimittaja ranska24 kanavalla convoy protesteista: ”90% on ottanut rokotteet ja mielenosoittajat ovat vain pieni vähemmistö. ” Joku eli rajoittaja on laittanu nämä sanat näiden globalisti toimittajien sanottavaksi. Näin aivopesu tapahtuu globalisti mediassa.

  1. Toimittaja lukee prompterilta sen minkä johto laittaa luettavaksi. Lääkeyhtiöt omistavat suuret media-alan yritykset , niin ihmekös tuo. Media mainostaa rokotteita juuri sen takia.

   Vai luuleeko vielä joku, että on olemassa ”riippumatonta tiedonvälitystä”. Kun seuraatte valtamedia uutisia, te seuraatte oikeastaan mainoksia, jotka on vain puettu uutisnimikkeen alle. Uutinen=kaupallinen tiedote.

  2. Toivottavasti nämä toimittajat ovat saaneet rokotteen ja vielä ”onnekkaalla” sarjanumerolla. Todellisuudessa rokotteen ottamattomat ovat paljon suurempi osa maapallon kansasta – joidenkin arvioiden mukaan vain 11% planeetan väestöstä on rokotettu, ainakaan mrna-rokotteilla, mikä on erittäin ilahduttavaa – porukka on viisasta, ja viisaat perivät maan. Me kyllä pystymme pyörittämään yhteiskuntaa ja kulttuuria kun piikitetyt (ja piikittäjät) mätänevät haudoissaan.

  3. Joo.. Luvut ovat varmasti toisinpäin. 90% ei ole ottanut rokotteita ja vain 10% vastustaa teiden tukkimisia. Suuri enemmistö kansoista on kaduilla osoittamassa mieltä.

   1. Kuulut siihen porukkaan, jota on helppo huijata, mutta jota ei saa vakuuttumaan, että on tullut huijatuksi.

  1. Suojelupoliisi on kertonut seuraavansa ”rokotemyönteisyyttä” sinun turvallisuutesi tähden. Luota vain vahvaan hallintoon.

 7. Afrikassa juuri kukaan ei ota koronarokotetta. He ovat älykkäitä ja terveitä, toisin kuin aivopestyt rappeutunwet länsimaalaiset.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*