Marco de Wit 16 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kanadan pääministeri Trudeau on ollut pulassa, koska koronatyranniaa protestoivat Convoy-mielenosoittajat eivät aio luovuttaa.

 

Itse asiassa mitä kovempia otteita poliisi käyttää mielenosoittajia vastaan, niin sitä enemmän ihmisiä liittyy mielenosoittajiin.

 

Kanadan Convoy-vapauskulkue pysäytti vilkkaimman sillan. Trudeau käski poliisin hyökätä!

 

 

Mutta Trudeau ei aio luovuttaa. Päinvastoin. Hän vain entisestään koventaa otteitaan. Nyt Trudeau on julistanut HÄTÄTILAN!

 

Tämä on täysin uskomatonta. Käytännössä mielenosoittajat on nyt määritelty terroristeiksi.

 

 

Eikä siinä kaikki. Uskokaa tai älkää, niin nyt Trudeau jäädyttää mielenosoittajien pankkitilit!

 

 

 

 

Toisaalta tämähän voi olla onnenpotku. Convoyn kannattajat pelästyvät ja muuttavat rahansa käteiseksi. Tätähän vapausliike on jo vuosia suositellut. Nostakaan rahanne pankista – mieluummin yhtä aikaa – ja pankit alkavat kaatua! Tämän jälkeen kaiken pahan alku ja juuri eli yksityinen pankkikartelli voidaan lopettaa!

 

 

 

Kanadan johto ei kuitenkaan aio odottaa, että ihmiset vetävät rahansa pois pankista. Rekkakuskien rahojen jäädyttäminen alkaa jo.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Kanada jäädyttää Convoy-mielenosoittajien pankkitilit!

 1. Trudeau ja muut satanistit joutuvat koko ajan syvemmälle suohon mitä enemmän he vainoavat erilaisia friikkejä.

  1. Sitähän kokeiltiin jo. Tuloksena oli hauskoja kuvia ördäävästä de wittistä ja kavonius esittelemässä dildoaan… #sananvapaus

 2. On vain ajan kysymys, kun kanadalaiset alkavat rankaisemaan hallintoon pesiytyneiden ***************** sätkynukkeja ja heidän perheenjäseniä. Kanadaan tarvitaan suljettuja eheytyskeskuksia suvakeille!

  Silloin ei ole enää mitään väliä, että onko pankkitili tai autovakuutus!

 3. Mikä pelkuri ja neiti! Ensin luikkii pakoon, herjailee piilostansa, julistaa hätätilaa ja nyt alkaa käyttämään todella raukkamaisia talouspakotteita protestoivia kansalaisia kohtaan!

 4. Ukrainan natsit siirrettiin Kanadaan toisen maailmansodan mainingeissa. Siellä jatkaneet toimintaansa. Kuka väittää ettei kansallissosialismi kuollut toisessamaailmansodassa tai että kommunismi lakkasi, kun NL hajosi.

 5. Te olette koko ajan eläneet kuvitteellisessa maailmassa.

  Todellisuus näyttää nyt oikeat kasvonsa.

  Länsimainen oikeusvaltio? Mikä se oli?

  Yhdellä ketkulla on valta käydä käsiksi ihmisten tileihin?

  Onko tämä se kuuluisa kuvitteellinen länsimainen oikeusvaltio missä voi pyyhkiä persettä (kuvitteellisella)perustuslailla.

  Toivottavasti tämä rikollinen hirviö Trudeau ja muut tyrannit eliminoidaan mahdollisimman nopeasti.

  1. Länsimaat ovat perseestä. Huijausta ovat olleet kaikki puheet vapauksista ja oikeuksista. Korona näytti missä todellisuudessa elämme. Tää on yhtä maanpäällistä helvettiä.

   Olemme orjia. Valtion ja pääomien orjia. Päälle vielä valekoulutukset, valeuskonnot, valeideologiat, väkivaltakoneisto, valevaltamedia. Alkaa houkutella jollekin Tyynenmeren saarelle muuttaminen, missä ei ole ns ”länsimaista sivistystä”=orjuutta.

   1. Mikäli länsimaissa elo on sinua lainaten ”maanpäällistä helvettiä”, niin eikö olisi kaikille paras ratkaisu että muuttaisit? Kehuit pari päivää sitten afrikkalaisia, joten ehkä voisit elää siellä loppuajan?

 6. OMG! Tulipa yllätyksenä. Nyt kaikki opiskelemaan termejä ”Playing both sides” & ”Problem-Reaction-Solution” ja ”Hegelian Dialectic”. Ja sitten peilin etten kysymään että WTF, mitä mulle nyt tapahtui ja miksi??

  1. Kyllähän niitä rikoksia löytyy, kun itte keksii. Kuinkas paljon se foliopipo kiristää #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*