Marco de Wit 14 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Uuden-Seelannin alkuperäisasukkaiden, maorien testosteronimäärä on melkoinen, kuten tästä videosta voi päätellä.

 

Ei ole tietoa missä on kuvattu, mutta näyttää olevan maorien perinteinen sotatanssi.

 

Nämä pitäisi saada kunnolla mobilisoitua feminismiä ja koronatyranniaa vastaan. Tuskin olisi kovin vaikeaa.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Päivän video: Testoa

 1. Jossakin tuolla Tyynenmeren saarella elää heimo, jonne kukaan ulkopuolinen ei ole päässyt elävänä. Joku vuosi sitten kolme turistia sai surmansa, kun yrittivät rantautua. Heimolla on vain keihäät ja jousipyssyt aseina. Ihailtavaa toimintaa ja reviirin puolustamista.

   1. Vahingossa väärin. No Onko se meille väliä kumpi se on. Luuletko ettei Tyynenmeren saarilla vielä ole vapaudesta nauttivia alkuperäiskansoja?

 2. Lähteen kuuma blondikin käy testomaoreille kuumana. Tosin kun valkoiset miehet raivoisivat, niin sitten kyllä käydään valkoisten miesten päälle ja ei osoiteta mitään tukea valkoisille miehille. Tällaiset kuumat blonditkin kun osoittaisivat samaan tapaan tukea valkoisille miehille niin kyllä sitä testosteronia alkaa löytymään valkoisiltakin miehiltä.

 3. Valkoisilla naisillakin on valtavat kaksoisstandardit miesten käyttäytymiselle. Valkoisten miesten testosteronia haukutaan ja harjataan hyvin herkästi, mutta sitten ollaan pikkuhousut märkinä etelän miehille. Varsinkin valkoiset suomalaiset lehmät ovat näitä rotupettureita. Sitten kauhistellaan, että voi hitsi kun meitä raiskataan ja ahdistellaan, että voisiko joku suojella meitä. No suomalaisilla naisillahan on se poliittinen poliisi. Kyllä poliittinen poliisi teitä suojelee. Turha varsinkaan suomalaisia naisia on lähteä yleensä suojelemaan kun eivät koskaan ole kiitollisia. Ne etelän testomiehet ovat aina mielessä. Synnyttäkää suomalaiset naiset lapsia erittäin älykkäille neekerimiehille. Erittäin älykkäät neekerimiehet pitävät teistä hyvää huolta.

 4. Jos joku vielä menee jatkossa antamaan naisille minkäänlaista valtaa niin menee lopullisesti hermot. Nyt näette mitä tapahtuu kun naiset saavat valtaa yhteiskunnassa. Ja ne olivat nimenomaan ne ”älykkäät” miehet jotka antoivat! Meille tyhmille ihmisille tietyt asiat eivät tule mieleenkään, kuten vallan antaminen naisille. Näistä älyköistä pitää päästä laillisin keinoin eroon. Kyllä se Marcon näkymätön käsi järjestää sitten asiat ja voimme elää terveellistä elämää. Oikein vituttaa tällaiset ”tyhmien” päälle sylkevät ”älyköt”, jotka ovat historiallisesti olleet lopulta lähes aina väärässä ja ovat tappaneet Suomen olosuhteissa ryhmänsä. Ehkä kannattaisi ottaa opiksi evoluutiosta ja olla suosimasta liikaa avoimia ajatuksia ja älyttömyyksiä.

  Sitten toinen älyttömyys, avataan rajoja ja päästellään vain ihmisiä sisään, koska kaikki olemme kuitenkin samanlaisia ja teemme yhteistyötä. Lässyn lässyn.

  1. Älykkäimmät tekevät aina ne pahimmat virheet. Mikään huuhaa ei normaaliälyisen pieneen mieleenkään tule. Älykkäillä ei monestaikaan ole tervettä järkeä, ja varsinkin mainitsemillasi ”naisilla”.

 5. Miljoonien muiden huonojen ajatusten lisäksi vielä yksi ”älykkäiden” tuoma kirous: ”rokotteet”. Nyt niitä saa koko rahan edestä ja koko ajan lisää. Täysin turhaan. Itse älykkäät ihmiset eivät kuitenkaan ota rokotteita! He antavat näitä myrkkyjä vain tyhmille ihmisille ja ovat itse ottamatta niitä.

 6. Oletteko koskaan olleet rugby-kentällä kun maorit vetäsee tuon sotatanssinsa? Siinä meinaan tanner tömisee kun laukkakilpailuissa ja meinaa tulla kakkaa pöksyyn kun edessä on 40cm leveitä teräksen kovia reisiä. Ja ukot saa melkein jo huudollaan vastapuolen nurin.

  …onneksi rugby on herrasmieslaji.

 7. Nämä Maarit syövät oikeaa ravintoa, eikä mitään estrogeenibuustattua teollisesti käsiteltyä ravintoköyhää mössöä kuten täällä lännessä syödään. Kuka tietää mitä ”jarrua” valmisruokiin työnnetään?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*