Marco de Wit 21 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Monet ovat ihmetelleet Trudeaun mystisiä juuria, nopeaa uranousua sekä hämmästyttävää samannäköisyyttä kommunistidiktaattori Fidel Castron kanssa.

 

On sitten Trudeau Castron biologinen poika tai ei, niin ainakin hän on Castron henkinen poika.

 

 

Niinpä Trump ja hänen ystävänsä Brasilian presidentti Bolsanaro eivät ole juuri Trudeausta pitäneet.

 

Itse asiassa molemmat ovat epätoivoisesti yrittäneet välttää kättelemästä Trudeauta.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Onko koronatyranni Trudeau diktaattori Fidel Castron poika?

 1. Molemmilla lähes identtiset kasvot ja samanlaine hiusraja. Ei muistuta väitettyä biologista isäänsä, jolla on myös selkeä kalju.

 2. Ilmiselvä Fidel Castron poika, eli Rothchildien kätyri. Trump taas on Rockefellerien täysin mätä kätyri. Sinänsä on totta, että Rockefelleritkin haluavat hallita maailmaa ja ihmisiä, mutta Rothchildien suku ja Iso-Britannian kuningashuone haluavat maailmanlaajuista totalitarismia. Onneksi jotkut kansat pistivät rikollisille imperialistisille briteille aikoinaan vastaan. Amerikkalaiset ja britit ovat molemmat täysin sairaita ja rikollisia imperialistisia loiskansoja, jotka haluavat tuhota kaikki muut ihmiset. He ovat kuitenkin kyvyttömiä loisia, jotka tarvitsevat isäntää pysyäkseen elossa.

 3. 60-70-luvulla oli vielä valtava skandaali jäädä kiinni pettämisestä ja salasuhteesta. Ilmeisesti Trudeaun isän rooliksi jäi cuckina oleminen ja Castron pojan kasvattaminen?

 4. Erityisen mielenkiintoista oli kun Justin Trudeau sanoi 2016 että ihailee Kiinan diktatuuria, varsinkin koska se mahdollistaa vihreän vallankumouksen kädenkäänteessä. Tätä tämä on, peittelemätön todellisuus viherkommareista. Kun vihervassari saa valtaa tai verukkeen, niin silloin se on menoa, mieltään osoittavat mummot ja kaikki muutkin sairaalaan, vankilaan tai ruumishuonelle kun viherdiktaattoreiden määräykset toimeenpannaan.

  https://m.youtube.com/watch?v=eqnmfNiaM-Y

 5. Ei välttämättä, tässä kohtaa vain ”viholliseni vihollinen on ystäväni” näyttelee suurta rolia. Justinhan on jesuiittakoulun äynyt ja sieltä käytöksensä ja agendansa ammentanut. Ollut liian lähellä pedofiilirinkejä avoimesti ja Warern Buffetin sätkynukke. Kukaan ei halua olla sen kaveri. Paitsi ne jotka koittavat käyttää sitä hyväkseen. Nähtäväksi jää saiko Castro Justinista sitä mitä haki.

 6. Jos poika ei ole isänsä näköinen, niin silloin pitäisi herätyskellot soida!

  Onko kommunisti-Trudeaulla ja hänen virallisella isällä samanlaiset kasvonpiirteet?

  1. Ideologia siirtyy geeneissä? Ympäristö vai geenit ideologioiden takana? Jos se on geeneissä, niin uudelleenkoulutus ei onnistu.

   1. Täysin epäonnistunut sisäministeri Ohisalo on nyt äitiyslomalla ja tässä nyt pelonsekaisin tuntein odotellaan millainen hirviökommunisti hänen vauvasta kasvaa!

    Myös hyvin oudon mallisen nenän omaavan suippokorvaisen Li Anderssonin vauva herättää kysymyksiä! Tämä antifa-ministeri on julistanut avoimesti olevansa marxisti! Hyi yääk!

    Entäs esinahattoman Klausin piika Sanna Marin, jolla on myös lapsi? Marin kannattaa julkisesti rotuvihaa valkoisia kohtaan yllyttävää BLM-terroristijärjestöä. Tämän lisäksi Marin erehdytti kansaa väittämällä koronan johtuvan ilmastomuutoksesta. Kasvaako Marinin lapsesta erittäin raaka maan sisäinen terroristi?

    Nämä ovat hyviä kysymyksiä, joihin on saatava vastaus, koska kyseessä on maan sisäinen turvallisuus ja kansakunnan tulevaisuus!

    Ideologia voi siirtyä geeneissä. Tästä on esimerkkinä puna-Jutta Urpilainen ja hänen isänsä. Myös Puna-Eero Heinäluoma ja hänen tyttärensä ovat varoittava esimerkki!

    Puna-Jutta on mennyt jopa niin pitkälle, että hän on adoptoinut itsellensä etelä-Amerikkalaisia matuja!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*