Marco de Wit 20 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Yle-Kioskin toimittaja Jaakko Keso on säälittävän aivopesty kaikkiin feministisiin suvakkivalheisiin. (Tai sitten hän vain teeskentelee säilyttääkseen suojatyöpaikkansa.) Tästä huolimatta hänen dokumenttinsa eivät ole läheskään täynnä yhtä törkeitä valheita kuin muiden Ylen toimittajien.

 

Esimerkiksi Suomi-Maidanin aikaan Keso haastatteli Marco de Witiä ja muita leiriläisiä. Yllättäen hän julkaisi suht asiallisen videodokumentin. Tosin se taisi kadota nopeasti Ylen sivuilta.

 

Alla olevassa videossa Keso vähättelee pakkorokotuksia ja yleensäkin perustuslaillisten oikeuksien loukkaamista, mutta tästä huolimatta yrittää toimia aidon toimittajan tavoin eli antaa suunvuoron myös Convoy-vapauskulkueen kannattajille.

 

Keson dokumentista käy hyvin ilmi, että paikalla oli vain tavallisia aidosti koronatyranniaan turhautuneita mielenosoittajia.

 

 

Jaakko Keso:

Menin kuvaamaan ensimmäistä Convoy Finlandia 4.2.2022 – tasan kaksi viikkoa ennen tämän videon julkaisua. En ollut juuri ehtinyt valmistautumaan kuvauksiin osittain muiden projektien takia ja osin siksi, että koko Convoy-liike syntyi aivan tyhjästä noin viikkoa ennen meininkejä.

 

Mutta oikeastaan halusinkin mennä paikalle ihan vaan kysymään, mitä ihmiset halusivat ja miksi he olivat sinne tulleet. Kasasin materiaaleista sitten pikatahtia tämän videon.

 

Halusin tämän nopeasti ulos toisaalta ajankohtaisuuden takia ja toisaalta siksi, että ainakaan itse en ole juurikaan törmännyt pidempiin raportteihin paikalta. (Linkatkaa minulle, jos te olette!) Sen sijaan on ollut paljonkin meemeilyä ja muuta huutelua ja ylipäänsä kuumentuneita tunteita koko asiaa kohtaan. Mielestäni ilkkuminen ei ole kovin rakentavaa puuhaa.

 

Odotan mielenkiinnolla millaisen vastaanoton tämä video saa. Vilpittömänä tavoitteenani kuitenkin oli vain kuulla näitä mielenosoittajia ja pyrkiä luomaan ymmärrystä ihmisten välille.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Ihme: Yle-Kioskilta melkein asiallinen dokumentti 4.2.2022 Convoy-Finland miekkarista!

 1. Koska Keso ja YLE en aijo katsoa kysesistä videota. Ossi Tiihonen oli kysynyt Jussi Halla-aholta miksi persut ei puhu koronasta. Halla-aho sanoi että ei häntä kiinnosta. En luota YLEn, en persuihin enkä muihinkaan kusettajiin. Hommaforumilla persut haluaa vain Natoon ja Kokoomuksen kanssa hallitukseen leikkimään tärkeää aivan kuten Kepu pettävät aina.

  1. Niin, ei ollut kaikkein pahimmasta Ylen päädystä niin ihmiset jo hurraavat.

   Silti tuokin oli ihan drooniklooni poika tuo toimittaja joka hänkin toisti sinipunavihreistön NPC sanastoa ja aivopesulauseita.

   Ei sentään kuulunut Ylen luokkakiusaajaporukkaan. Sellaisesta pitää nykyään kehua.

 2. Yle veroa maksetaan 5000 miljoonaa 10 vuodessa.

  Upeeta että se on tehnyt melkein asiallisen dokumentin.

  1. Olet ihan asian ytimessä. Kerran ehkä parissa vuodessa saadaan jollain 500 miljoonalla eurolla yksi melkein asiallinen pätkä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*