Marco de Wit 19 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kanadassa Convoy-vapauskulkue piiritti parlamentin ja tukki monia teitä.

 

LIVE: Rekkakapina saapui Ottawaan: Parlamentti piiritetty!

 

 

Viranomaiset sitten tilasivat hinausautoja hinaamaan protestoijien autot pois tieltä. Hinausautojen kuljettajat kuitenkin liittyivät mielenosoitukseen parkkeerammalla autonsa tielle!

 

Sitten viranomaiset tilasivat vielä lisää hinausautoja, mutta kukaan ei suostunut tulemaan.

 

Lopuksi viranomaiset alkoivat uhkailemaan hinausautoyrittäjiä. Niinpä nämäkin sitten liittyivät mielenosoittajiin.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Video: Viranomaisten tilaamat hinausautot liittyivät TAAS Convoy-vapauskulkueeseen!

 1. Upeaa toimintaa. Näille rohkeille ja hienoille kuskeille tulee vielä paljon asiakkaita kaiken lisäksi. Uskaltaako rikollinen hallinto tilata vielä lisää autoja? Kapinahan kasvaa sitä mukaa kun hallinto tilaa lisää autoja ja lisää vauhtia.

 2. Youtuben kanavilla Ottawalks ja Canadian Rambo ainakin voi seurata päivittäin tilannetta ja tunnelmia paikan päällä.

 3. Nyt myös Ottawassa on poliisi aloittanut samaa joukkojensa vyörytystä alueelle mitä Suomessa tehtiin heti. Kanadassa on ilmeisesti ollu paljon laajemmat ja vahvemmat oikeudet rauhanomaseen mielenosotukseen kun Suomessa. Saa nähdä kuinka kestävät.

 4. Kanadassa vaati kymmeniä päiviä ja kansallisen hätätilan julistuksen, että poliisi alkoi hyökkäämään mielenosoittajien kimppuun ja heidän valtaamalle alueelle ja nyt mielenosoittajat ovat aivan kauhuissaan Kanadan valtion tyranniasta ja mediassa pauhataan, mutta Suomessa toi sama tapahtui heti SAMANA ILTANA aivan rutiininomaisesti. Nyt huomaa hyvin kuinka heikot oikeudet täällä on ja kuinka mieletön valta on poliisilla.

   1. Älä nyt viitsi liioitella vaikka ei kana höyhenistään mihinkään pääse. Ei sinulta kyllä mitään muuta voi odottaakaan kuin poliisin haukkumista. Pysyisit edes totuudessa jutuissasi mutta kun ei; koululainen -lehden valekansi oli juuri sellainen osoitus juttujesi totuudellisuudesta. Suomen poliisi toimii ripeästi ja tasapuolisesti sekä oikeudenmukaisesti.

     1. Ei tässä mitään trolleja olla vaan kriittisiä sun juttujasi kohtaan. Sä olet pahin valehtelija mitä tiedän Marco De Wit.

 5. Valtamedia sai tietää viranomaisilta Suomen Convoyn järjestäjien nimet ja nyt ne on sitten pantu levitykseen. Siis ihan tavallisten käytännössä yksityishenkilöiden nimiä ne on näin kauan odottanu että voivat maalittaa ne julkisesti ihan vain ilkeyttänsä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*