Marco de Wit 18 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka valtavasti urheilijoita on romahtanut tai saman tien kuollut pelikentälle. Wikipedia listasi näitä tapauksia muutaman kuukauden, mutta sitten lopetti, koska määrät olivat niin valtavassa nousussa.

 

Päivän video: Salaliittoteoria

 

 

Laiton Lehti on myös kertonut kuinka huippu-urheilijat ovat alkaneet ottamaan mieluummin salaa suolaliuosta kuin kokeellisia koronarokotteita. Tämä on helppoa varsinkin Amerikan ammattilaissarjoissa, joissa doping on hyvin yleistä. Varsinkin mustilla huippu-urheilijoilla on omat verkostonsa ja luottohoitsunsa, jotka vaihtavat koronarokotteen suolaliuokseksi.

 

Riikka Purra: Väitteet suolaliuosta sisältävistä eliitin koronarokotteista on vaarallinen salaliittoteoria!

 

 

Suolaliuksen takia juuri kukaan musta koripalloilija ei ole romahtanut. Päinvastoin kuin altruistisia valkoisia, niin enemmän maalaisjärkeä omaavia neekereitä on hyvin vaikea aivopestä ottamaan kokeellisia injektioita.

 

Miksi koronarokotteet kansanmurhaavat vain valkoisia ja varsinkin suomalaisia?

 

 

Onneksi on muutamia rehellisiä huippu-urheilijoita, jotka ihan avoimesti uskaltavat vastustaa koronarokotteita. Tennistähti Novak Djokovic sanoo suoraan, että on liian vaarallista ottaa kokeellista rokotetta.

 

 

 

Kuvassa linkki Lifesite News -sivustoon

 

 

Uskomatonta on, että Australia KARKOITTI Djokovicin, koska hän ei suostunut ottamaan koronarokotetta. Kuulemma hänet oli karkoitettava, koska kieltäytymisellään levitti koronarokotekriittisyyttä.

 

Djokoviciä on myös estetty pelaamasta monissa turnauksissa. Tästä huolimattaa hän ei ole alistunut. Alla olevassa videossa hän korostaa, että JOKAISELLA on oikeus itse päättää mitä kehoonsa piikittää.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Tennistähti Novak Djokovic kieltäytyy edelleen koronapiikistä

 1. Oisin vastannut ensimmäiseen kysymykseen tähän tyyliin:

  -What are you talking about? There exists no covid vaccine at all. You must mean the mRNA injection which is something entirely different and maximally based on speculations and assumptions. The coercive measures and testing on the masses is completely immoral. Go read the brightworkresearch article on it.

  https://www.brightworkresearch.com/the-most-accurate-definition-of-vaccines-that-describes-the-covid-vaccines/

  1. Kuka sen antaa, dewit ja ”aimo joo -mies”, he senkö antavat vaiko kerrassaan veren veljien metsissä hiippailijat? Ja julistus annetaan whiteboy summer festivaalien yhteydessä, jossa he toisiaan kädestä pitäen, katse kaukaisuuteen harittaen, sen julistavat.

   1. En tiennytkään, että jussiboylla on yhteyksiä henkimaailmaan, kun annat rohkeita ennustuksia eli mielikuvituksesi tuotteita.

    Kaikilla on jo kuolemantuomio päällänsä, mutta toimisiko rangaistukseksi paremmin pitkä ja v-mäinen taviksen orjaelämä. Eliitti pullasorsa taatusti järkyttyy siitä. Lisäksi henkilökohtaiset haukkumiset ominaisuuksista, kaikki pahuus on sinun syytä, niin että psyyke on murtumaisillaan, mutta välillä löysätään painostusta, että tyyppi ei täysin romahda.

    Samoja mielenhallintamenetelmiä psyyken pahoinpitelyssä käytetään rangaistuksena, joita valtamedia käyttää enemmistöä kohtaan.

 2. Missä ne teidän ”romahtaneet” hiihtäjät, jääkiekonpelaajat jne. ovat? Aikaisemmin jalkapalloilijat ”romahtelivat”, mutta missään muussa lajissa satanistisen rokotteen vaikutuksia ei sitten nähtykään. Ilmeisesti ei ole mitään Huuhaa-julkaisu mistä voisi kopioida sepitettyjä satuja.

  1. Huuhaa-valtamediastakin löytyy Pekingin kisoista ja hae youtubesta lisää. Uutistenlukijoita tipahtelee suorissa lähetyksissä. Valtamediaa sinä ilmeisesti uskot kuitenkin ja pidät sitä tieteellisen tiedon lähteenä?

 3. Esinahattoman myrkkypiikin kauppiaat vihaavat rohkeita, komeita ja vaalearotuisia sankarimiehiä, jotka eivät alistu myrkytettäväksi! Siinä on miehen malli!

  Neekereillä voi olla älliä olla ottamatta myrkkypiikkiä, mutta usein he vetävät huumeita senkin edestä ja ammuskelevat sitten toisiansa ja eivät kykene ylläpitämään ydinperhettä. Jenkeissä tämä on tullut hyvin ilmi jo vuosikymmenien ajan. Tämä asetelma näkyy erittäin hyvin mm. Chicagossa.

 4. Purra se jaksaa edelleen kieltää eliitin olemassaolon. Ei tajua yhteiskunnan monikerroksisuutta. Lukisi edes kerran Marxin pääoman.

  Valtamedia väitti Australian avointen jälkeen, että Djokovic menee piikille. Eipä ole mennyt. Valtamedialta julkeaa suoraa valehtelua taas.

  Pekingin kisoissa ollut mystisiä äkillisiä katkeamista urheilijoilla. Ei noita aiemmin ole tapahtunut hiihtokisoissa.

 5. Serbian presidenttikin puolusti täysillä Djokovicia kun Australia karkotti hänet. Suomessa ei oltaisi ikinä tehty samaa meidän urheilutähdelle vaan syyllistetty häntä.

 6. Novak Djokovic on täysillä mukana Korona vedätyksessä, mikä lie tämän tempauksen todellinen motiivi. Tykkää kovasti poseerata medioissa one-eye symbolismin kera.

  Novak Djokovic has been strong in his stance against the Covid vaccine, and now it has emerged that he holds a majority stake at a Danish biotech firm aiming to develop a treatment for the virus. (Jota ei siis ole olemassakaan).
  https://www.mirror.co.uk/sport/tennis/novak-djokovic-stake-covid-firm-25994924
  Pari päivää sitten antoi lausunnon: ”Novak Djokovic ‘keeping mind open’ about being vaccinated in future” Money talks and bullshit walks.

 7. Serbia oli viimeinen kansallismielinen valtio Euroopassa – siitä hyvästä – kiitoksena – siionistien suurvalta pommitti Belgradia paskaksi. Pommitetut rakennukset seisovat edelleen muistona – serbit vihaavat avoimesti amerikkalaisia v 99 pommituksista.

  Serbialaiset eivät ole pullakansaa, (sohvakansa) – näkevät myöskin koronabluffin läpi.

 8. Valkoisista miehistä on tullut jotain ficking epärehellisiä, raukkamaisia nynnyjä ja pelkureita, jotka eivät kestä mitään vastoinkäymisiä ja jotka ovat henkisesti monin tavoin heikkoja, jotka myyvät itsensä ja luovuttavat!

 9. Myrkkypiikeillä tapetaan nimenomaan valkoisia massiivisia määriä, koska neekerit ovat niin viisaita, että eivät ota pankkiirien myrkkypiikkejä!

 10. No ei varmaan. Ministerit ovat pahimpia pelkureita ja nöyristelijöitä. Keksivät vaikka sata syytä, miksi suomalaisia ei saa auttaa. Ministerii Leppä: ” ei voi pelastaa maanviljelijöitä konkursseilta, koska EU: n direktiivi estää sen”. Emme ole omavaraisia ruoan suhteen enää. Ajatelkaa mitä seuraa, kun Nato ja Venäjä sulkevat Itämeren? Mistä ruokaa kansalle? Eliitti kyllä, virkamiehet ja poliitikot, varmistavat että heille riittää kaikkea yltäkyllin.

  Putin, Biden ja Nato ovat ilmeisesti ”sopineet”, että Ukrainasta aloittavat sodan Euroopassa. Ukraina voi olla samanlainen maailmansodan esisota kuin 1930-luvulla Espanjan sisällissota.

  Koronapiikit eivät eliitin mielestä ole tappaneet populaa tarpeeksi niin järjestetään sota joka aiheuttaa nälänhädän.

 11. Voisi luulla että joku tenniskollega puolustaisi Djokovicia mutta kaikki ”heittävät tennistähden bussin alle”.
  Aivopesu on siis suurta myös tennispelaajien keskuudessa.
  Djokovic on ainoa jolla on järki ja munat tallella.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*