Marco de Wit 17 helmikuun, 2022

 

Ainoana mediana maailmassa Laiton Lehti kertoo miten valkoisia ja varsinkin heidän johtajiaan, valkoisia heteromiehiä kansanmurhataan useilla tavoilla.

 

Triplakansanmurha kiihtyy Euroopassa. Persut vähättelee Matti Putkosen johdolla!

 

 

Ainoana mediana maailmassa Laiton Lehti ei tarjoa vain diagnoosia, vaan myös kolmiosaista lääkettä:

 

1. Desentralisaatio

Puretaan kaikki sentralisaatio (USA, Venäjän federaatio, EU, BIS, euro, Nato) ja palautetaan kansojen oma valta (itsenäisyys, puolueettomuus), paikallisyhteisöjen valta (Suomen liittovaltio, kunnallinen itsehallinto, vanhempainlautakunnat) ja ennenkaikkea yksilöiden oma itsemääräämisoikeus (perusoikeudet, markka ja kullan sekä krypton vapauttaminen veroista ja sääntelyistä).

 

Missä olet aitokansallismielisellä kartalla?

 

 

2. Perustili

Tehokkain tapa poistaa verot ja kartellit, mutta silti säilyttää turvaverkko. Parasta tässä on, että turvaverkon rahoittavat lähes kaikki yksilöt itse pitkällä tähtäimellä omalla elinkaaritulollaan.

 

Paratiisin porteilla? Perustili = Täystyöllisyys nousevilla palkoilla ja alenevilla veroilla!

 

 

3. Yksityiset yhteisöt

Osittainen desentralismi ja perustili eivät kuitenkaan riitä, vaan tarvitaan myös täysi oikeus itsepuolustukseen sekä vallan lähes totaalinen siirtäminen paikallisyhteisöjen ja yksityisten maanomistajien käsiin. Tämä myös mahdollistaisi suvakkien totaalisen boikotoimisen ja eristämisen yhteiskunnasta.

 

Vapaa yhteiskunta ei kuitenkaan olisi tyrannimainen, koska se mahdollistaisi erilliset yhteisöt suvakeille ja koronahysteerikoille esim. Itä-Helsingissä ja saaristossa.

(Tämä saattaa ehkä olla liiankin kilttiä, koska suvakithan puolestaan eivät halua antaa vapausmielisten perustaa omia yhteisöjään. Suvakit saattaisivat siis juonia yhteisöissään ja yrittää vallankaappausta. Toisaalta vapaassa yhteiskunnassa he tuskin saavat mitään kannatusta varsinkin kun vähimmäisvarantopankkijärjestelmä on kielletty ja korvattu täysvarannoilla.)

 

H-H Hoppe: Absurdistan

 

Hoppewave: You Are Not Welcome Here!

 

 

2. Tuomio- ja vahingonkorvausjärjestelmä

Aktiivisten suvakkien ja muiden kansanmurhaajien on korvattava uhreilleen aiheuttamansa kärsimys ja haitta täysimääräisesti. Törkeimmille kansanmurhaajille tulee tietysti kuolemantuomio, mutta useimmille tulee täysi vahingonkorvausvelvollisuus.

 

Useiden suvakkien asunto ja pankkitili ei tähän riitä alkuunkaan, joten monet joutuvat myös elinikäiseen velkasuhteeseen ja tarvittaessa myös pakkotyöhön työleireille. Luonnollisesti velka voidaan osittain antaa anteeksi, jos suvakki eheytyy perusteellisesti vapaaehtoisella eheytymisleirillä.

 

Viranomaisille tuomiot kansanmurhasta?

 

 

Totta on, että kymmenet tai jopa sadat tuhannet äärisuvakit muuttaisivat pois Suomesta pakoon oikeudenmukaista oikeusjärjestelmää. Tämä feministien joukkopko tekisi kuitenkin vain hyvää Suomen kansalle. Se tekisi suomalaisten geneettisestä rakenteesta paljon puhtaampaa, kun päästään eroon pahimmista myrkyllisistä mutanteista.

 

Mistä tunnistat myrkyllisen mutantin?

 

Tutkimus: Suvakit myrkyllisiä mutantteja

 

 

Totta on, että suurin osa oikeutta pakoon lähtevistä olisi nimenomaan nuoria punavihreitä naisia, mutta heidän tilalleen voitaisiin ottaa laadukkaita nuoria naisia Itä-Euroopasta varsinkin suomensukuisten kansojen joukosta. Siis samaan tapaan, kun Suomeen päästettiin inkeriläisiä.

 

 

Lopullinen ratkaisu

Desentralisaatiolla siis pelastettaisiin sekä Suomen talous että kansa! Ei köyden päivää, vaan desentralisaatiota ja kattava vahingonkorvausjärjestelmä. Hirttämisen sijasta takavarikoidaan suvakkien asunnot ja tyhjennetään pankkitilit! Se taatusti satuttaa enemmän kuin riippuminen hirttosilmukassa vain muutaman sekunnin!

 

Sitä paitsi hirtettyä on vaikea enää eheyttää!

 

Vahingonkorvausjärjestelmää voidaan entisestään tehostaa joukkokanteilla ja hukkaamiskiellolla. Jokaisen aktiivisen suvakin pankkitili siis jäädytetään siltä varalta, että hän erittäin todennäköisesti joutuu maksamaan korvauksia uhreilleen.

 

 

 

Ai, takavarikko kuulostaa liian ankaralta rangaistukselta? No, ei sen kummallisemmalta kuin mitä suvakit itse tekevät vapausliikkeelle! Kanadan suvakit ovat paljastaneet korttinsa. Niin myös kaikki Suomen suvakit vihreistä persuihin, jotka eivät suostu tuomitsemaan Kanadan hallituksen toimintaa.

(Onko edes VKK virallisesti tuominnut Kanadan hallituksen ja polpon toiminnan vai fanittaako Turtiainen vieläkin polpon väkivaltaisia hyökkäyksiä?)

 

Kanada jäädyttää Convoy-mielenosoittajien pankkitilit!

 

 

Suvakit ovat nyt menneet niin pitkälle, että he muodostavat akuutin (clear and present danger) uhan kaikille ihmisille. Niinpä kovat otteet ovat täysin oikeutettuja. Keskitysleirit ja hirttäjäiset ovat kuitenkin liian väkivaltainen ja tarpeeton rankaisu tavallisille ahneille ja aivopestyille ihmisille varsinkin, kun se ajaisi maan sisällissotaan. Paljon tehokkaampaa on iskeä suvakkien lompakkoon. Tämä pakottaa heidät ottamaan vastuu tekosistaan ja näin myös herättää heidät aivopesustaan.

 

No, kenen pankkitilit sitten jäädytetään ensimmäisinä? Simppeliä. Kaikkien aktiivisten kansanmurhaajien:

 

1. Pankkiirit

Rahakoneellaan eli huijaavaan vähimmäisvarantojärjestelmään perustuvalla pankkikartellillaan pankkiirit johtavat ja rahoittavat kansanmurhakoneistoa. Ai miksikö? Yksinkertaista: Tuhotakseen nationalismin ja perinteiset arvot, jotta suuret valtio-, talous- ja rahaliitot voisivat rakentaa jättimäisiä pankkitukijärjestelmiä pelastamaan rahakoneen noin 10-15 vuoden välein tulevien lamakausien aikana. Rahakone on siis kirjaimellisesti kulttuurimarxismin ja sen synnyttämän globalisaation moottori.

Suomessa Björn Wahlroosin ja muiden Nordean johtajien pankkitilit pitää välittömästi jäädyttää, koska he toimivat aktiivisessa yhteistyössä rahakonetta johtavien globalistipankkiirien kanssa.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit vai sionistit?

 

 

2. Ministerit

Ministerit eli käytännössä useimpien länsimaiden hallitukset, jotka käytännön tasolla johtavat kansanmurhaamista. Vähintäänkin Sipilän ja Marinin hallituksen ministereinä toimineiden pankkitilit pitää välittömästi jäädyttää, koska heitä kohtaan on valtavat vahingonkorvausvaateet.

 

Päivän kuva: Satanistit

 

 

3. Suurpuolueiden johto

Kaikkien suurpuolueiden johdon jäsenten pankkitilit pitää välittömästi jäädyttää, koska ovat käytännössä mahdollistaneet kansanmurhaamisen. Tämä koskee myös persuja ja varsinkin Matti Putkosta, Riikka Purraa, Mauri Peltokangasta ja Sebastian Tynkkystä, jotka ovat systemaattisesti päästäneet punavihreän hallituksen tyrannilait perustuslakivaliokunnan läpi protestitta.

 

Lopullinen takinkääntö: Persut hyväksyivät nyt myös hoitajien pakkorokotukset! Mitä tekee VKK?

 

Kaiken kukkuraksi persujen todellinen johtaja ja takapiru Matti ”CIA” Putkonen on myös suurelta osin vastuussa Suomen liittymisestä EU:iin ja euroon. Persujen pj. Purra ja varapuheenjohtajat Peltokangas ja Tynkkynen ovat puolestaan yhdessä systemaattisesti tuhonneet Fixit-kampanjan, tukeneet lasten piikittämistä kokeellisilla injektioilla ja suvakoineet koko puolueen lukuisilla takinkäännöillä. Kaikki ovat myös systemaattisesti sabotoineet Convoy-vapauskulkuetta. Peltokangas meni niin pitkälle, että henkilökohtaisesti auttoi polpoa murtamaan Convoy-muurin.

 

Miksi persujen vpj. Mauri Peltokangas ja VKK:n Panu Huuhtanen auttoivat polpoa murtamaan Convoy-muurin?

 

 

4. Polpo

Kaikki kansanmurhaan innokkaasti osallistuneet poliisit, syyttäjät ja tuomarit. Käytännössä siis Helsingin poliisilaitos ja varsinkin EET-poliisi, valtakunnanvainoajantoimiston syyttäjät sekä kaikki Demla-henkiset tuomarit, jotka ovat auttaneet toisinajattelijoiden vainoamisessa.

 

Demla-tuomarit suojelevat persujen takapirua Matti “Vapaaherra” Putkosta

 

 

5. Äärisuvakit

Kaikki poliittisesti aktiiviset äärisuvakit joutuvat joukkovahingonkorvauskanteiden kohteeksi. Tämä tarkoittaa suurinta osaa kaikkien suurten puolueiden organisaatioiden jäsenistä kokoomuksen Petteri Orpon avustajista persujen Sebastian Tynkkysen avustajiin. Niinpä nämäkin luultavasti yrittävät paeta Suomesta yhdessä vihreiden aktivistien kanssa. Tämän takia kaikkien AKTIIVISTEN suvakkien pankkitilit pitää myös välittömästi jäädyttää.

 

Persujen Sebastian Tynkkynen piilotti homorummuttavan videonsa

 

 

6. Valeoppositio

Vaihtoehtomedian ja VKK:n johdolle on annettava vakava varoitus, että jos he jatkavat Convoy-vapausliikkeen demonisointia ja sabotointia, niin myös heidän pankkitilit jäädytetään. Joka tapauksessa hekin joutuvat yksityiskohtaisen tutkinnan kohteeksi, jossa tutkitaan miksi he ovat olleet aktiivisessa (Turtiainen, Reformi-Studio) yhteistyössä persujen ja polpon kanssa Convoy-vapausliikettä tuhoamassa.

 

Miksi Ano Turtiainen liittoutui Jari Taposen ja polpon kanssa Convoy-vapauskulkuetta vastaan?

 

 

Kaikki vastuuseen

Neuvostoliiton romahduttua kommunistit ja heidän myyränsä pääsivät kuin koira veräjästä. Eurostoliiton romahduttua ei tehdä enää samaa virhettä.

 

Suuri lama on tulossa, joten ei tarvitse enää odottaa kovin kauaa.

 

28 thoughts on “Ministerien, polpon, Demla-tuomarien, persujohdon ja muiden kansanmurhaajien pankkitilit jäädytettävä!

 1. Juuri näin. Älykkäät ottavat vihdoin vallan ja kaikki Laitetaan luonnolliseen järjestykseen vuosisatojen kaaoksen jälkeen. On suuri riemun aika, kun äärifemakkosuvakit on siirretty heidän unelmamaahan itä-Helsinkiin.

  Sen lisäksi lakkautetaan punaviheryliopistot ja mediatalot jaetaan pienempiin osiin ja tilalle niiden tiloihin ja välineillä kansalaisten oma vapaa media. Yle lakkautetaan.

  1. Jos älykkäät ottavat vallan, niin ”aimo joo -mies” ei pääse valtaapitävien joukkoon ja dewit: onko lääkkeet jääneet ottamatta, kun tuollaista tekstiä suollat. Ethän ole yhtään katkera, ethän, kun oma ”poliittinen” ura ei urkene sitten millään. Eihän tuollaisesta kirjoituksesta kukaan kehtaisi sinua edes vastuuseen laittaa. Lueppa nyt uudestaan tekstisi läpi ajatuksella. Mitä siitä ajattelisit, jos olisit mielenterveysammattilainen? Jakorjaa se koululainen -lehden valhekansi.

 2. Kaikki pahimmat tyrannit ja tyrannian edustajat on eliminoitava.

  Mikäli he kuulusteluissa antavat arvokasta tietoa ja paljastavat henkilöt ja organisaatiot maailmanlaajuisen tyrannian takana heillä on silloin vielä ehkä mahdollisuus selvitä hengissä, eristettyinä vankeina.

 3. Huolestuinkin hetkellisesti, että eikö Laittoman Lehden toimitus ole sitä mieltä, etteikö pahimpia rikoksiin syyllistyneitä kansanvihollisia ja kansanmurhaajia pitäisi tuomita hirtettäväksi.

 4. No siinähän on Marcolle taas vaaliteemaa. Uusi tappio, uusi itkupotkuraivari odottaa. Syypäinä tappioon CIA, FBI, juutalaiset, naiset, miehet, lapset, sikiöt, avaruusoliot, KGB, vapaamuurarit, uimamaisterit, liskomiehet, poliisi, lääkärit, kaikki koulutetut, kaikki lukutaitoiset ja varmaan löytyy vielä pari muuta. Syypää ei koskaan löydy peilistä.

  1. Nehän ovat ne tyhmät persut jotka uskovat liskomiehiin ja muihin. Tyhmien persujen mukaan kaikki liittyvät aina kaikkeen, mutta ei osata mitenkään järjellisesti sanoa miten. Tätä kutsutaan tyhmyydeksi.

 5. Ja kukas sen tekee? Rothchielditko?

  Helpompo olisi suomalaisten siirtää pankkiasiansa suomaalisiin pankkeihin ja sitäkautta saada taloudellinen valtansa takaisin ”mutta kun olen aina ollut Nordean/Dansken/Oolandsin jäsen”

  1. Kyllä. Pitää istua kotona tekemättä mitään ja rukoilla, kuten Ano Turtiainen saarnaa. Kyllä tällä ongelmat hoituvat itsestään.

 6. Viherpunaäärisuvakkifeminismi on kaikkein myrkyllisin ideologia. Muutama trolli on täällä täysin sen valheiden lumoissa ja kuin apina toistaa valtamedian feministien ja neitimiesten propagandaa. Neitomiehet myötäilevät feministejä siinä toivossa että saisivat edes kerran elämässään p…ua.

  1. Ideologia voi olla täysin myrkyllinen, mutta kertoo myös miehistä miten raukkamaisia nynnyjä he ovat kun alistuvat sille ja alistuvat naisille.

  2. Eiköhän se ole niin, että ”aimo joo -mies” on täysin dewitin huuhaateorioiden lumoissa, eikä osaa ajatella näin muodostuneen kuplan ulkopuolelle. Tuohan oli hauskasti sanottu, että edes kerran elämässään saisivat… Puhutko sinä nyt itsestäsi? Ai mutta eihän teidän veren veljien hiivikelijoiden joukossa ole kuin ”miehiä”, kun pitää oikein yrittää järjestää whiteboy summer festivaalin. Naiset on nitistetty siihen kapeaan rakoon: synnyttämään uusia valkoisia poikia joita yritetään kasvattaa isien kanssa nitistämään tytöt tuvan nurkkaan odottamaan toiveikkaasti nahkapäisiä siittäjiä, jotka vannovat ”aimo joo -miehen” ja ylipappi dewitin kaikkivaltiaaseen nimeen. Niin ei vain tule käymään koska teitä on niin vähän ja kaikki aika menee metsässä toistenne kädestä kiinnipitämiseen.

  3. Tähän asti kaikki mitä olet väittänyt on mennyt väärin. Aika vahvat näytöt, että tämäkin saarna on.. Noh..

  1. Paitsi, että tuo suunnitelma on vain dewitin omassa pienessä mielessä ja ihan objektiivisesti sitä voi kutsua toteutumattomaksi haavekuvaksi mutta eihän sitä kukaan kiellä haaveilemasta. Siinä on vain sellainen pulma, että voipi jäädä haavekuvansa vangiksi ja kun laskee vaaleissa saatuja ääniä sataan kertaa joka äänen, niin koossa on kaksisataa ääntä vaikka ääniä onkin vain tasan kaksi, dewitin ja ”aimo joo -miehen” omat itselleen antamat äänet. Näin se kuulkaa menee.

 7. Juu, tuotahan on kokeiltu jo ainakin Iranissa, Pohjois-Koreassa, Natsi-Saksassa, Maon Kiinassa jne. Kaikkein hauskinta on tuo, että sananvapauttaan käyttäneet tulisi vangita keskitysleireille… Tulipa taas nähtyä, ettei ole kummoistakaan eroa marcon ja mullah gregarin välillä… #sananvapaus

 8. Voimme testata tulijoiden rotupuhtauden hyvin helposti mm. geenitesteillä. Ottamalla hyvin samankaltaisia ihmisiä suomalais-ugrilta alueilta ja jonne heitä on siirretty saamme myös Suomeen geneettisesti hyvin samankaltaisia ihmisiä joilla on terveet geenit. Tämän lisäksi tarvitaan terveystarkastukset, joilla varmistetaan, että tulijoilla ei ole korkeaa mutaatiotasoa.

  Miehet, jos hyviä suomalaisia naisia ei löydy enää Suomesta, älkää alistuko suomalaisille lehmille ja ottakaa mielummin geneettisesti hyvin samankaltaisia, erittäin laadukkaita ja uskovaisia kristittyjä naisia Ukrainasta ja Venäjältä. Älkää kuitenkaan ottako putinistinaisia, vaan naisia jotka ovat valmiita perustamaan suomalaisia perheitä.

 9. Suvakit eivät uskalla vapauttaa Suomen kansaa, koska he pelkäävät mitä suvakeille voi tapahtua sen jälkeen. Heidän suunnitelmansa on pitää suomalaiset ikuisesti vankeina ja eliminoida heidät.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*