21 thoughts on “Päivän kuva: Satanistit

 1. Tämä on jotain täysin sairasta. Ei näitä pysty enää edes katsomaan. Miksi suomalaiset nöyristelevät poliitikoille ja viranomaisille? He ovat vihollisiamme ja maanpettureita, jotka haluavat murhata meidät kaikin keinoin.

  1. Miten ne idiootit ovat kaikki tänne löytäneet. Ne kaksi prosenttia, jotka tänne kirjoittavat jotain järkevää, eivät ole dewitin joo -miehiä. dewitin kirjoitukset eivät ole muuta kuin itsensä korostamista ja huokuvat naisvihaa.

    1. Onneksi eroat neroudellasi. Olet miltei kerran ollut oikeassa väitteissäsi. Miltei ja vain kerran, eikä tänäänkään ollut se päivä.

   1. Naiset tykkäävät monista naisvihaisista sovinisteista. He halveksuvat heikkoja, laiskoja, pelkurimaisia ja saamattomia anteeksi ja kyllä-miehiä.

 2. Siis nämä kuvan ihmiset haluavat murhata meidät kaikki? Ketkä kaikki? Millä keinolla?
  Laitala nyt tarkempaa selvitystä ajatuksestasi.

 3. Leveli paljastaa tänään lisää Malisesta juttuja. Ne on päättynyt tuhota Malisen. Kenen asialla Leveli toimii? Tapsa vihainen narsisti Maliselle kun yrittänyt iskeä hänen muijaa?

   1. Tuskin maltan odottaa Levelin jymypaukkuja, kun edellisetkin väitteet olivat jo pelkkää roskaa ja täynnä ilmaa.

   2. Eikö Tapsan kannattaisi olla tarkempi minkälaisen naisen ottaa, eikä olla kiukkuinen Maliselle, joka on kunnon älykäs ja miehekäs kyntösonni?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*