13 thoughts on “Päivän kuva: Positiivinen

  1. PCR ”testit” (jotka eivät missään nimessä ole mitään testejä, eikä koskaan ollutkaan tartuntasairauksien testaamiseen soveltuvaa teknologiaa) ”reagoivat” jopa tislattuun veteen. Niissä on primereita joita siis monistetaan ja näin se näyttää positiivista siitä primerista mitä rtPCR:ssä itsessään on. Ja kuten on jo tiedetty vähintään puolitoista vuotta, niin mitä enemmän monistussyklejä, sitä enemmän ”positiivisia reaktioita”.

   Yllä oleva kuva on toki se ”kotitesti” joka myöskin on silkkaa roskaa hyödyttömyydessään. Sen valmistaminen kuluttaa paljon turhaa ja menee vielä jätteeksi saastuttamaan luontoa, kuten idioottimaskitkin. On tämä surullinen hölmölä.

 1. Koronaa voi olla jopa coca-cola juomassa, mutta miksi korona ei leviä supermarketeissa tai huoltoasemilla, kuten abc:lla?

 2. Ma­ria Ohi­sa­lon hin­ta: 73,2 mil­joo­naa eu­roa.

  Vih­reä siir­ty­mä Suo­mes­sa: Ma­ria Ohi­sa­lon avi­omie­hen ener­gi­ayh­ti­öl­le 73,2 mil­joo­naa ve­ron­mak­sa­jien ra­haa – Tu­lou­tet­tiin osin­koi­na lä­hi­pii­ril­le

  – Mi­kä on hal­li­tus­so­vun hin­ta
  – Mi­kä on San­na Ma­ri­nin eh­dot­to­man val­lan hin­ta. Ja on­ko sen niin vä­li­äkään: kan­sa­han sen mak­saa.

   1. Koomista, että Suomessa ei ole minkään sortin elintä joka suostuisi edes tutkimaan, saati tuomitsemaan, tällaisia lapsellisen kömpelöitä ja ilmiselviä rikoksia. Päinvastoin, kansa itse puolustaa rikollisia. Olen koittanut useita kertoja osoittaa sukulaisille täysin ilmeisen korruption (omassa kunnassa kunnanjohtaja järjesti aivan tajuttoman ison ja täysin turhan rakennusprojektin, joka pilasi valtavan määrän kaunista salpausselän pohjavesialuetta, ja joka käytännössä lopulta hylättiin rahojen ryöstämisen jälkeen, minkä perään kyseinen kunnanjohtaja siirtyi koko homman tehneen firman johtoon). Ja tulos: sukulaiset raivostuvat! Kerta kaikkiaan suuttuvat vapinaan ja tärinään asti. Mutta eivät tuolle kunnanjohtajalle vaan minulle.

  1. Jos Ohi­sa­lo­kin ve­te­lee tol­lai­sia sum­mia lii­viin­sä, ja tä­mä­kin on vai se osuus, jo­ka täl­lä ker­taa on pal­jas­tu­nut, niin pal­jon­ko San­na Ma­rin ot­taa?
   – Kaik­ki lail­li­ses­ti tie­ten­kin: Ra­ha mak­se­taan ul­ko­mail­le ke­hi­ty­sa­pu­na tai EU:n «ka­saan»
   – ja sen jäl­keen se «vaan ka­to­aa».

 3. Näillä huuhatesteillä vain rahastetaan. Samanlainen viivatesti on mm. suolistosyövälle. Leluja ne on, joita myydään kalliilla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*