Free speech 19 helmikuun, 2022

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on paljastanut Korkeimman oikeuden tuomarien olevan ääripolitisoituneita.

 

KKO-mafia lakkautti Suomen yhdistys- ja sananvapauden. Myös Laiton Lehti lopetetaan?

 

 

Politisoitumisesta saatiin kuukausi sitten hyvä esimerkki, kun KKO:n mukaan kansallismielistä aktivistia, Junes Lokkaa sai kutsua natsiksi, natsipelleksi, yms. Samaan aikaan vasemmistolaisia ei kuitenkaan saa nimitellä yhtä rankasti. Eikä varsinkaan feministejä ja juutalaisia.

 

Kostiko Korkein Vääryys (KKO) Junes Lokalle äärijuutalaisten kritisoimisen?

 

 

Miksi kaksoisstandardi? No, olisiko yksi syy, että KKO:ssa on tuomareina äärifeministejä ja myös kiintiöjuutalainen.

 

Ehkäpä tämän takia KKO puolustaa myös pikkuvauvojen kiduttamista.

 

 

Kuvassa linkki alkuperäisen MV-lehden juttuun, jolloin se vielä uskalsi kritisoida äärijuutalaisia

 

 

 

 

Tämä KKO-mafian tuomarien puolueellisuus tuli jälleen esille Jessikka Aro vs. Johan Bäckman -keississä. Kyse oli klassisesta viestittelystä ja väittelystä, jossa olivat siis vastakkain feministinen himonatottaja ja putinisti. Kumpikaan ei jää provoomisessa kakkoseksi.

 

 

 

 

Aro kuitenkin menetti jälleen tasapainonsa yhdestä kaameasta asiasta: Bäckman kutsui häntä Nato-pissikseksi!

 

Tämä sai myös Aron läheisen liittolaisen, suvakkisyyttäjä Juha-Mikko Hämäläisen raivostumaan ja nostamaan syytteen Bäckmania vastaan. Todella orvellilaisella tavalla Hämäläinen vaati Bäckmanille peräti vuoden vankeusrangaistusta pelkästä molemminpuolisesta viestittelystä.

 

(Btw, Hämäläinen vaatii myös Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Witille tuomiota, koska tämä kotisivuillaan kertoi oikeustoimittaja Mikko Niskasaaren kirjoittaneen blogissaan Hämäläisen syyllistyneen väärennökseen.

Toistetaan varmuuden vuoksi: Todella selkärangattomalla tavalla Hämäläinen ei siis koskaan uskaltanut tehdä rikosilmoitusta Niskasaaresta, vaan sen sijaan teki rikosilmoituksen Marcosta, kun hän kertoi mitä Niskasaari oli kirjoittanut Hämäläisestä. Hämäläiselle tulee tietysti kiire tehdä tästäkin maininnasta taas rikosilmoitus valtakunnanvainoajalle. Hopi, hopi.)

 

 

Orvellilaisiin sananvapaus”rikoksiin” erikoistunut syyttäjä Juha-Mikko Hämäläinen

 

 

 

Niinpä ei juuri yllätä, että syyttäjä Hämäläisen mukaan melkein mikä tahansa natottaja-feministin kritisoiminen on ”vainoa” ja ”seksuaalista ahdistelua”.

 

 

Hamusen haastattelu: Johan Bäckman ja seksikäs Natopissis

 

 

Siis ihan standardi femakkologiikka: Keskustelet feministin kanssa kaikessa rauhassa, niin myöhemmin sitten yllättäen joudut poliisikuulusteluun ”seksuaalisesta ahdistelusta” tai peräti ”vainoamisesta”!!

 

Toistetaan varmuuden vuoksi: Bäckman ja Aro olivat viestitelleet MOLEMMINPUOLISESTI. Aro ei siis koskaan pyytänyt Bäckmania lopettamaan viestittelyä. Päinvastoin. Myös Aro naljaili Bäckmanille ja jopa yllytti tätä vastaamaan viesteihinsä.

 

Nykyään feministi voi saada sinut tuomiolle mistä tahansa keskustelusta, kun JÄLKIKÄTEEN väittää tulleensa ”häirityksi”. Varsinkin, jos feministi on himonatottava Ylen toimittaja, jonka mielestä kaikki häneen kohdistunut kritiikki on vainoa.

 

Osa 87: Natopissis Jessikka Aron huomiohuoraamiselle kylmä suihku

 

 

Kaiken kukkuraksi Bäckman joutui vielä käräjäoikeuteen äärifeministisen tuomarin eli Mitja Korjakoffin tuomittavaksi! Käräjäoikeudessa hysteerisesti sekoillut Korjakoff lätkäisi Bäckmanille peräti yli VUODEN ehdollisen vankeusrangaistuksen Jessikka Aron ”vainosta”!! (Eli tuomio oli jopa korkeampi kuin mitä Korjakoffin *****kaveri Hämäläinen oli vaatinut!)

 

Heh, Bäckman pääsi silti vähällä verrattuna Laittoman Lehden päätoimittajaan Marco de Witiin, jolle Mitja viime syksyllä käräjäoikeuden todistajanaitiossa hysteerisesti karjumalla vaati EHDOTONTA vankeusrangaistusta alla olevasta Janitskinia ja Bäckmania puolustavasta ”Tuomari Mitja Korjakoff puolueellinen afrofani” -jutusta.

Tällöin Marcostakin tuli hysteerinen. Nimittäin nauraessaan. (Käräjänauhat tulossa kun ehditään. Jutussa mennään hoviin, joten lisää hysteerisiä nauhoja tulossa viimeistään ennen eduskuntavaaleja.)

 

Kuvassa linkki Marcon kotisivuille

 

 

 

Bäckmanin tuuri jatkui hovioikeudessa, jossa ei sentään ollut aivan yhtä hysteerisiä feministituomareita kuin Korjakoff. Hovi nimittäin katsoi, ettei mitään vainoa ollutkaan!

 

Hovin tuomarit eivät kuitenkaan halunneet täysin päästää Bäckmania femakkojen otteesta, joten lätkäisivät hänelle 3 kuukauden vankeustuomion yllytyksestä kunnianloukkaukseen.

 

Kyllä. Luit oikein. Yllytys kunnianloukkaukseen. Todella harvinainen tuomio. Perustelu oli vielä harvinaisempi: Bäckmanin väitetään kertoneen MV-lehden silloiselle päätoimittajalle Jessikka Aron vanhasta huumetuomiosta. (Ja vaikka olisikin kertonut, niin mitä sitten?? Tuomio on julkista tietoa. Ai niin. Ylen toimittajista ei saa kerota mitään negatiivista kenellekään.)

 

Nyt KKO kuitenkin myöntää, että hovin tuomio yllytyksestä oli aiheeton!

 

 

KKO ei kuitenkaan halunnut täysin päästää Bäckmania femakkojen otteesta. Niinpä se päätti, että Bäckman oli sittenkin vainonnut Aroa, joskin pudotti Korjakoffin hysteeristä tuomiota yli vuodesta 2 kuukauteen. Tämäkin oli kuitenkin todella törkeän poliittinen tuomio.

 

KKO itsekin myöntää, ettei Bäckman mitenkään uhkaillut tai herjannut Aroa. Loppujen lopuksi KKO ei antanut mitään kunnon selitystä siitä miten Bäckman muka sitten oli vainonnut Aroa. KKO:n tuomarit vain selittivät femakkologiikalla, että molemminpuolinen viestittely oli negatiivisesti vaikuttanut Aron ”ELÄMÄNLAATUUN”.

 

KKO:n älyttömälle tuomiolle on yksinkertainen selitys: KKO on läpipolitisoitunut ja täysin femakkojen ja äärijuutalaisten hallussa, jotka tietysti haluavat suojella natottavaa feministitoimittajaa antamalla tälle erikoissuojan kaikelta kritiikiltä.

 

Feministisiä natopissiksiä ei saa kritisoida! Ei varsinkaan, kun Suomi pitäisi viedä femakkojen kanssa liittoutuneeseen Natoon.

 

Päivän kuva: Nato tulee

 

 

Kaikki natottajat eivät kuitenkaan ole kovin innoissaan Naton liittoutumisesta femakkojen ja pridettäjien kanssa. Jopa erittäin kova natottaja ja putinistien jahtaaja Arto Luukkanen on tällä kertaa putinistin eli Johan Bäckmanin puolella.

 

 

 

56 thoughts on “KKO-mafialta jälleen mielipuolinen tuomio: Voita väittely natottaja-feministin kanssa ja olet vainoaja!

 1. Olikos niin, että ylhäällä kuvassa oleva blondibimbo on entinen huumebimbo? Muistaakseni tietoa siitä löytyy, kun vaan hakee.

  1. Toivottavasti sinulla on tehokkaasti anonyymi sähköposti, koska Aro ja valtakunnanvainoaja nostelevat herkästi syytteitä jokaista vastaan, joka kertoo Aron menneisyydestä. Taatusti Aro on jo tekemässä ties kuinka monennetta rikosilmoitusta Laittomasta Lehdestä.

   1. Ei minulla ole aikaa istuskella oikeudessa. Eivät ne vaarattomia taviksia syytä vielä. Mainitsemani on kaikkien saatavilla.

    1. Eivä ne sinua ”aimo joo -mies” seuraa mitenkään. Toinen asia on sitten, että ei sinulla eikä dewitilläkään ole mitään muuta sanottavaa kuin solvata eri mieltä olevia ihmisiä. En minä nyt tarkoita juuri Aroa. Jos teiltä faktat puuttuu, niin ei muuta kuin herjaamista niiden tilalle.

   2. Jessikka Aro on aiemmin huumetuomion saanut, nykyisin varmasti todella pätevä Ylen toimittaja.

    1. Joo ei kyllä saletisti vedä vertoja toimittaja Panu ”Vihdin sheriffi” Huuhtaseen. Luin myös netistä että Panu on jääkäri nykyään. Jessikka ei ole edes jääkäri.

    2. Ennen puhuttiin ”p***********” mutta mikähän nykyisessä suomettuneessa Suomessa olisi korrektimpi ilmaisu?

    1. No ei kyllä ole. Polpo yritti minua lavastaa, mutta edes Tampereen poliisit eivät kehdanneet lähteä mukaan lavastukseen, joten juttu kuivui kokoon eikä minua koskaan edes syytetty.

 2. Vihollisellemme on kaikkein tärkeintä korruptoida ja hallita varsinkin Korkeinta vääryysistuinta. Näin voidaan mm. järjestää mielisairaita ennakkotapauksia, joilla sitten ihmisiltä voidaan viedä oikeudet hyvin helposti ilman, että näitä ihmisiä on EDES äänestetty valtaan. He ovat täysin vaaleilla valitsemattomia umpikorruptoituneita poliittisia tuomareita.

  1. Nimenomaan! Pahinta on, ettei kyse ole edes perustuslakituomioistuimesta, joka nimenomaan suojelisi Bill of Rights tyyppistä perustuslakia, vaan ihan AVOIMESTI politisoi oikeusjärjestelmästä vääryysjärjestelmän.

   1. Rothchildin suku on tehnyt Israelissa aivan samaa. Hän rahoitti Israelin tuomioistuimen perustamisen ja nyt tällä kumileimasimella viedään kaikki palestiinalaisten oikeudet, sillä Israelin oikeus tietysti päättää asiat aina Israelin ääri-ääri-juutalaisten hyväksi. Näin myöskään palestiinalaiset eivät koskaan tule saamaan mitään oikeutta.

    1. Onko Israel maailman rasistisin valtio? Onko globalistien agendat kopioitu Israelista? Israel ei ole käynyt valistuksen aikaa läpi, jolloin todettiin yksilön vapaudet ja oikeudet. Globalismi on jäänne feodaaliajalta. Harvojen valta kansojen ylitse.

     1. Juutalaiset tekevät kaiken AINA oikein. Piste. Asiasta ei keskustella, antisemiitti rasisti.

   2. Ja sekö KKO:sta tekee vääryysjärjestelmän, kun tuomiot ovat täysin oikeudenmukaisia. Ei perustuslakituomioistuimessa, jos sellainen olisi, niin käsiteltäisi mitään dewittia ja hänen sanomisiaan. dewit saa minun mielestäni sanoa mitä haluaa, kunhan vain edes joskus korjaisi omia valheitaan. Esimerkki korjattavasta valheesta on koululainen -lehden manipuloitu valekansi, ja jonka dewit julkaisi jokin aika sitten. Oikaisua ei vain ole kuulunut, ja kun jutut ovat tämän tasoisia, joita ei orjallisesti kannata kuin muutama joomies. ”aimo mies” , hetkinen. Nämä eivät ajattele omilla aivoillaan vaan menevät dewitin lankaan.

    1. Hei valesuomalainen! Mitä väärää on siinä, että kannattaa tätä erittäin nerokasta kansainvälistä mediaa?!!

     Oletko lehdistövapaudenvastainen?!! Je suis Laiton Lehti!!!

     Onko mieleesi juolahtanut, että koululainen-lehden kansi on poliittista satiiria? Miksi vihaat demokratiaa ja suomalaisia naisia ja lapsia?!!

     Oletko matumyönteinen viherhomo?!!

     1. On hyvin helppo selitys, että koululainen -lehden valekansi oli poliittista satiiria ja kertoo nimimerkki hetkisen sanavaraston rajoittuneisuudesta herjata erimieltä olevaa viherhomoksi. Minä en solvaa, minä vain totean sen tosiasian, että valheilla on lyhyet jäljet. Dewitin ns. satiiri herättää pelkästään myötähäpeää. dewit vaatii uutisilta puolueettomuuttaan mutta kun lukee hänen kirjoituksiaan, niin niistä on laaja-alaisuus ja puolueettomuus kaukana. Ne ovat yhden agendan, dewitin oman hännän nostamista, kirjoituksia ja manipuloituja valekuvia. ”aimo joo -mies” ja hetkinen -nimimerkki menevät ansaan ajattelematta omilla aivoillaan.

 3. Kko tuomareilla vakava lukuvamma.

  Vainoamisesta on säädetty rikoslain 25 luvussa:
  ”Vapauteen kohdistuvista rikoksista”

  Ei Bäckman mitenkään puuttunut Jessin vapauteen, joten ei kyseistä lukua olisi saanut soveltaa Bäckmaniin.

   1. Aron elämänlaadussa on todellakin kysymysmerkkejä!

    Aro yritti väkivaltaisesti häiriköidä demokraattista ja rauhanomaista tavallisten suomalaisten(paikalla oli myös saksalaisia ja ruotsalaisia!) kulkuetta itsenäisyyspäivänä pari vuotta sitten. Mutta jumala suojeli ja paikalla ollut poliisi hätisti hyvin agressiivisesti käyttäytyneen nato-lobbaajan pois ja kulkue pääsi lähtemään kansalaistorilta. Myös elokapinan hullut yrittivät sabotoida kulkuetta, mutta epäonnistuivat. Itse osallistuin kulkueeseen ja oli todella hienoa marssia Helsingin kaduilla. Paikalla oli myös pohjoismaisen vastarintaliikkeen johtaja Simon Lindberg, joka piti aivan fantastisen puheen!

    Myös aron julkaisema video herätti kysymyksiä, kun hän juhli yksin Mantan patsaalla jenkkilippua heilutellen pedofiilisen valepresidentti Bidenin vallankaappausta. Missä oli aron hyvät tavat ja arvot?

    Nato-lobbaajasta liikkui myös huhuja, että hän olisi loppuvuodesta synnyttänyt lapsen, mutta kuka on lapsen isä? Kuka muka suotuu parittelemaan hänen kanssa? Ettei vaan ole kyseessä valelapsi?!!

    1. Tuleekoha tuo simon whitwboy festivaalille yhdessä veren veljien metsähiippailijoiden kanssa. Saatte siellä pitää toisianne kädestä kiinni ja kokea niiden muutaman harhautuneen kanssa hetkiä, jotka uhohtuvat hetkessä.

     1. Tarkoitat varmaan Whiteboy-festivaalia, joka tulee olemaan ällistyttävän hieno tapahtuma! Olisi mahtavaa, jos johtaja Lindberg tulisi taas käymään Suomessa! Tosin on syytä muistaa, että herra Lindberg on siittänyt monta lasta ja voi olla, että kesä menee lasten kanssa leikkiessä ja samalla heitä opettaen, niin kuin menee myös minulla omien lapsieni kanssa ensi kesä!

      Valkoisella miehellä on tiettyjä velvollisuuksia, kuten lasten kasvattaminen ja opettaminen!

   2. Vehkookin kertoi kuinka on saanut keskenmenon ja kuinka toimittajana on tullut vainotuksi ja häirityksi. Sitten tietysti kaverit teki hänestä uhrijuttuja lehtiin. Ja asetelma oli vielä se että Vehkoo oli syytetty.

    1. Kuinka vanha hän on? Eikö Vehkoo olekaan jo käynyt vaihdevuosia?
     Samapa tuo, jos on about nelikymppinen niin saa unohtaa normaalin ihmisen äitiydet, melkein joka raskaus keskeytyy ja sikiöt ovat usein epäterveet.

     1. Huhujen mukaan Junes Lokkaa vainonnut äärikommunisti Vehkoo on maho, eli lisääntymiskyvytön!

   3. Rikosoikeudessa sanoja tulkitaan suppeasti, ahtaasti.

    Esim kidnappaus kohdistuu vapauteen. Bäckman ei kidnapannut jessiä.

 4. Nämä poliittiset ja umpikorruptoidut tuomiot pitää kaikki perua ja hyvittää rikollisten omasta pussista. Tosin Ilja Janitskinin Naton Operaatio Gladion verkosto ehti jo tappaa.

 5. Tuntuu olevan ihan täysin arpapeliä nuo tuomiot nykyään… Oikeuslaitokseen en pysty luottamaan enää koskaan…

 6. Hyvä että Luukkainenkin pystyy vielä menemään oikeudenmukaisuus edellä, vaikka seisookin natottajien joukoissa

 7. Mitä mahtaa tälle ylioppilastutkinnon suorittaneelle ex-narkomaanille nykyään kuulua? Nimittäin naton lihamylly tarvitsee nyt tykinruokaa itä-Ukrainaan ja ex-narkomaani olisi täydellinen sotilas eturintamalla!

  En väitä mitään, mutta tuo Rod Stewardin näköinen, miehen etunimen omaava ja vetäytyvän hiusrajan omaava tuomari on jollain tapaa outo ja pelottava! Hyi Yääk!!!

 8. Itse kysyisin ensiksi, että kielsikö Jessika Bäckmania vainoamasta itseään tai lopettamaan hänestä kirjoittelun.
  – Vasta kiellon jälkeen kirjoittelu tekee kirjoittelun tuomittavaksi.

  1. Hyvä pointti. Olisi ehkä pitänyt korostaa, että se molemminpuolinen kirjoittelu oli todellakin molemminpuolista. Ei hän missään vaiheessa kieltänyt toista kirjoittelemasta, vaan päinvastoin itse jatkuvasti lähetteli viestejä Bäckmanille.

   1. Aiemmin on korostettu kuinka on tärkeää, että vainottu itse ilmaisee, että hän ei halua olla yhteyksissä, jotta teko olisi vainoamista. Edes korruotoituneiden viranomaisten itsensä mukaan kyseessä ei voi olla vaino pelkästään sillä, että vainotuksi itseään väittävä itse ottaa yhteyttä ja jatkaa normaalia keskustelua ja sitten myöhemmin väittää, että se olikin vainoamista. Tuomion antaminen tästä kertoo hyvin kuinka umpimätä Suomen hallinto on… tai esimerkiksi kun poliisit käytännössä itse kertoivat poliittisista syistä suojelevansa Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjaa.

  2. Siitähän nyt haloo olisi noussut: Aro yrittää kieltää puhtoista veren veljien valkoista urhoa puhumasta.

 9. Nyt on dewit oikaissut mutkat suoriksi ja jutun läpi kuultaa hänen patologinen naisviha, mikä ei ole mikään ihme, kun ottaa huomioon äärioikeistolaisten naiskuva. Nainen on pelkkä synnyttäjä mutta lasten kasvatusta ei hänelle voi luovuttaa. Veren veljien metsissä hiippailijat, whiteboy kiihkoilijat ovat oikeat kasvattajat heidän mielestään. Tällä kasvatuksella sitten tulee ”aimo joo -miehen” kaltaisia sokeita tottelijoita vailla mitään omaa tahtoa, tahto on muutaman dewitin tai kurkun kaltaisen lahkolaisten taskussa.

  1. Keitäs ovat nämä ”veren veljet” ja ”whiteboy kiihkoilijat”? Ettei vaan taas ole kyseessä äärivasemmiston mielisairas salaliittoteoria?!! Kärsitkö kenties hakaristifobiasta?!!

   Yksi tunnetuimmista äärivasemmiston salaliittoteorioista on väite, että ”natsi” tappoi viattoman runopojan Helsingin asema-aukiolla, vaikka todellisuudessa tämä antisemitistinen narkomaani kuoli huumeiden yliannostukseen!

   Myös väite, että miehen ja naisen sukupuolen lisäksi sukupuolia olisi monia ja transuilu ja pedofilia olisivat luonnollista ovat äärivasemmiston kuuluisia salaliittoteorioita ja valheita!

   Suomalaisen naisen pyhä velvollisuus on synnyttää miehellensä jälkeläisiä, jotka sitten kasvavat isänmaassa, eli Suomessa. Kun taas matujen kanssa paritelleiden naisten puolimatut jälkeläiset kuuluvat matulandiaan. Esim. läskin puolimatun Fatim Diarran loppusijoituspaikka on tietenkin Malissa, joka on hyvin pimeää Afrikkaa!

   1. Ihmisillä on geneettiset vaistot auttaa geneettisesti itseään lähellä olevia ihmisiä. Jos suomalainen nainen on tehnyt sekarotuisia lapsia, monet suomalaiset katsovat, että lapset eivät ole ikään kuin heitä.

   2. Keitäs ovat nämä ”veren veljet” ja ”whiteboy kiihkoilijat”? Etkö sinä kavereitasi tunnista.

    1. Tarkoitat varmaankin rotupuhtaita suomalaisia lapsiperheitä, joilla on kristilliset arvot?

     Minun ystäväni ja lähipiirini koostuu edellä mainitusta kansanryhmästä!

     1. Voi niitä lapsia, joita teille syntyy ja varsinkin tyttöjä. Jos suomalaisen naisen tehtävä on synnyttää mahdollisimman monta lasta, niin tehän olette kuin lestadiolaiset mutta ettehän te ehdi edes naisten kanssa mitään puuhaamaan, kun teillä veren veljillä menee kaikki aika metsissä hiipailemassa ja nuotiolla toisianne kädestä pitäen. Sinäkö rotupuhdas? Salli minun nauraa.

 10. Tollaset maanpetturi Backmanit sietääkin saada tuomioita. Käsittämätöntä että jotkut itseään kansallismiälisiksi kutsuvat tukevat tollasia Suomensyöjiä kuten Johan Backman ja Janus Putkonen.

  1. Oli sitten putinisti tai Janus Putkonen, niin tällaista täysin umpimätää ja täysin korruptoitunutta hallintoa ei voi silti tukea.

 11. Vääryyslaitoksella ja sen tuomioilla ei ole enää mitään väliä. Täysin umpikorruptoitunut ja umpimätä laitos, jossa voidaan liukuhihnalta järjestää poliittisia tuomioita. Sama Poliisissa, syyttäjissä jne. Joka puolella samaa korruption mätäpaisetta.

 12. Huom! en todellakaan väitä mitään, mutta kuvassa olevalla syyttäjällä on suippomaiset korvat ja kookas nenä. Onko syyttäjän oikea nimi mahdollisesti Juudas Mikael Hamalstein? Onko syyttäjällä edes esinahkaa? Kysyn vaan!

  Kohutoimittaja aro tunnetaan myös siitä, että hän avusti pahamaineista Suomi-Maidanvastaista Allahin papitarta rikosilmoituksen tekemisessä tavallisista suomalaisista ja kukas se taas avusti kohutoimittajaa? Ettei vaan feministinen Taponen?!! Pienet on suvakkipiirit tässä maassa!

  Missä on Allahin papitar? Naton lihamylly tarvitsee sotilaita itä-Ukrainaan, mutta nato tarvitsee myös sotilaspappeja siunaamaan kuolleet ja tässä olisi Allahin papittarelle erinomainen pesti!

 13. ”Pienet on suvakkipiirit tässä maassa!” Ei ne veren veljien whiteboy – piirin ole nekään kovin suuria. Kaikki normaalijärjellä varustetut ihmiset ohittavat noiden hiippailijoiden ”ajatukset”. Niissä ei ole mitään omaperäistä, ne on kopioitu lähes suoraan valkoisen ylivallan käsikirjoista. Sinimustat eivät tahdo saada edes kannattajakortteja täyteen ja tulevissa valeissakaan äänimäärä jää dewitin tasolle. Eli niitä on niin vähän, että jos Suomess ei olisi niin tarkka äänien laskenta, niin ne hukkuisivat vaaliuurnan pölyjen sekaan.

  1. Sinimusta liike tulee saamaan kortit kasaan ja ensi vuonna onkin sitten yle:n pienpuoluetentti, jossa puolueen johtaja, Herra Kuru kertoo tosiasioita suomalaisten rodullisesta yhtenäisyydestä!

   Se, mitä me rahvas kansa voimme tehdä, on rukoilla jumalaa ja odottaa, että Jeesus laskeutuu maan päälle avustamaan uutta Hitleriä, joka on jo syntynyt!

   Loppu on historiaa!

   1. Herra kurullehan nauraa naurismaan aidatkin ja jos Jeesusta rukoilette, niin saatte tehdä sitä maailman tappiin asti. Kyllä Jeesus ja Jumalakin tietää ketä kuunnella.

  2. Jussiboy on antanut mielensä ja sormensa MK-Ultran hallintaan? Et vain ole itse sitä huomannut ja maaninen vaihe on menossa.

   1. ”aimo joo -mieshän” sen tietää omastakokemuksesta, milloin maaninen vaihe on menossa. Älä vaan törmäile puihin siellä veren veljien metsäpiirissä. Se on ilmeinen vaara, kun teitä on niin vähän. Älä vain ota lapsia sinne mukaan, voit joutua syytetyksi heitteillejätöstä.

    1. Mikä on on syynä sinun metsäneuroosiin, urbaanihiiri- jussipoika. Metsä on vaan sinulle niin tuntematon ja pelottava ympäristö , että sinulla pitää olla mamma metsässä kädestä pitämässä. Olet urbaanihiiri. Varmaan olet sivari, vaikka tietysti kohta elvistelet olevasi reservin eversti.

 14. Heh heh, meni taas de wittunaamalta hermot, kun ei tullutkaan mieleistä tuomiota. Mahtaa kohta de wittupään pään räjähtää witutuksesta… #sananvapaus

Comments are closed.