Marco de Wit 21 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Kanadan koronatyranni pääministeri Trudeau käski polpon hyökätä rauhanomaisten Convoy-mielenosoittajien kimppuun pääkaupungissa Ottawassa.

 

Tässä yksi video, joka hyvin paljastaa miten naispolpo ihan onnessaan pamputtaa rauhanomaista mielenosoittajaa.

 

 

 

Ottawa on nyt lähes tyhjennetty mielenosoittajista, mutta samaan aikaan mielenosoittajien määrä on lisääntynyt ympäri Kanadaa. Kanadan eri osavaltioiden pääministerit eivät nimittäin kannata Trudeaun väkivaltaista tyrannilinjaa, vaan antavat ihmisten osoittaa mieltään rauhassa.

 

 

 

 

 

 

Samaan aikaan mielenosoittajat saavat tukea ympäri maailmaa. Jopa äärisuvakki New York Timesin toimitus puolustaa mielenosoittajien oikeuksia. Tosin varmaan, koska pelkää BLM-mielenosoittajienkin muuten menettävän mielenosoitustoikeutensa. Hyvä silti, että tukevat kaikkien mielenosoitusoikeutta.

 

 

 

Uskomattominta tässä kaikessa on, että samaan aikaan Valta Kuuluu Kansalle -puolueen johto ja varsinkin Ano Turtiainen on kaiken tavoin vastustanut ja demonisoinut Convoy-mielenosoituksia.

 

Ano Turtiainen myyräilee taas: “Convoy-vapauskulkue on p****marssi!”

 

 

Eikä siinä kaikki. Turtiainen on Trudeaun kanssa niitä harvoja poliitikkoja, jotka nimenomaan yllyttävät poliisia pahoinpitelemään rauhanomaisia mielenosoittajia.

 

Miksi Ano Turtiainen liittoutui Jari Taposen ja polpon kanssa Convoy-vapauskulkuetta vastaan?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

27 thoughts on “Kanadalainen naispolpo pamputtaa koronatyranniaa vastustavaa mielenosoittajaa. Ano Turtiainen innoissaan!

 1. Huomasiko Laitonlehti Anon viimeisimmän kansanvastaisen herjauksen?

  https://mobile.twitter.com/TurtiainenAno/status/1494984824385323009?cxt=HHwWgoCyod2xoL8pAAAA

  ”Kaikki tämä on seurausta laittomuudesta. Koko maa on laittomassa tilassa, päätöksenteko, virkakoneisto, ihan kaikki. Höperöimmät jopa marssivat kaduilla vaatimassa laittomilta laittoman elämän jatkamista. #lopunedellä ”

  Eli ne, ketkä vain yrittävät selvitä arjesta, yrittävät tehdä edes jotain, eikä ole mitään maatilaa ja pakopaikkaa minne vetäytyä, ovat Anon aiempien herjauksien lisäksi kaikkein höperöimpiä ihmisiä.

  Ano vielä maalailee, että nämä ihmiset eivät muka olisi tietoisia maan laittomasta tilasta, vaan haluavat palata entiseen laittomuuteen, koska ovat niin höperöitä (ja saatanan paskaa). Tervetuloa Management By Perkele -puolueeseen.

  Aivan uskomaton mies.
  Hänen puoluehovinsa melkästään myhäilee ja myötäilee näitä kaikkia Anon asenteita ja ulostuloja, ja muut VKK:laiset pysyvät pelokkaasti hiljaa ettei Ano suuttuisi heillekin. Uskomatonta porukkaa hekin.

   1. Ja selittämättömät juutalaiset ”kunniajäsenet” mukana. Ehkä nuo juutalaiset ovat sitä parempaa sorttia Makowin, Unzin, Giladin ja (lääkäri) Zelenkon tapaan, en tiedä. Tai ehkä VKK:hon on turvallisesti leivottu Israel ja Mossad sisään jo alusta asti, kuten jenkeissä.

 2. Ano on osoittautunut ilkeäksi ja pahaksi Jumalan kunnialla ratsastavaksi valekristityksi. En voi kannattaa sitä, että Ano tavoittelee omaa etuaan vielä Jumalankin avulla.

 3. Ano Turtiaiselle jäi lyhin tikku käteen kun yritti myydä itseään. Jopa monille Trudeauta tukeneille suvakeille Trudeaun kovat otteet ja vaino ovat olleet liikaa.

 4. Harmi kun Marcon sankari ei sitten ollutkaan toivomanne vapahtaja. Kuka on seuraava palvonnan kohde johon sokeasti tukeudutte ja kuka tulee saattaamaan työttömät pois köyhyyden ikeestä?

  1. Tuskin valitat samaa kun Iltakuran kolumnistit ja toimittelijat kirjoittavat kritiikkejä. Marco on vain suosikkisi.

   Ei ole pahasta toivoa että joku karismaattinen henkilö saa jotain aikaisiksi. Kukaan nykyisistä kansanedustajista ei kuitenkaan ole päässyt valtaan myymättä henkistä kunniaansa. On siis huono ostaa sellaista arpaa kansanedustajasta tai eduskuntapuolueesta. On epätodennäköistä että Marco olisi elätellyt toiveita jostain messiaanisesta johtajasta. Uskon että niin Marco kuin tietyt lukijatkin katsovat koko poliittista kenttää kokonaisuutena ja eri pikkutoimijoita kuten eri joukkuepelaajina. Jos löytyy hyvä hyökkääjä, niin sinne vaan kärkeen, kokeillaan toimiiko, mutta jos alkaa sotkemaan koko kansallismielisen kenttäpelaajien tehokkuutta ja tekee omamaaleja, niin valmentajan kuuluukin heittää egopelaaja joko penkille tai oikean laidan puolustajaksi. Sitten katsotaan ja kokeillaan muita centtereitä, hyökkääjiä jne. Sellainen joka ei aio pelata muiden kanssa (kieltäytyy vaaliliitoista) vaan luulee että voi pelata itsensä supertähdeksi ilman muita altavastaajia on myös syytä heittää penkille. Toivottavasti puolueet julkaisevat kenen kanssa ovat yrittäneet solmia vaaliliittoja. IPU:lla oli joskus tapana kauniisti selittää vaaliliittotiedustelujen lopputuloksen syitä.
   Nyt olisi hyvä jos todelliset oppositiopuolueet eivät pelkää leimautumista, koska äänestäjiä ja paikkoja ei saa pelkäämällä haukkuvia chihuauoja, vaan tekemällä ja innokkaalla asenteella.

 5. Kanadan polpon olisi pitäny ottaa Suomesta mallia ja avata kadut samantien voimakeinoin tai sitten Ranskasta, jossa koko Convoyn alkaminen estettiin kokonaan. Kanadassa oltiin aivan liian höveleitä ja vapaamielisiä.

  1. Jostain syystä et ole valittanut kun PolPo ensin teki tyranniviisikon politiikkaa auttamalla Elovapinaa valtaamaan Mannerheimintien ja Helsingin keskustaa viikkokaupalla ja mediasuosio taattu, sylttytehtaat myös ulkomailla.

 6. Suomessa on oikeus osoittaa mieltä, mutta toisinajattelijoilla se oikeus loppuu klo 22, koska elämme vastuullisessa demokratiassa.

  1. Missä se ”vastuu” mitataan ja kenelle? Poliitikot vastuussa medialle ja EU:lle, ei kansalle. Väitteesi on samaa skeidaa kuin jussiboyn ”länsimainen vapaus”.

 7. Polpolle on tuottanu suurta tuskaa päättää saako Convoy pitää edes telttojansa Kansalaistorin reunamilla, mutta ensin uhkailtuansa ovat sittenkin jalomielisesti antaneet niiden olla koska onhan kyseessä kuitenkin miekkarialueeksi suunniteltu paikka, jossa varsinkin toisinajattelijoiden on suotavaa aina kokoontua etteivät häiritse ketään.

 8. Aikoinaan valitettiin että Kiinassa kohdeltiin mielenosoittajia huonosti. Väitettiin ettei meillä. Mutta kuitenkin.

  1. On tehty monia, mutta varmaan tarkoitatkin kokoomajuttua. Pitäisi varmaan tehdä, mutta pelottaa. Ensinnäkin pelottaa kertoa kaikista sekopäistä ja todennäköisistä myyristä, koska se vähentää toisaalta Convoyn kannatusta ja toisaalta uuden puolueen perustamista.

   Tämä sama onglelma on koko ajan. Olemme ratkaisseet sen niin, että aina ennen vaaleja olemme suht hiljaa kritisoiden tiettyjä myyriä vain rivien välissä tai syvällä jutuissa. Tämän takia olimme hiljaa ennen kunnallisvaaleja persujen ja SKE:n myyristä ja ennen aluevaaleja VKK:n myyristä.

   Heti aluevaalien jälkeen aloimme sitten paljastamaan myyriä, mutta sitten tuli Convoy ja uusien puolueiden perustaminen. Nyt mietitään pitääkö taas odottaa vuosi eli eduskuntavaalien jälkeiseen aikaan ennen kuin voidaan taas alkaa paljastamaan mitä skenessä oikein tapahtuu.

   Vaaleja on nykyään niin paljon eli käytännössä 1-2 vuodessa, joten todennäköisten myyrien paljastaminen alkaa olla vaikeaa sotkematta liikaa skeneä.

   Toisaalta rivien välissä, linkeillä ja tietyillä sanakäänteillä kyllä KOKO ajan paljastamme mitä skenessä tapahtuu. Eli tarkat älykkäät lukijat kyllä pysyvät kärryillä.

   1. Varsinkin persut ovat niin totaalisen, peruuttamattoman umpimätä puolue, samoin nyt varsinkin VKK:n, että en näe mitä järkeä tässä on, varsinkin persujen kohdalla. Eivät he muutu yhtään sen paremmiksi.

 9. Pääministeri Marin haluaa tätä samaa Suomeen. Kuka vielä muistaa, että viime keväänä tämä esinahattoman Klausin piika vaati ulkonaliikkumiskiellon Suomeen!

  Marin on samanlainen tyranni kuin Macron ja Trudeau!

  1. Onneksi Venäjä on naapurina, niin ihan kaikkea jaskaa hallinto ei ilkeä toteuttaa täällä. Ruotsissakin on löysempää ollut koko ajan. Suomi on täysin kehittymätön hallintonatsivaltio ja ottaa käskyt ulkomailta. Kansan kurittamisesta nauttii eniten toimeenpaneva semieliitti. Poliitikot ja toimittajat ovat typeriä lampaita. Kansa on suojaton, kun kukaan ei puolusta sitä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*