18 thoughts on “Päivän kuva

 1. Kyseessä ovat vihollisemme joukot. Samaan aikaan katukuvaan ilmestyvät vielä ulkomaisia apujoukkoja.

  Tämä Olli Kotro ihmisenä on vaan täysi huijari ja pelaaja. Ei häntä kiinnosta valkoiset suomalaiset, vaan raha ja suojatyöpaikat. Tällä hän ajattelee varmistavansa hillotolpan jatkumisen.

  1. Mikä Convoy täti? Annikako? Hän lähti kolmantena päivänä pois ja nyt jäljellä on nynny Convoy 2.0 jota poliisi kiittelee.

 2. Voi että kun kävit Olli Kotro mielenkiintoisen käytäväkeskustelun ja pistit asiasta taas twiitin. Voi kiitos hirveästi. Kyllä nämä asiat ovat olleet jo aitokansallismielisten jonkinlaisessa tiedossa jo pitkän aikaan. Tee sinäkin Olli Kotro sen ison palkkasi kanssa jotain muuta kuin käyt käytäväkeskusteluja ja pisteet muutamaa twiittiä. On varmasti mukava työpaikka siellä EU:ssa ja rahaa tulee. Oletko Olli Kotro ollut millään lailla koskaan vaikka rahallisesti tukemassa yhtään mitään? Et tietenkään. Twiittejä on helppo pistellä aina välillä. Täysi huijari ja pelle koko mies, kuten kaikki muutkin.

 3. Suomalaisten tyhmyydestä kertoo hyvin se miten Olli Kotron tai Laura Huhtasaaren kaltaiset huijarit huijaavat edelleen ihmisiä. Tässä vaiheessa on kuitenkin jo huijattujen oma vika.

 4. Miksi tällaisille Olli Kotron kaltaisille isolla palkalla twiittaaville nollille annetaan mitään huomiota, kun mies on täysin mätä huijari, kuten kaikki muut poliitikot ja virkamiehet? Välillä pistetään joku tyhjänpäiväinen twiitti ja sitten muut ajattelevat, että olipa todella rohkeaa, Olli Kotro on meidän puolellamme. Sitten Kotro miettii, että miten saan sikailtua ja hommattua itselleni pari vuotta lisää kovalla palkalla.

 5. Olli ”Minä nostan kymmeniä tuhansia veronmaksajien verorahaa kuussa ja pistän aina välillä muutaman turhanpäiväisen twiitin.” Kotro. EU on kyllä todellista syöpää ja Olli Kotro on siitä jälleen hyvä esimerkki.

 6. Tuhannet Unkarissa osoittavat kadulla tukeansa Päivi Räsäselle ja myös muutama USA:n edustajainhuoneen republikaani on lähettänyt hänelle tukikirjeen. Hyvä että Suomen valtion sanan ja uskonvainot saavat kansainvälisen päivänvalon.

 7. Olli Kotro ei nimenomaan vaatinut eroa EU:sta ja eurosta ollessaan ehdolla. Valehtelija ja teeskentelijä joka haluaa vain pysyä hillotolpalla.

  Oletteko koskaan nähneet Olli Kotron tai Laura Huhtasaaren millään lailla tukeneen perusoikeuksia, aitokansallismielisiä ja aitokonservatiiveja? Laura piti yhden ainoan puheen monia monia vuosia sitten ja se oli siinä. Päinvastoin Laura kannatti suomalaisten perusoikeuksien tuhoamista. Israelin valtio on Lauralle tärkeämpi kuin Suomen kansa.

 8. Painu sinäkin persujen Olli Kotro helvettiin twiittailemasta kovalla palkalla. Nyt oikeasti keittää jo yli. Mihinkään näistä mädättäjistä ja pettureista ei ole. Tarkoitus on vain antaa ihmisille tyhjää toivoa ja vetää itselle rahaa liiveihin.

 9. Ehkä Ollikin hoksasi vihdoin sen että Suomen tullin palkat ja muut kulut tulevat EU:sta. Sen vuoksi kaikki tullit arvonlisäveroineen menevät EU:n kassaan. Eli, sieltä saadaan vähemmän kuin sinne maksetaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*