Marco de Wit 21 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kanadan tyranni Trudeau käski poliisin hyökätä koronatyranniaa vastustaneiden ihmisten kimppuun. Niinpä mielenosoitukseen osallistunut mummeli joutui ratsupolpon jyräämäksi.

 

 

 

 

 

 

 

Ensin monet luulivat naisen kuolleen. Nyt on kuitenkin tullut vahvistus mummon vahingoittuneen vakavasti, mutta säilyneen hengissä.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Kanadan ratsupolpon jyräämä mummo vielä hengissä!

 1. Ulkonäön perusteella vieläpä alkuperäiskansan edustaja kyseessä. Melkoiset mainehaitat tästä tulossa jo ennestään intiaanien syrjinnällä ja kansanmurhalla maailmanmainetta niittäneelle Kanadan puolue-eliitille.

  1. Eurooppalaiset fasistit varastivat lasihelmillä ja alkoholilla maat alkuperäisasukkailta. Eivät pääse pakoon Karman lakia. Rangaistus tulee olemaan varkaille oikeudenmukainen, mutta julma.

    1. Karman laki on ikuinen laki, joka toimii universaalisti. Rikoksen tekijä sotkeutuu omaan näppäryyteensä ja jää tekojensa seurauksien vangiksi.

 2. Hyi saatana… siellä on joku toinenkin poliisin hevosen kavion alla. Yhtä väkivaltaisia sekopäitä kuin Suomen poliittinen poliisi.

  1. Annetaan käsky hajaantua jota ei kuunnella. Sitten roijataan jostain invalidi ihmiskilveksi, joka jää hevosen jalkoihin. Eiköhän tuossa teatteriväen suunnitelmat menneet juuri kuten toivottiin ja nyt itkevät koovnit astelevat lavalle.

   1. Mitä luulet oliko sekin lavastettu, kun Austaraliassa mies käli tuhjällä kadulla, mutta ilman maskia.
    Poliisiauto sitten takaapäin kiihdytti ja ajoi miehen päälle, niin että mies lensi pari metriä eteenpäin.
    Sitte siinä tuli 3 urheata poliisia pamputtamaan vielä miehen, kun ei se pelkkä autolla päälle ajaminen riittänyt.
    Myöhemmin tapausta kommentoi poliisijohto televisiossa että se kaikki oli yliajetun miehen terveydeksi..

 3. No, Trudeauhan on Bill Gatesin (omaa sukua Rothschield) ja Warren Buffetin sätkynukke. Se tekee just niinkuin ne sanoo. Ja näkeehän sen jo naamasta että kasaarien jälkeläinen, askenatzi-juutalainen, ei kristittyjä halua puolustaa.

 4. Jos tuokin nainen olisi Suomessa hän tietäisi että mielenosoitusoikeuteen kuuluu myös vastuu ja katujen valtaaminen on laitonta. Poliisilla on silloin oikeus tyhjentää kadut ja jos vastustelee niin poliisi käyttää voimakeinoja. Eikä siihen tarvitsee mitään hätätilaa vaan senkus vyöryy päälle. EU:ssa väärinajattelevien miekkarit on helpompi hajottaa!

    1. Vain idiootti tarvitsee todisteen kaikesta. Todista itse. Et varmaan usko alkuräjähdystä, vaan vaadit kahden silminnäkijän todisteen.

     1. Uskon ettet tarvitse todisteita. Uskot itseesikin vaikka mitään näyttöjä ei ole tullut.

 5. Hänen olisi myös kannattanut kuunnella maansa konservatiivipuolueen sijaan Suomen vastuullista oppositiota niin olisi tiennyt olla menemättä mukaan laittomuuksiin.

 6. Orjuuden kannattajia on perkeleen liian paljon ns. suomalaisissa Vaikka kirjoitat suomen kieltä tai sinulla on EU-Suomen passi, se tee sinusta suomalaista. Et ole oikea suomalainen.

  1. Oletko sinä oikea suomalainen, et ole sinä olet whiteboy- ja veren veljetideologian kannattaja, jossa valkoiset ali-ihmiset pitävät toisiaan kädestä kiinni metsän siimeksessä. dewitille täytyy kyllä antaa tuunustus, että hän julkaisee suurimman osan kommenteista vaikka ne olisivatkin hänen vastaisia.

 7. Jopa Kazakstanissa kuunneltiin väkivaltasten mellakoijien huolta ja tehtiin myönnytyksiä, mutta toi sekopää ei suostinut edes perumaan täysin mielipuolista rekkamiesten rokotuspakkoa vaan keskittyi vain heidän haukkumiseen, protestoinnin lopettamiseen ja nyt vielä lopuksi koko elämän tuhoamiseen. Sairasta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*