14 thoughts on “Päivän kuva: Polpo

  1. Väkivaltakoneisto on yhdyssana, mutta ei siitä sen enempää.

   Tuo Vapaamuurari-juttu on osittain oikein. Taustalla ovat *********************, eli kasaarien jälkeläiset. Ne haluavat hallita koko maapalloa ja ne aiheuttaa tällaisia konflikteja. Nämä **************** eroavat juutalaisista kuin me eroamme ruotsalaisista. Ja nämä *************** pitävät Vapaamuurareita hyödyllisinä tiedonkeruupaikkoina vain niin kauan kun niistä on hyötyä. Sitten ne tuhotaan. Että ei ole Vapaamurarienkaan osa riemun kiljahduksia.

   1. Sorry. Pakko sensuroida, koska tuollaisista väitteistä tuli jo Kärkkäiselle tuomio. Nykyään tuomio tulee, vaikka puhuisi vain ns. äärijuutalaisista. Itse asiassa tuomio tulee jo sionistienkin kritisoimisesta. Juutalaisia ei saa kritisoida millään asiallisellakaan tavalla samalla kun suomalaisia saa demonisoida miten paljon huvittaa.

    Suurin osa nykytuomareista on femakkoja, jotka antavat sionistienkin kritisoijille tuomion. Itse olen joutunut muutaman kerran kuvottavan femakkotuomarin eteen. Harmitti kovasti, kun en ottanut videota, jotta näkisitte millaisia farssifemakkoja on nykyään tuomareina.

    1. Voi voi dewit, etkö parempaan pysty. Mies höpöttää kokoajan mutta ei uskalla korjata koululainen -lehden valekantta ja tuo kuvakin on ihan jostain muualta, Suomalaisesta poliisista otettua kuvaa vastaavalla tekstillä et uskalla julkaista, kun pelkäät niitä sinun mielestäsi femakkotuomareita ja femakkolakimiehiä. Ja jew rat, eikös teidänkin metsissä hiippailivat veren veljet ja oodinin sotilaat leiki feikkiväkivaltakoneistoa. Poliisi kyllä kestää hyvin teidän piirityksen.

    2. Voisiko joku muukin ottaa tuomioita kuin Kärkkäinen ja Marco, vai ovatko kaikki suomalaiset miehet täydellisiä nynnyjä? Ilmeisesti ovat.

 1. Ihan oikein punaisille kanukeille. Nämä kusipäät jenkkien kanssa hyökkäävät maapallon joka kolkalle: Eurooppaan maailmansodissa, Korean sota, Persianlahden sota ’91, Kosovon sota, Afganistanin vihamielinen invaasio 2001 jne. Nenämiesten valloitussotia eli bisnestä nämä ovat tekemässä. Ovat täysin Britannian ja Israelin+USA:n tossun alla.

  Eivätkä nuo osaa jalkapalloa edes pelata.

  1. Kyllä, kanadalaiset ovat amerikkalaisten ja brittien tapaan tehneet kymmeniä vuosia valtavia rikoksia joka puolella maailmaa ja riistäneet muita.

   Emme kuitenkaan voi olla tilanteessa jossa eräs ryhmä on eliminoimassa ja kansanmurhaamassa meidät. On aika aloittaa laillinen sotilastoiminta ja marssia laillisesti Tampereelle ja Helsinkiin. Tampereella ja Helsingissä vihollisemme pitää päämajoja ja kaikki pahuus tulee hyvin pitkälti sieltä.

  2. Sinänsä on totta, että Kanadan sotilaat ovat rikollisia ja kanadalaiset tukevat rikollisia terroristeja maailmalla. Emme voi kuitenkaan myöskään olla tilanteessa jossa maailmanlaajuinen rahaeliitti yrittää massamurhata varsinkin valkoiset joka puolella maailmaa. Ensin pitää hoitaa rikollinen rahaeliitti ja yksi röyhkeä, rikas ja hyvin vaikutusvaltainen ryhmä, tietysti laillisesti.

 2. Juutalaiset tekevät kaiken aina oikein ja juutalaiset eivät koskaan tee mitään väärää. Meidän kannattaisikin tehdä jotain mitä juutalaiset tekevät, niin silloinhan kukaan ei voi valittaa, sillä juutalaiset tekevät aina oikein!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*