10 thoughts on “Päivän video: Nainen

  1. Marcon olisi eka pitänyt kysyä Marilta että mikä tämä on ja miten tää toimii. Sitten olisi käynyt ihan sama kuin tolla naisella.

  2. JK on selvästi nainen kännissä. Mari toimii polttamalla yleisimmin ja se on sätkä. Itse en käytä. Sittenhän sitä naisella yleensä tapahtuu…

      1. Pillun eritteiden nuuskiminen, nuoleskelu ja kuvien levittely taiteeksi on jonkin pervon vähemmistön elämäntehtävä. Sen verran primitiivistä porukkaa, että kaikki vähäinen aivotoiminta pyörii alapään ympärillä. Arvaatte varmaan mitä vähemmistöä tarkoitan.

    1. Saatpa minut vastaamaan, mutta asiaa; ei minun tarvitse ketään etsiä, minulla on jo maailman paras nainen ja joka nauraa kippurassa veren veljien whiteboy vaahtoamiselle, että naisen täytyy vain synnyttää rotupuhtaita lapsia niinkuin hetkisen ja Lindbergin vaimot. Me molemmat säätimet noita lapsia, koska heille on sattunut elämän arvonnassa tuollaiset vanhemmat, jotka antavat lapsille mahdollisimman huonot lähtökohdat.

  3. Tekemällä tehty video. Katsokaa autoja tiellä niin näette että tämä on nopeutettu. Siinä muori vain pyörii letkun kanssa ja näyttää että sitä painetta olisi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*