14 thoughts on “Päivän kuva

 1. Ihmislaji on täysin epäonnistunut kokeilu
  yrittää tehdä apinoista vähemmän karvaisia ja älykkäitä.
  Munauksen tehneet olivat lentoaluksilla taivaasta saapuneet ”enkelit”

  1. Kuvailet ketkä ovat tai olivat valtaapitäville ne vaarallisimmat ja toisaalta niitä ketkä ovat jotain muuta, vaarattomampaa, välillä hyödyllistäkin suhteessa vallankäyttäjiin. Ovatko provocateurit hyviä johtajia, saa kyllä epäillä.

   ”Voimakkaimmat ja älykkäimmät”. Niin, darwinismin mukaan manipulatiivinen psykopatia ja psykopaattien punomat massahysteriatkin ovat yhtälailla dominoivien yksilöiden ominaisuuksia. Siihen riittää tietynlainen kapea ja rajoittunut äly. Viisaus on kaukana.

  2. Pitäähän sitä huumoria olla, noita sortuneita ”tähtiä” äärioikeiston taivaalla en sure mutta ei tulevatkaan aiheuta muuta kuin naurunpyrskähdyksiä.

    1. Onko ”aimo mies” oppinut jotakin pääoman lukemisesta. Ei siihen tarvita mitään Marxin vieraantumisteoriaa, että huomaa miten ulkona nuo veren veljet ja dewit on maailmasta.

   1. Toivottavasti. Välillä todellakin julkaisemme joitain parhaimpia kuvia toistamiseen varsinkin, kun ovat ajankohtaisia. Tosin olisi varmaan pitänyt lisätä siihen hämähäkin yläpuolelle Naton logo.

  1. Jaahas, no räjähtikö. En minä ainakaan kuullut mitään ja meidän talo on pystyssä. Yhtä huuhaata kuin dewitin jutut kuin että mitään viruksia ei ole olemassa ja että hiv ei aiheuttaisi aidsia. Vaarallista ja päätöntä touhua, jota ei usko kuin hetkinen ja ”aimo joo -mies”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*