Marco de Wit 16 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Uutisankkureiden romahtaminen ja pyörtyminen ei liity yhtään mihinkään.

 

Jokaisen piikitetyn uutisankkurin romahdus on vain yksittäistapaus.

 

 

Uutistoimittaja romahtaa juuri kun tuputtaa lisää rokotteita. Romahdus tuli, koska hän ei ollut ottanut tarpeeksi piikkejä.

 

Muistakaa nyt ottaa kolmannes, neljännes ja viidenneskin boosteripiikki!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Piikitetyt uutisankkurit romahtavat suorassa lähetyksessä

  1. Alm vain jännitti suoraa lähetystä. Yläkuvassa oleva nainen on selvästi nauttinut jotain muutakin kyseenalaista, kun silmät tapittavat kuin pilviveikolla.

  2. Tuota ainetta jos joutuisivat meidän maan hallitsijat ottamaan oikealla piikillä ja satunnaistetusta erästä, niin ”pandemia” loppuisi tänään :D

    1. Meillä rokottamattomilla ei ole mitään oireita vieläkään jaanalla on vain syöpä ja Koronaan takia kuolleeksi väitetyt ovat oikeasti kuolleet rokotteisiin joista vaa huijaten väitetään vaikka he tietävät että he muka oli kuolleet koronaan jota edes tiedemiehet ei pysty rokottamattomista havaitsemaan Ja rokotetuista niitä oireita on sillä YLE valtamedia ei vain kerro että koronaan kuolleet on oikeasti pitkitetty piikillä jonka tiedemiehet ovat jo tutkinee ja ne sisältävät samaa ainetta mitä käytetään kuolemaan tuomituille ja nin ne oikeasti kuolevat rokotteisiin ja mitään leviävää virusta ei ole.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*