Marco de Wit 15 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Vihreät tekevät kaikkensa tukeakseen laittomia.

 

 

 

 

 

 

Vihreiden toiminta ei ole yllättävää. Sen sijaan on yllättävää, ettei kukaan reagoi maanpetturuuteen.

 

 

 

 

 

 

 

Lähde:

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Kelan opaskirja laittomille!

 1. MAA on mielisairas ja koko eduskunta on mukana teatterissa, siinä sairaassa parodiassa.

  Marco, valitse Turtiaaisen viittoittama tie jossa rukouksen kautta saadaan MAA putsattua – ei tätä muuten pysty korjaamaan. Koska jengi unohti jumalan – kauan sitten – tässä sitten se tulos.

 2. Missä, Marco, MISSÄ ovat ne 50 000 miestä kantamaan ne 200 ulos sieltä eduskunnasta?

  Ei ole eikä tule, vaan homma on hoidettava rukouksen kautta.

   1. Samaa minäkin ihmettelen, onko tosissaan. Jos on, niin se myös tarkoittaa että ei kannata puhua asioista kenellekkään, eli olla aktiivinen ja kaikkein turhinta olisi äänestää VKK:ta.
    Rukoillaan kotona ja ehkä, edellyttäen että Sanna&tytöt sen sallii, niin yhteisrukouksessa.

    1. Miksi te ”onko tosissaan” ette ryhdy hommiin? Koiviston konklaavin jälkeen kukaan ei ole edes yrittänyt. Kolme vuosikymmentä mennyt!

     1. Olipa ironista sinulta. Voit puhua ainoastaan omasta puolestasi. Eli ilmeisesti, koska noin kirjoitat, olet itse ollut saamaton, epäpätevä, ehkä molempia ja nyt sitten keskityt rukoukseen, ikäänkuin asioita ei voisi tehdä rinnakkain. Itse nimenomaan täällä vain uliset aivan tyhjää muita syyllistäen.

      Minä tiedän mitä olen tehnyt. Räksyttäjänä, sä et ainakaan ole tilityksen arvonen.

  1. Kyllä Marco on sanonut että on todellinen kristitty eli kyllä hän rukoilee. Odotetaan vastausta rukouksiin vielä. Hail Jesus!

   1. Erona Anon kulttiin on kuitenkin se että tervepäinen kristitty rukoilee toimimisen lisäksi. Anolaiset haukkuu pohjaan ne ketkä tekevät jotain ja näkevät roistoja ja kätyreitä niissä ketkä yrittävät parantaa pahaa tilannetta. Jumala toki sallii ja pitää hyvänä äänestää Anolaisia, eli se ainut poikkeus on olemassa rukouslinjaan.

 3. Laiton Lehti on täysin oikeassa. On nimenomaan uskomatonta ettei kukaan reagoi! Mielisairaat ovat nyt vallassa, mutta miksi kukaan ei tee mitään?!

  1. Niin mikset säkään ole miakkoireimassa sadan ellei kahdensadan miakkarin kokemuksella vaan soitat suutasi kotisohvalta käsin?

  2. Näille mielisairaille johtajille ei ole annettu lääkitystä. Ne ovat varmaan käyneet mt-lääkärillä, mutta eliitti on todennut ne niin vakavasti mielenvikaisiksi, että sopivat parhaiten eliitin niille valmistamiin johtotehtäviin vittuilemaan terveille suomalaisille.

   Massat on hypnotisoitu viihdeteollisuuden, feministisen aivopesun ja valtamedian uneen.

 4. Jos elettäisiin Kännön aikaa, nämä oppaat olisivat syöttinä laittomille, jotka sitten Kelasta toimitettaisiin kotimaihinsa täältä loisimasta.
  Ai niin, hetken unta se oli vain…elämme mielisairaala-Suomessa, jota psykoosipotilaat johtavat.

  1. Lopetetaan korruptoiva kehitysapu. Lähetetään sen sijaan johtavat äärifemakot laivoilla kehitysmaiden kiimaisten sonnien statusvaimoiksi. Se on win-win-win tilanne.

 5. Noh Oulun kaupunki teki raiskaustanssivideon, joka maksoi 2 miljoona euroa. Videossa kaupungin työntekijät yllyttävät matuja ********** suomalaisia *********. Videosta tuli kansainvälinen kohu ja amerikkalainen filmitähti James Woods kutsui sitä nimellä ”rapemacarena”!

  Mutta onko tämä Helsingin kaupungin matuopas yhdenvertainen? On kiistatonta, että monet laittomasti maassa olevat matut ovat luku ja kirjoitustaidottomia!

  Hei haloo suvakit, onko äänikirja tehty?!! Miksi läski puolimatu Fatim Diarra ei välitä?!!

  Eiko matulla ole arvoa? Eikö matu saa kaikkia palveluita?!!

  Siinä vaiheessa kun matu tajuaa, että häntä ei palvella, niin sitten alkaa ***** roiskua! Tätäkö suvakit haluaa?!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*