Marco de Wit 17 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kultaisella 80-luvulla sai vielä vitsailla. Siis ihan kaikesta.

 

Kultainen 80-luku

 

 

 

Suomessa rohkeaa hyvää huumoria rahoitti varsinkin Uuno Turhapuron luoja Spede Pasasen. Paras esimerkki rohkeasta huumorissta oli Pulttibois TV-sarja. Alla yksi esimerkki poliittisesti epäkorrektista sketsistä.

 

Aake Kalliala ei vieläkään suostu pyytämään tätä sketsiä anteeksi.

 

Pirkka-Pekka Petelius on pyytänyt anteeksi vain yleisellä tasolla, muttei nimenomaan tätä äärirasistista sketsiä!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Pulttibois: Mannet

 1. PPP joutui käymään läpi viherfemakkoäärisuvakki mädättäjien katumusharjoituksen ihan ensimmäisenä tehtävänään virheiden kansanedustajana. Se jälkeen PPP on ollut täysin hiljaa ja unohduksissa. Vieläkään ei ole saanut lupaa avata suutaan. Noin käy setämiehille vihreissä. Luulisi, että potuttaa istu tyhjän panttina hiljaa neljä vuotta.

  1. Sanoinhan täällä on käynyt ”aimo joo -miehelle”, toistaa dewitin valheita kuin papukaija. dewithän ei uskalla edes korjata omia valheitaan, vrt. koululainen -lehden valhekansi.

   1. Minulla on sentäs ominaisuus, joka jussipojalta puuttuu kokonaan: huumorintaju.

    Oletko mahdollisesti Pohojamaan puukkojunkkarien sukua? Siis kaikella kunnioituksella pohojalaasia kohtaan. Suomen suorin ja reiluin heimo.

 2. ”Valkosilla on niin kiire tehä töitä ettei ne kerkee rikastumaa.” Myös niin kiire että he ajattelematta äänestävät kommareita kansaa ryöstämään ja varmistamaan ettei työnteko kannata.

  Eli mannet tietää tasan tarkkaan asioiden laidan.

  Kun kuulee jonkun boomerin kehottavan töihin, eli ikuiseksi vero-orjaksi, se kuullostaa juuri niin seniililtä kuin mitä kalkkis onkin.

  Tämän valtion pitäisi kaatua. Tässä saa ihan toivoakin totaalista kriisiä ja kaaosta, jotta tervehtyminen mahdollistuisi. Vähän kuten narkkari ja alkoholistikin tarvitsee kunnon herätyksen ennenkuin motivoituu raitistumaan.

  1. Valtio eli Suomi on jo kaapattu globaalin pääoman vasallin EU:n hallintaan. EU:n kaatuminen tapahtuu joskus tulevaisuudessa, mutta se käy aina vaikeammaksi kun jäsenvaltiot koko ajan enemmän siirtämään valtaa ja rahaa liittovaltiolle. Suomikin eli veronmaksajat sitoutetaan pysyvästi tukemaan liittovaltiota. Maakuntavero tulee pian ja kohta tulee suora EU-vero. Eli veroja maksetaan sitten kunnalle, maakunnalle, valtiolle ja liittovaltiolle. Sitten vielä tuotteissa ja palveluissa hiiliverot ym lisäksi. Kuka voi kertoa syyt miksi verotus paisuu koko ajan.

  2. Mene ja ota asuntovelka vielä työssäkäynnin lisäksi. Ei hyvä, älä tee niin. Älä ryhdy työn orjuuden lisäksi velkaorjuutteen. Työ ja velka, huono yhdistelmä.

   Pitää olla sen verran vähän tuloja, että asumistuki kattaa asumiskulut. Kannattaa loisia yhteiskunnan tukien varassa jo nuoruudesta alkaen kuten suurimmat monopoliyritysten yritysjohtajat ja herrat ja rouvat suojatyöviroissan tekevät. Kuka oikeasti tarvitsee noita byrokratian tyyppejä, joille virat on luotu poliittisilla päätöksillä puoluemafian toimesta. Jos kansa saisi päättää, niin suojatyöpaikat lakkautettaisiin heti.

   1. ”aimo joo -mies” vauhdissa, onko mania vaihe menossa. Olet täysin dewitin lumoissa, että olet jo unohtanut miten ajatellaan omilla aivoilla. Menkää dewitin kanssa kesällä whitwboy summer festivaalille niin voitte pitää toisianne kädestä kiinni siellä, muutenhan nuo ”festivaalit” uhkaavat kutistua vain veren veljien metsähiippailuksi, jonne eksytään, kun väkeä on niin vähän, etteivät toisiaan löydä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*