Free speech 15 helmikuun, 2022

 

Ainoana mediana laiton lehti kertoo miten feministinen valtio syrjii ja sortaa miehiä yhä enemmän.

 

Se on kuitenkin vasta alkua, koska feministeiltä ei vaatimukset lopu. Femakot eivät halua muuttaa vain miehen ja naisen määritelmää, vaan myös terveyden määritelmän. Niinpä femakot oikeasti syyttävät valkoisia miehiä ”läskivihasta”, kun he eivät ole kovin innokkaita treffailemaan hyvin lihavia naisia.

 

Femakko: Treffaan vain neekereitä, koska suomalaiset miehet eivät ole rohkeita

 

 

Sekään ei kuitenkaan riitä. Feministit myös promoavat pedofiliaa. Jos mies pitää valtamediaa ja valtaeliittiä satanistisena, niin sitten hänet tuomitaan patriarkaalisena sovistina ja salaliittoteoreetikkona.

 

Cuties-pedofiilielokuvan vastustus voimistuu

 

 

Tämäkin on kuitenkin vain alkua. Jos et pidä saatanasta, niin olet myös suvaitsematon eikä sinun kanssa voi deittailla.

 

Match.com suosittelee deittailua Saatanan kanssa

 

 

Nykyään konservatiivisten miesten alkaakin olla mahdotonta deittailla suvakkinaisten kanssa. Enemmistö kaupunkien naisista on nykyään feministejä, jotka syyttävät konservatiivisia miehiä patrarkalismista, rasismista, homofobiasta, xenofobiasta, rasismista, transfobiasta, jne. jne.

 

Kaiken kukkuraksi suvakkinaisten vaatimukset lisääntyvät koko ajan. Vielä muutama vuosi sitten naiset vaativat, että sinun pitää suhtautua suvaitsevasti terapiassa jatkuvasti juoksevaan naiseen. Nyt sekään ei enää riitä, vaan SINUNKIN pitää juosta terapiassa tai muuten et ole tarpeeksi kosketuksissa tunteisiisi.

 

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Deittailisitko terapiassa käyvää naista? Entä deittaillaanko sinun kanssa, jos et käy terapiassa?

  1. Kyllä! Panu Huuhtanen on todellakin Jumala, sheriffi, jääkäri ja miakkariskenen kovin luu. Miten hänellä jää aikaa harjoittaa toimittajan työtä tämän kaiken ohella? Siinäpä kysymys.

 1. Englanninkielisiä valkoisia feministilepakoita en deittaile. Englanti on kulttuurimarxistien ja riistokapitalistiwn ja sotahullujen kieli. En kestä kuulla englannin kieltä yhtään.

 2. On täysin totta miten suurin osa briteistä ja myös amerikkalaisista ylpeilee jatkuvasti mitä kaikkia rikoksia tekevät ulkomailla. Heillä ei ole mitään edes teoreettista moraalikäsitystä yhtään mistään. Kaikki keinot ovat sallittuja ja tarkoitus pyhittää keinot. Aiemmin britit tunnettiin yleisellä tasolla koirina ja rikollisina, mutta rahaeliitin propaganda on uponnut hyvin syvälle ja nyt rikolliset ovatkin ihailtavia ja hyveellisiä.

  Itse palautan britit ja amerikkalaiset aina maanpinnalle kertomalla minkälaisia rikollisia he ovat ja kuinka on upeaa miten briteiltä ja amerikkalaisilta räjähtelee jalkoja kun he yrittävät varastaa muilta joka puolella maailmaa ja muut puolustautuvat pahuutta vastaan.

 3. Hyvin on viihdeteollisuuden aivopesu toiminut naisten psyykeen. ”Olet vääränlainen etkä riitä mihinkään, jos et noudata näitä ja näitä trendejä”. Naiset erittäin alttiita uskomaan kaiken maailman mainoksia ja suosituksia, jotka eivät ole edes viralliselta taholta.

  Esimerkki naisten hankalasta ajattelusta: hinkkaavat ihonsa rikki joillain puhdistusaineita ja sitten käyttävät ihovoiteita muka palauttamaan ihon normaalin tasapainon. Tai käyttävät liian pieniä, siroja tai muuten hankalia kenkiä. Ei ihme kun olo alkaa vituttamaan, kun kenkä puristaa.

 4. Jos terapia mahdollistaa deittailun kolmen sionistin kanssa joista kaksi on juutalaisia, niin minä passaan.

 5. Viikottainen synnintunnustus ja ehtoollisella käynti voisi olla ihan hyvä kriteeri puolisolle, sukupuoleen katsomatta. Ei uskalla siippa juopotella eikä hyppiä silmille, kun on joka viikko tunnustettava kolttoset papille.

Comments are closed.