Marco de Wit 20 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana MAAILMASSA Laiton Lehti on alusta asti vaatinut, että joku esittäisi todisteen koronaviruksen olemassaolosta.

 

Mitään todisteita ei ole kuitenkaan esitetty yhtään sen enempää kuin tonttujen ja yksisarvisten olemassaolosta.

 

Niinpä Laiton Lehti ja sen sisarlehti Holy Crusade News ovat jo parin vuoden ajan paljastaneet koko koronahuijauksen. Asiassa on vain yksi mutta: Yksikään muu media ei suostu auttamaan sanan levittämisessä. Edes useita LL-juttuja aiemmin julkaissut vaihtoehtomedian päämaja Unz.com ei suostunut julkaisemaan alla olevaa Holy Crusade Newsin hyvät viitteet sisältävää Is Covid Cult A Virus Cult Or A Scamdemic -juttua. Ei varsinkaan, kun siinä osoitettiin sormella Israelia.

(Viime aikoina Ron Unz on vihdoin myöntänyt, ettei HIV aiheuta AIDS:ia, mutta hänellä on vielä vaikeuksia myöntää, ettei sen enempää HIV kuin korona-”viruksia” ole koskaan eristetty. Israelin roolia hänellä ei onneksi antisionistisena burgeri-juutalaisena näytä olevan periaatteellisia vaikeuksia myöntää.)

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Laiton Lehti on myös julkaissut viruskriitikkojen videoita.

 

Video: Jussi Siitarinen tuomitsee koronavirusvalhetta levittävän valeopposition

 

 

Mikään ei ole kuitenkaan auttanut. Jossain vaiheessa LL sitten tajusi, että totuus on vain liikaa harhoissa eläville ihmisille. Niinpä se sitten antoi Ossi Tiihosen, Ano Turtiaisen, James Hirvisaaren ja kumppanien rauhassa taistella koronatyranniaa vastaan omalla virususkovaisella tyylillään. Jälkikäteen ajatellen se oli ehkä virhe varsinkin, koska he epäonnistuivat surkealla (suunnitellulla?) tavalla antaen jopa pakkorokotuksen mennä läpi perustuslakivaliokunnasta.

 

Eipä silti. Missään vaiheessa Laiton Lehti ei ole virusteoriaan uskonut. Päinvastoin. Se on toistuvasti muistuttanut, ettei väitettyä koronavirusta ole koskaan eristetty, koska virusteoria antaa loistavan alibin sionistisen maailmanvaltion rakentamiselle.

 

Virusteoria CIA-Mossadin salaliitto?

 

 

Nyt on tullut vahvistusta oudolta taholta. Tässä professori MYÖNTÄÄ, että he kehittelevät rokotteitaan RAKENTAMANSA proxyviruksen avulla. Proxy tarkoittaa edustaa eli jotain joka esittää tai näyttää edustamaltaan asialta.

 

 

 

 

Tässä Stefan Lanka ja muut asiantuntijat selittävät miten koronavirusta ei ole edes olemassa.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

25 thoughts on “Pfizer: Rakensimme koronaviruksen helpottamaan rokotteiden kehittämistä

 1. Eli Pfizer väittää, että he mukamas rakensivat ”koronaviruksen”, joka on mukamas kuin ”oikea koronavirus”.

 2. Rautalangasta, mitä tuo heppu antaa ymmärtää on se, että saadakseen selville, tarvitseeko erillisen omicron mRNA(+muut myrkyt) piikin, vai kelpaako aiempi omicroniin, niin he ovat käyttäneet virtuaalista genomisekvenssiä jonka perusteella lähtevät arvailemaan. Silkkaan arvailuun ja virtuaalisimulaatioon perustui myös ensimmäinen mRNA+lisämyrkyt -piikki. Covid19 virusta ei ole tunnistettu, koska sitä(kään) ei ole eristetty, vaan kierrossa oleva sekvenssi perustuu ”gumbo-keitto viljelmän reseptiin”.

  1. Hän ilmeisesti kertoo, että he rakensivat jotain jonka he väittivät olevan kuin ”oikea korona” ja tekivät testejä, että heidän piikki toimii näin hyvin ja on näin turvallinen.

 3. Koko virusteoria on pelkkä huijaus -jos mieli on avoin vastaanottamaan valtiollisen probagandan ulkopuolelta tulevaa tietoa niin asian pystyy selvittämään itselleen alle tunnissa. Valitettavan suuri osa Suomalaisista on ns.”menetetty” eivätkä he kykene käsittämään miten valtavan mittaluokan kusetuksen kohteeksi ME KAIKKI olemme joutuneet koko elämämme ajan.

  Itseltäni tähän heräämiseen kului 39 vuotta. Vuoden 2015 miehitysjoukkojen saapuminen Suomeen oli ratkaiseva tekijä tässä prosessissa. Paluu järjestelmäuskovaisuuteen on mahdoton ajatus…ja se jos jokin on mahtava juttu!

 4. Minua kiinnostaisi edelleen tietää, mikä aiheuttaa vesirokon. Senhän saa yleensä vain kerran elämässään lapsena, ja yleensä se leviää koulussa hyvin äkillisesti. Taikka vesikauhun, joka on yksi niitä harvoja asioita joihin olen ottanut omaehtoisesti rokotteen (reissasin Aasiassa rähjäisillä alueilla).

  Minusta koronan esitetyt ”oireet” ovat niin väljät, että koronaksi voidaan väittää kaikkea mahdollista säteilymyrkytyksestä (kroonisesta tai akuutista) ruokamyrkytykseen, stressiin, väsymykseen, kemikaalimyrkytykseen (lentokoneista on pudotettu kaikenlaista strontiumista ja alumiinista grafeeniin ”säähallinnan” nimissä), ja—lopuksi—normaaliin flunssaan ja vilustumiseen. Itse en näe mitään syytä epäillä virusten olemassaoloa. Niiden muotoa ja mekanismia tuskin täysin ymmärretään, kuten tietääkseni ei ymmärretä edes solukalvon toimintaa (esimerkiksi ”molekyylipumput” ovat humpuukia, pelkkä teoria jolla paikataan valtavia aukkoja solutieteessä samaan tapaan kuin ”pimeällä aineella” tähtitieteessä). Mutta jokin saa aikaan vesikauhun, vesirokon ja flunssan. Se voi olla jokin muu proteiinimöykky, rna-möykky tai jopa paketillinen hormoneja ja kemiallisia myrkkyjä tai entsyymejä yhdessä edellämainittujen kanssa. Virusten olemassaolon kiistäminen vain sen takia, että niitä ei pystytä nykyisillä tökeröillä työkaluilla eristämään (tai ei suostuta eristämään), ja että niistä esitetyt kuvat ovat fantasiaa (mutta huomatkaa, että solukalvojemme ”molekyylipumppuja” ei myöskään ole kukaan koskaan nähnyt, eikä niiden toimintaan mitenkään voi riittää solussa tarpeeksi ATP:tä; se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö solu muulla tavalla säätele erittäin tarkasti elektrolyyttien pitoisuuksia), vie vain turhaan huomiota pois muista asioista, kuten 5G:n aiheuttamasta tuhosta ja ruoan, lääkkeiden ja kosmetiikan tahallisesta myrkyttämisestä.

  Sitäpaitsi en usko, että jokainen viruksiin ja rna-teknologiaan (tuo pfizer-satanistien tuottama rokotehan jo itsessään täyttää ainakin osittain viruksen määritelmän—lisääntyy tai kopioituu, levittäytyy mutta ei ihan täysin ole elossa) liittyvä patentti olisi huijausta.

  1. Hyviä kysymyksiä ja huomioita. Tärkeintä on lähteä todistustaakasta. Jos joku väittää esim. tonttuja olevan olemassa, niin hänen pitää asia todistaa eristämällä joku tonttu ja sitten tutkimalla sitä. Samoin pitää tehdä patogeenisten viruksien kanssa. Virologi Stefan Lankan mukaan viruksia kyllä on olemassa valtavasti esim. merivedessä, mutta ne ovat harmittomia. Patogeenisiä viruksia ei sen sijaan ole koskaan eristetty. Koululääketiedekin tämän myöntää käytännössä siinä mielessä, ettei eristystä ole tehty ainakaan kunnolla. Eikä varsinkaan koronavirusta.

   Ei siis tarvitse spekuloida, vaan ainoasgtaan pyytää KUNNOLLA ja TOISTUVASTI eristämään koronaviruksen. Miksei tätä ole koskaan ainakaan kunnolla tehty? Luulisi olevan äärimmäisen tärkeää kunnolla eristää koronavirus, jotta sitten voidaan tutkia sen mahdollista tarttumista.

   Totta on, että kunnollisen eristämisen puuttuminen ei sinänsä todista, etteikö koronavirusta voisi olla olemassa. Voihan se olla, että virus on olemassa, mutta sitä ei haluta kunnolla eristää, jotta voidaan väittää sen olevan vaarallisempi kuin se onkaan tai jotta voidaan kehittää lukemattomia ”variantteja”, tms.

   Toisaalta samalla logiikalla voisi sanoa, että onhan niitä tonttujakin olemassa, vaikka niitä ei ole koskaan eristetty. Eli kyllä todistustaakka on koronavirukseen uskovalla. Jos ei USEITA koronaviruksia pystytä yksiselitteisesti eristämään bakteerien tavoin ja tämän jälkeen sitten tutkia koronaviruksien mahdollista tarttumista ja aiheuttamia tauteja, niin silloin koko koronavirustutkimus on savijaloilla ja täysin farssin tasolla. Silloinhan kuka tahansa tarpeeksi röyhkeä tutkija (tai rikas tutkimuslaitos) voi olla löytävinään vaikka mitä variantteja.

   Nykyisillä elektronimikroskoopeilla pitäisi voida tutkia ja eristää koronaviruksia ihan samalla tavalla kuin bakteereja. Siis vaikka ovat väitetysti noin 100 – 1000 kertaa pienempiä eli pienempiä kuin tupakansavu.

   Samasta syystä pitäisi myös olla helppo todistaa flunssan olevan seurausta viruksista. Mitään tällaistakaan todistetta ei ole esitetty. Paljon todennäköisempää on, että flunssa on yksinkertaisesti PUUTOSTAUTI eli varsinkin seurausta D-vitamiinin puutoksesta. Nostappa D-vitamiinitasosi optimiin, niin taatusti flunssasi katoaa, vaikka olisit jatkuvasti nuhanenien läheisyydessä. D-vitamiinin naurettavan alhaiset eli noin 10 kertaa liian alhaiset suositustasot ovat sairaan naurettavia ja paras todistus ihmisten systemaattisesta sairastuttamisesta.

 5. Ei nyt kannattaisi haukata liian isoa palaa. Tällainen artikkeli leimaa helposti kaikki lehden artikkelit HuuHaaksi!

  1. Jep. Todellakin on vaarallista lähteä kritisoimaan ns. vakiomeemejä, joita kaikki pitävät ehdottomana totena. Ennen vanhaan oli erittäin vaarallista alkaa selittämään, ettei pahat henget ketään sairastuta, mutta onneksi jotkut rohkeet uskaltsivat. Näin tiede ja varsinkin yksilönvapaus pääsi kehittymään. Nykyään koronavirus on ”paha henki” lukemattomine ”pahoine henkineen/variantteineen”.

   Totta on, että koronakieltäjiä edustavan LL:n on vaikea olla yhteistyössä edes koronatyranniaa vastustavien kanssa, mutta jonkun on koronafarssi kyseenalaistettava tai muuten se muuttuu vain hullummaksi lukemattomine koronavariantteineen, jonka takia sitten koko maailmasta tehdään poliisivaltio viruspasseineen ja pakkorokotuksineen/myrkkyineen.

   Koronavirusteoria on nimittäin globalistien voimakkain ase. Onhan se selvä, että jos tosiaan valtavan tarttuvat ja vaaralliset virukset/tontut/pahat henget meitä uhkaisi joka käänteessä, niin useimmat ihmiset tulevat taatusti vaatimaan totaalista globaalia poliisivaltiota.

   1. Ja ainoastaan ”vahva valtio” pystyy pitämään sinut turvassa ja pitämään sinusta huolen! Luota hallintoon ja valtioon! Valtiosta ja hallinnosta on tehty sinun Jumala, Greta Thunbergit ja muut ovat profeettoja ja koronahuijaus on paha henki, jolta voit valtiolta rukoilla apua!?

   2. Hengellisten asioiden haastamisesta on yleisellä tasolla vain se vaara, että ihmiset lipsuvat yhä kauemmas hengellisyydestä ja alkavat katsomaan, että ei se ole niin paha asia kyseenalaistaa sitä ja ei se ole niin paha asia kyseenalaistaa tuota. Tiede kehittyi pitkälti kristinuskon, eli luonnontieteiden pohjalta, mutta lopulta mentiin kuitenkin liian pitkälle. Nyt näemme sen lopputuloksen kun Jumalaa ja uskoa kyseenalaistetaan liikaa.

    Koronatyranniaa pitää kuitenkin ehdottomasti vastustaa ja kyseenalaistaa, koska se on sairasta ja pahaa satanismia, kuten pedofilia ja muut jutut, mitä on alettu harrastamaan.

 6. Rauhoittukaa, katsokaa hieman ympärille ja käyttäkää aivojanne. Missään ei kuole ihmisiä. Kukaan ei sairastu mihinkään kulkutautiin ja ”virukseen”.

 7. Näin käy lopulta kun Jumalaa aletaan kyseenalaistamaan liikaa. Satanistit nousevat valtaan ja tuhoavat teidät.

 8. Kyllä tämä tieto oli jo puolitoista vuotta sitten, että rokotukset kehitettiin keinotekoisesti tietokoneessa mallinnettua ”virusta” vastaan. Sama koski PCR-tesin vertailustandardia.

  1. Niin oli, ja silti pitää muistuttaa unohtelevia ja eksyneitä oravia joka päivä miten ja missä on asioiden siemenet. Jotkut heistä melkein tajuaa jonkin asian, sitten tulee joku yle-varis rääkymään taas ja orava unohtaa mitä hänelle on juuri alettu selittämään. Varikset rääkyvät tänään omikronia, huomenna beetawixia, ja joka välissä muistutamme, että nämä kaikki ovat keksittyjä.

   Ja vaikka virus tai muu patogeeni olisikin todellista, vaikkei toteen näytettykään, niin se ei silti ole edes lievästi yleisvaarallinen.

   Ja että se joka luovuttaa kehonsa, lapsensakin kehon valtion alttarille turvallisuuden tunteen vuoksi, ei itse ansaitse vapautta, mutta koska haluaa vangita/hallita muita, ansaitsee suoraan kuulan kalloonsa. Siitä ei ole epäilystäkään. Vielä toistaiseksi älylliset ihmiset ovat olleet äärimmäisen kärsivällisiä tyrannisille kansalaisille. Jos asia muuttuu, niin periaatteellinenkin tyranni, se joka äänestää tyrannia ja vinkuu ja öyhöttää pelolla, ansaitsee poistamisen niiden edestä ketkä osaavat elää ja antaa elää.

 9. Ihmiset ovat nykyisin niin tyhmiä ja aivopestyjä, että vaikka satanistit sanovat kaiken täysin avoimesti, ihmiset eivät kuitenkaan tajua mitään.

  1. https://rwmalonemd.substack.com/p/how-bad-is-my-batch?utm_source=url

   www.

   howbadismybatch.

   com/
   This site matches up vaccine batch codes with information from the VAERS system, which is the event reporting system run by the CDC. This site matches the vaccine batches to adverse drug reactions, death, disability and life threatening illnesses from the VAERS system

   According to the website above, the data reported in VAERS, reproduced on the site, show that adverse events triggered by Moderna batches have varied widely.

   5% of the batches appear to have produced 90% of the adverse reactions

   Some Moderna batches are associated with 50 x the number of deaths and disabilities compared to other batches.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*