Marco de Wit 16 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Maskien käyttö on järjestöntä, koska niistä ei käytännössä ole mitään hyötyä, mutta selvästi tutkittua haittaa.

 

Tätä mieltä oli alunperin myös Suomen hallitus, mutta sitten taipui globalistien vaatimuksiin. Kuten myös koko Suomen kansa mukaanlukien kuonokoppia käyttävät miehet.

 

Ennen vanhaan kukaan ei voinut kuvitellakaan, että ihmisiltä riistetään myös oikeus hengittää. Tässä kuitenkin osaa omaa nilkkaan tai siis hengitykseen.

 

Alla on maskeja ihmisille pakkosyöttänyt Kanadan varapääministeri, jolla selvästi on vaikeuksia hengittää.

 

 

Kaiken kukkuraksi tämä sama varapääministeri yrittää estää ihmisiä osoittamasta mieltä maskeja ja muuta koronatyranniaa vastaan. Uhkaa jopa jäädyttää mielenosoittajien pankkitilit!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Video: Kanadan varapääministeri tukehtumassa maskiinsa

 1. Voi voi voi. Tyrannilla ei oikein hengitys kulje. Luuleeko ämmä, että muilla kulkee? Kuinka monta ihmistä hän on ollut tappamassa ja vammauttamassa maskeilla?

  1. Olen joutunut käyttää maskia töissä 1,5 vuotta 8h päivässä. Kyllähän sitä tietty mielummin ilman olisi mutta eipä tota loputtomiin tarvitse pitää kun tää tästä helpottuu. Aivan hyvin silti henki kulkee eikä mitään ongelmia ole maskista tullut. Toi on tollasta aikuisvauvojen itkemistä teillä.

   1. Minä olen joutunut pitämään useamman vuoden tuplastikin kauemmin ja voin sanoa että hengitys ei tosiaankaan kulje, eikä kulje muillakaan. Maskit tappavat ja vammauttavat ihmisiä.

     1. Niin? Jotkut tekevät pitkiä työvuoroja. 16 tuntia. Maski päällä. Mieti sitä vähän aikaa.

     1. Ei ole hirveästi vaihtoehtoja Suomessa. Kuinka tyhmä oikein olet vai oletko vain joku älykääpiö persu joka ei tajua mitään?

    1. Marcohan se siellä ääriovelasti heittää juttua ”nimetön” nimimerkillä että on tehnyt 16h päivässä monta vuotta töitä. En nyt ihan pääse sun pään sisälle että minkä takia näin teet mutta toi vika kommentti paljasti kuka siellä todellisuudessa on. Jotenkin epäilen että nyt iskee sananvapauden rajoittaminen tähän mun kommenttiin.

     1. Sekessoidu siitä sitten muualle. En ole Marco. Meitä ihmisiä on monia muitakin.

      Katso jostain tessistä minkä pituisia työvuoroja ihmisillä saa teettää. Täällä eivät jotkut vammaiset edes tiedä minkä pituisia työpäiviä ihmisillä on ja nykyisin ne homevaipat päällä.

     2. Tietty saa olla 16h päiviä mutta kun väität että olet tehnyt useamman vuoden 16h päivässä maskia niin valehtelet. Olet sä Marco. Kyl muakin vituttaisi jos jäisin noin nolosti kiinni.

   2. Sama täällä, ei mitään ongelmia ollut. Mitä täällä ihmiset itkevät että aiheuttaa kuolemia ja aivovammoja, niin ilmeisesti kirjoittajilla jälkimmäiset jo ennestää. Maskia tai ei.

 2. Laittaisi burkhan päähänsä. Kummiskin on suvakkilesbofemakko. Tuo maski ajaa saman asian tosin kuin burkha symbolisesti, kevytversio siitä. Kohta naiset pukeutuvat kuin muslimimaissa. Naiset on helppo aivopestä kaikkiin älyttömyyksiin.

 3. Pitäisi laittaa web-kamerat jatkuvalla syötöllä kaikkiin Suomen hallituksen, valiokuntien, kuntien ja eduskunnan tiloihin ja vaatia, että yksikään niissä työskentelevä henkilö ei ikinä liikuta maskiaan naamaltaan muuten kuin syödessään tai juodessaan. No ai mutta VITSI VITSINÄ, eihän suunitelma ollut että heitä valvotaan tai että säännöt koskevat heitä, vaan juuri toisinpäin että kaikkia hallintoon kuulumattomia kidutetaan. Sori :D

 4. Maskikommunistien viimeiset päivät ovat alkaneet! Millä muka tuo kansanpetturi muka puolustaa itseään? Onko hän edes kyennyt synnyttämään jälkeläisiä? Edes henki ei kulje!

  Osaako tuo suvakkilehmä edes käyttää rynnäkkökivääriä? Tuskin!

  Mikä häpeä!!!

 5. Huomaatteko nyt millainen höpösetä toi Marco on? Aimolle ja parille muulle nyt menee kaikki läpi mutta entä muut? Tarkoitan siis tota ”nimetön-Marcoa”. Sen huomaa ihan kirjoitustyylistä.

  1. Ilmeisesti me nimettömät riitelemme myös keskenämme. Ehkä monet melko älykkäät ihmiset ajattelevat kuten Marco?

   1. On näissä kommenttikentissä nykyään toi yksi toinenkin ”nimetön” joka on kriittinen tän ”lehden” juttuja kohtaan. Sen kyllä huomaa heti milloin kirjoittaja on Marco ja milloin tämä toinen. Ihan turha sun on Marco yrittää nyt siellä selitellä kun se kakka on jo housussa. Sä et vihakiihkoissasi edes huomaa kun rupeat kirjoittaa ihan samaa fuckin älykääpiötä ja narttua mitä Marconakin harrastat. Toi 16h maskipäässä montavuotta stoori kalskahti heti mun korvaan että nyt kirjoittaja ei ole tainnut työelämässä maskiaikana oikeasti edes ollut.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*