11 thoughts on “Päivän kuva

    1. Sen takia jussi pukupussipoikakin kuolee huomenna ja chkeek vaikkei halua ja tänä yönä ei vielä vartiainen. Huomenna on kaikki toisinkuin ennen. Tänä yönä taivaaseen moni meistä haikailee mutta illalla ai ai aika. En uunta saa yön varjoissaaaa, mutta illalla dööd. Jokainen tsänssi on mavullisuus paitti päivän päästä. Ajan Päivin sekä en öin, en sitä ikävöi, se kaiken mullan sai. Jospa yli huomisen loisto kestää voi kun maailman loppu jo ois eikä mene pois. Yön kuningatar puhkeaa kortonki kerran mutta ei mitään niin hätäää ois, sä kuolet ja keikat loppuis pian pois tiluliiiliuu

  1. En tiedä mitä tässä on tarkoitus todistaa… Sitä että lihava ei ole haluttava vai? Katsokaa noiden ihmisten ilmeitä. Nekin tuntevat myötähäpeää ja katsovat poispäin.

    1. Se on vain niiden normaali ilme koska liberaalit eivät ole aitoja ihmisiä vaan ohjelmoituja robotteja. Siitä tulee se hyvin osuva NPC-meemikin.

    1. Muutama vuosi vielä, niin Yle esittää tositv-sarjan ”ihonvärin eheyttäminen”, kun liuta valesuomalaisia aivopestyjä blondeja lähetetään ihonvärin muutosoperaatioon.

  2. Jussi ”pettää” Riseä ja lähtee tuon perään juoksemaan hississä kunnes näkee ettei ole perus n-kroppa. Kumpikin lopettaa jo ennen hissistä päästyä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*