Marco de Wit 15 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Kertoo aika paljon nykyajasta, että muut vaihtoehtomediat eivät enää juuri puhu rotueroista eikä edes sukupuolieroista.

 

Niinpä Laittoman Lehden pitää se tehdä. Tämä on tärkeää, koska feministit järjestävät naisille kiintiöitä myös erittäin vaarallisille aloille, kuten ilmailuun. Kiintiönaiset oikeasti tappavat epäpätevyydellään ihmisiä.

 

Naispilotti sähläsi jälleen?

 

Syykin on selvä. Evoluutio on tehnyt naisista keräilijöitä ja miehistä taistelijoita/metsästäjiä. Niinpä lähes kaikilla miehillä on luonnostaan parempi tilan hahmottamiskyky. Tämä näkyy lentämisen lisäksi myös autoilussa. Ei ole mikään sattuma, että lähes kaikki rekkakuskit ovat miehiä.

 

Periaatteessa voi löytyä muutama suht hyvä naisrekkakuski, mutta he ovat harvinaisia ääritapauksia. Parhaimmat rekkakuskit ovat kuitenkin AINA miehiä.

 

Tässä hyvä esimerkki siitä miten tilan hallinta luonnistuu. Videosta ei käy ilmi onko kuski mies, mutta ei tarvitsekaan. Kaikki automaattisesti tietävät, että ratissa on mies.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Voivatko naiset olla hyviä rekkakuskeja?

  1. Älykääpiö. Laiton Lehtihän nimenomaan sanoi, että voi olla aivan poikkeustapauksia ja joku nainen voi olla hyvä rekkakuski, mutta jos otetaan otanta miespuolisia rekkakuskeja ja naispuolisia rekkakuskeja ja heitä testataan, miehet ovat keskimäärin parempia kuskeja.

   Miehillä on myös joku helvetin tarve lähteä heti puolustelemaan naisten pärjäämistä ja paremmuutta, vaikka kaikki tietävät parhaiden kuskien olevan miehiä. Jopa naiset tietävät näin olevan yleisellä, keskimääräisellä tasolla.

   1. Herra sivistynyt. Mikäli osaat niin lue vastaukseni uudestaan ja laske mitä väitin tai puolustelin. Montako kohtaa löysit? Voin lisätä tavuviivat helpottamaan lukemisenymmärtämistä.

   2. En tiedä varmaksi, mutta oletetaan että naisrekkakuskeja on 5%:a ja miehiä täten 95%:a. Nämä naisten 5%:a edustavat varmaankin naisten parhaimmistoa ajamisen suhteen, koska yleensä ajavat rekkaa. Tällöin tätä 5%:a pitäisi verrata mieskuskien parhaaseen 5%:iin. Minkäköhänlaisia eroja syntyisi:)?

  2. Vaadin sinulta nimetön tieteellistä perustelua väitteellesi. Muuten heittosi on samanlaista mutuilua kuin kaikki muutkin väitteesi täällä.

   1. No tule pääkaupunkiseudulle niin esittelen teidät. Pääset varmaan ihan hyttiin istumaan, olisi varmaan jännä kokemus.

   2. Kenenkähän heitot ovat vailla mitään faktapohjaa? Sinun ”aimo joo -mies” ja dewitin. Esimerkkejä näistä on pilvin pimein, yksi on koululainen -lehden valekansi ja monet muutkin dewitin julkaisemat kuvat tai videot ovat täysiä feikkejä. Ja ”aimo joo – mies” menee lankaan joka ainoa kerta.

 1. Kyllä vain. Näen työni kautta useinkin päteviä naisrekkakuskeja. On se vähän eri hommaa kuin istua päivät pitkät kotona Tampereella öyhöttämässä sakeutta nettiin sohvalta käsin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*