8 thoughts on “Päivän video: Naiset

  1. Kylläpä nainen osaa liikkua nopeaa. Marcohan puhui ihan roskaa etteikö nainen pystyisi juoksemaan nopeasti kun hengen lähtö on lähellä.

  2. Yksi syy siihen miksi paha nainen kiinnostui oli juuri se, että hän näki miehen laadukkaan naisen kanssa, jolloin paha nainen halusi miehen itselleen. Miesten kannattaa pysyä erossa pinnallisista naisista, varsinkin kun on jo löytynyt upea nainen kumppaniksi.

    1. Voi olla hieman vaarallinen pila, mutta jotkut tytöt tykkäävät elää vaarallisesti. Kannattaa vain pitää huoli ettei naaraskarhu saa kiinni pilan jälkeen.

  3. Kylläpä kottara oli vihainen flirttiyrityksestä. Ja kotona varmaan sättii miestään ettei mitään osaa.

    1. Olen sen verran oppinut akoista, että varmasti on hetken kivaa tällaisen nätin pintaliitelevän bimbon kanssa, mutta pitäkää kiinni kunnon naisista ja elämänkumppaneista jos sellainen löytyy. Pinnallisten akkojen kanssa saattaa olla ehkä se viikko tai jokunen kuukausi hauskaa ja saat korkeintaan tyhmiä ja heikkohermoisia lapsia tällaisten naisten kanssa.

  4. Hississä ei kielletty ylös juoksua. Tais olla juoksu aika blondilla… Tyhmä seuraa perässä. Oli ylös menossa olevalla miehellä seisonta päivä.

  5. Kyllä tämä ”kottarainen” vaikuttaa selvästi ihan tasokkaalta ja hyvältä naiselta. Pinnalliset ja flirttailevat bilehileet on niin nähty….

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*