Marco de Wit 15 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti ei ole usein viitsinyt julkaista Jenspan upeita videoita, koska jotkut lukijat pitävät Facebook-videoiden katsomista hankalana.

 

Tämä Jenspan video on kuitenkin niin upea, että tehdään nyt poikkeus.

 

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Päivän video: Ullatus

 1. Ei toimi veispuukin video Laittoman Lehden kautta. Olen ihmetellyt miten monet suvakkinaiset lähtevät yksin Afrikkaan. Evoluutio ei ole tarkoittanut, että naiset varsinkaan lähtevät yksin seikkailemaan ja harhailemaan. Ongelmiahan siitä usein tulee. Mitä lie paikalliset asukkaat ajattelevat yksinäisestä valkoisesta naisesta, joka heiluu bikineissä kehitysmaissa.

  1. Käy pian niinkuin niill kahdelle fenimisti-norjalaiselle jotka kaksin lähtivät voimattarina kertomaan naisten vallasta miehiin. Ja sitten kun päitä irti leikattiin niin äitiä huusivat ja itkivät.

   1. Totta. Heikoin väestönosa ei pärjää kuin hyvinvointivaltioissa. Teistäkin pidetään jopa liian hyvää huolta.

    1. Niin tai kuten yksi nainen lähti yksin lähi-itään ja pariskunta taisi lähteä Afganistaniin. No jokainen saa tietysti lähteä minne haluaa, kunhan ei ole tehnyt lapsia, sillä Jumala, lapset ja perhe menevät kaiken edelle.

 2. En ole missään facessa. Heittivät lopullisesti ulos sieltä. Valkoinen nainen on mustille Afrikan miehille statussymboli.

  Voisikin tehdä niin, että kootaan äärifemakot uudelleenkoulutusleireille oppimaan ne ensin ihmisten tavoille ja sitten koulutuskulut kattaksemme myydään nämä entiset femakot afrikkalaisille miehille statusvaimoiksi. Nykyisellään valkoinen nainen ei kelpaa kenellekään kuin ehkä yhden yön ajaksi, kun on kaikin tavoin niin huonotapainen.

  Samalla fiksuille valkoisille miehille avautuisi Suomessa hyviä työpaikkoja, jotka nämä femakot ovat kieroilemalla miehiltä varastaneet.

  1. Kyllä, hyvin harvasta valkoisesta naisesta on enää elämänkumppaniksi. Suurin osa on materialistisia ja kevytkenkäisiä huoria, mutta hyvin pieni osa on edelleen erittäin kunnollisia, mutta he ovat jo yleensä naimisissa.

 3. Ei toimi. Vaatii rekisteröitymisen ja sisäänkirjautumisen. Ja kukaan oikesti isänmaallinenhan ei ole fakemookissa joka kerää tiedot aina pankkiyhteyksistä shköpostien e-mail osoitteisiin.

  1. Ok, ei enää julkaista FB-videoita. Periaatteessa voisi ladata sivulle noita videoita, mutta se vie tilaa. Tai sitten lataa Youtubeen. Ai mutta 13 kanavaa jo kadonnut. Vähän aikaa sitten katosi 14 kanva. Sama tilanne alkaa nyt kohta myös Bitchutessa, jossa Duttonilta on jo kadonnut useampi kanava.

   1. Ilmeisesti Bitchutessa ei saa puhua myönteisesti roduista, suvakeista, juutalaisista, kansoista, mielisairaista jne? VK:ssa samaa touhua, sielläkin poistetaan jos kehut positiivisesti juutalaisia. Kaikkialla antisemiittejä ja rasisteja.

 4. Kahta asiaa en pysty katsomaan vaikka yrittäisinkin. Ensimmäinen on strippaava siiderivalas. Toinen on Facebook video.

  Kahta en pysty avaamaan. Ensimmäinen on Emma Karin ajatusmaailmaa – koska sitä ei ole. Toinen on Facebook video.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*