Marco de Wit 18 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valavuori Live -ohjelmassa haastatellaan rehellistä helsinkiläistä ”Jari”-poliisia, joka paljastaa poliisin kaksoisstandardin.

 

Alkaen 15 minuuttia puhutaan laittomien leiristä, elokapinasta, Convoysta, jne. Poliisi paljastaa hyvin EET-poliisin johtajan Jari Taposen puolueellisuuden.

 

USKOMATTOMAN HYVÄ HAASTATTELU!! (Kovaa faktaa tulee niin paljon, että ehtisikö joku listata parhaat sitaatit?)

 

Valavuori toteaakin, että jos tämä haastattelu olisi tapahtunut Ylen kanavalla, niin se olisi katkaistu lennossa. 

 

Kuvassa linkki Twitch-videoon

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Valavuori LIVE: Rehellinen poliisi paljastaa poliisijohdon politisoitumisen

 1. Jokainen poliisi on todellisuudessa vihollinen. Jokainen poliisi ”noudattaa käskyjä”. Jokainen suomalainen poliisi tulee joko vainoamaan ja kansanmurhaamaan sinut, tai sitten ovat hiljaa ja eivät koskaan vasikoi kavereitaan.

 2. Ja Suomessako ei ole apartheidia? valkoista enemmistöä sorretaan. Auttaako tähän Anon teesit:” tee työtä ja rukoile”. Sattumalta tuo Martti Lutherin ohje.

 3. Valavuori alkaa miehistymään ja se on hyvä asia! Suomalaisten miesten on noustava puolustamaan meidän suomalaisten arvoja, kulttuuria, rotua ja perhettä!

  Valavuori on myös antanut ymmärtää, että hän aikoo pysäyttää känselöivän supertransun, eli Mona Blingin. Jos Valavuori onnistuu tässä uroteossa, niin sitten hänet pitää julistaa kansallissankariksi!

  Helsingin poliisin ongelma on se, että siellä on liikaa liberaaleja viherhomoja. Hyi yääk!!!

  1. Ongelma ei ole minkälaisia poliiseja siellä on, vaan poliisit ovat aina vihollisia ja korruptoituneita rikollisia.

 4. Ompa harvinaisen asiallinen poliisi. Tällaisia olivat aikoinaan maaseutupoliisit. Asioita keskusteltiin ja puhuttiin ne selviksi. Usein mm. neuvottelemalla asiat meneät paremmin perille kuin sanktioilla.

  Olipa kerran amerikkalaistyyliset vanteet joissa oli soikioreiät jotta ne sopivat kaikille napatyypeille. Auto oli huoltoaseman pihassa ja meidän kyläpoliisit tulivat kahville. Ne katseli vanteita ja kysyi:”Oliko nuo vateet alla viimekatsastuksessa”. Siihen vastaamaan:”Kyllä ne muistaakseni oli”. Polliisit katseli niitä ja toinen sanoi:”Vaihda ne nyt laillisiin ennenkuin poliisi näkee”.

 5. Suomen poliisijohdon on KÄSKETTY politisoitua jo 2005 eduskunnan ”oikeusasiamihen” suulla.

  EOA päätös 876/2/05 ( salattu 20.12. 2007 asti ): poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Eikä ”hallintomenettelyssä” saatuja todisteita voida ITSEKRIMINOINTISUOJAN takia käyttää oikeudessa.

  Tällaisesta menettelystä; jossa kansalaisilta on viety IHMISOIKEUDET tein syyteilmoituksen Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005 .( kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä )

  Virkarikosten tutkinta onkin nykyisin Suomessa LOPETETTU KOKONAAN; ( lähes ).

  Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tokentube Kimmo Leino puhuu; arvhive.today/kimmoleaks.fi

  Esimerkiksi Jaana kavoniuksen rikosilmoitukset valtiopetoksista on kirjattu S-diaariin; samaan mihin polkupyörävarkaudet !

  ja omassa tapauksessa Valtakunnansyyttäjänvirastolla on 15 vuotta ollut aikaa lopettaa lainsäädännöllinen syrjintä Suomessa.

  Ja on sitä aikaa poliisillakin ollut; Eoa päätöksen 876/2/05 kaltainen rikosilmoitus jätetty Porin poliisille 8.9. 2005 !

  Ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelle 2006 – 2008 ( EIT 24221/06 ); jonka asiakirjat ”seulottiin” seuraavissa ”olosuhteissa”: EOA kansaliapäätös 1350/4/08 … EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia, vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö.

  Tilanne; jossa Suomi ON ( laittomuuden tilassa ) ei siis todellakaan ole tullut yllättäen ja pyytämättä; kuten erään jääkaapin ”täytteet”; vaan se on TEHTY TILANNE !

  Nyt ”maalitan” itseäni; saa haastaa oikeueteen: olen IHMISOIKEUDETON Suomen kansalainen PL 118 §:n valtiopetoksen; EIT: laittomuuden ja Valtakunnansyyttäjänviraston virkarikollisuuden seurauksena ; mukaan on lisättävä poliisin TEHTY politisoituminen EOA päätöksellä 876/2/05 … nämä yhdessä ovat valtiopetos; ja ei vanhene koskaan !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*