20 thoughts on “Päivän kuva

 1. Täällä ei ole sitä ongelmaa. Täällä mikään ei ole totta. Ei tarvitse teidänkään rasittaa päitänne.

  1. Siellä ei todellakaan ole mikään totta joten voit hyvin pysyä siellä omassa YLE todellisuudessa (joka parast’aikaa purkautuu nopeammin kuin koskaan aikaisemmin)

   1. Siinähän vaadit. Itse ette esitä mitään todisteita mihinkään ja henkilökohtaisesti olet aina väärässä. Vaikea minun olisi faktaa faktaksi foliohatuille muutenkin todistaa.

   2. Eihän väitteelle tarvitse mitään tieteellistä perustelua, riittää kun vain tarkistaa ”aimo joo -miehen” ja valehtelija dewitin jutut. Ei vieläkään dewit ole korjannut koululainen -lehden manipuloitua valekantta. Oikeat kannet on helppo tarkistaa lehden omilta sivuilta. Ja muitakin täällä esitettyjä virheellisiä väitteitä kannattaa tarkistaa menemällä alkuperäiselle lähteelle. Kokeileppa ”aimo joo -mies” joskus tehdä näin, voit yllättyä, että sinun mielipiteesi on vain dewitin sokeaa seuraamista.

    1. Kuuntele jussipoika Ylen ”Näin naapurissa”-radio-ohjelmaa. Onko ohjelman väitteet totta vai propagandaa?

     1. Tuleeko sellainen ohjelma vielä? Onko dewitin jutut totta vai jonkinlaista propagandaa ja naisvihaa

 2. Kyllä Ylen uutiset sotien jälkeen on aina levittänyt pelkkää neuvosto ja punapropagandaa ja sen jälkeen myös EU ja mokutusropagandaa, prideä, feminismiä yms.

 3. Tänään on historiallinen päivä – Yhdysvallat on ilmoittanut, että Venäjä hyökkää tänään! Hyökkäys alkaa kahden päivän raskaalla pommituksella. Olkaa siis lähellä pommisuojia.

  /sarkasmi ;)

  Koomista tässä on, että esimerkiksi omat sukulaiseni uskovat edelleen aivan kympillä kaikki valheet koronapiikeistä (ovat kaikki ottaneet piikit ensimmäisten joukossa, ja vihaisesti kertovat minulle että pandemia loppuu kun kaikki on saatu piikitettyä) sekä Putinin aggressiosta. Kuulemma Venäjä haluaa palauttaa Neuvostoliiton rajat. Kuinka kauheaa!

  1. Ja lisää valtamedian tahtotilaa: Suomen pitää liittyä Naton täysjäseneksi heti pääministerin ilmoituksella, muuten PUTIN hyökkää tänne. Vapiskaa pelokkaat tyhmeliinit. Jatkakaa pelossa elämistä. Hyveellinen ihminen pelkää, olkaa siis pelkureita.

   1. En mene tarkemmin yksityiskohtiin. Tuo edellä mainitsemani on valtamedian ajama agenda. Se on syvä virtaus valtamediassa. Valtamedia antaa uutisoinneillaan ymmärtää, että täysjäsenyys on paras ja tavoiteltava asiaintila.

    Lue vaikka IL:n Lauri Nurmen kolumnit ja uutiset. Linkkaa joku täysjäsenyyttä paheksuva uutinen tai puheenvuoro. Taitaa olla mahdoton tehtävä.

     1. Osittain, koska olen ihminen. Parempi myöntää kuin leikkiä kaikkeatietävää. Suosittelen sinullekin.

  2. Si­tä, et­tä pro­pa­gan­da käy kuu­ma­na, ei pi­dä ot­taa ke­vy­es­ti.
   – Kai­kel­la on tar­koi­tuk­sen­sa.

   Tar­koi­tus ei lie­ne niin­kään vai­kut­taa kan­saan vaan päät­tä­jiin.
   – Il­moit­taa­ko Suo­mi aa­mul­la, et­tä olem­me liit­ty­neet na­to:on?

   … Go­ver­nan­ce by fe­ar.

   1. Nato säikähti Venäjää ja lähti luikkien karkuun Ukrainasta. Seuraavaksi Nato yrittää usuttaa Suomea Venäjän vastaan ja jättää sitten yksin, kuten se aina tekee, kun ei Natolla ole yhtään mitään voimaa ilman suomalaisia. Ei sillä ole muuta kuin lentoase. USA ja NATO välttää viimeiseen asti omia uhreja. Aina lähtevät karkuun.

    1. > säi­käh­ti Ve­nä­jää ja läh­ti
     > luik­kien kar­kuun Uk­rai­nas­ta

     Tuo pa­ke­ne­mi­nen ja kuin­ka se teh­dään on kult­tuu­ri­si­don­nai­nen il­miö, sa­moin kuin so­ti­mi­nen ja kuin­ka se käy­dään.

     USA läh­tee Uk­rai­nas­ta sa­mal­la ta­val­la kuin se läh­ti Viet­na­mis­ta, Ira­nis­ta, Af­ga­nis­ta­nis­ta ja läh­tee Tai­wa­nis­ta: pa­nii­kis­sa.
     – En­sin rah­da­taan val­ta­va mää­rä asei­ta Uk­rai­naan,
     – sit­ten siir­re­tään ne mah­dol­li­sim­man lä­hel­le Ve­nä­jää, Don­bas­sin ra­jal­le
     – ja lo­puk­si pa­etaan pa­nii­kis­sa il­man mi­tään suun­ni­tel­maa ja hy­lä­tään aseet sii­hen paik­kaan mis­sä ne vii­mek­si oli­vat.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*