Marco de Wit 21 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on jo vuosia valittanut, että Suomen poliisi on alkanut rutiininomaisesti ja täysin lain vastaisesti poistaa nimilappujaan.

 

Nyt saman ovat tehneet myös Kanadan poliisit juuri kun valmistautuvat hyökkäämään pampuillaan rauhanomaisten mielenosoittajien kimppuun.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Päivän video: Polpo

 1. Näin on hyvin vaikeaa tunnistaa rikollisia poliiseja ja voit olla varma, että kukaan poliisi ei vasikoi toista poliisia!

  1. Nyt ”aimo joo -mies” olet ihan hakoleillä mutta eihän sitä muutä voi edes vaatia, kun olette siellä hiippailemassa pitkin metsiä pitäen toisistanne kädestä kiinni ja puhumassa paskaa.
   Harry S. Frankfurtin (1985) filosofiseen keskusteluun nostamaan paskanjauhantaan tai paskapuheeseen (bullshit). Frankfurtin mukaan paskanjauhaja ei oikeastaan yritäkään saada kuulijaansa vakuuttumaan väitteidensä paikkansapitävyydestä tai edes uskomuksistaan vaan pikemminkin pyrkii antamaan itsestään tietyn kuvan. Paskapuheen ei tarvitse edes olla totuudenvastaista. Pikemminkin paskanjauhaja ei välitä siitä, ovatko hänen väitteensä tosia tai eivät. Tätä Frankfurt kutsuu paskapuheen olemukseksi, joka tekee siitä hänen mukaansa jopa suoraa valehtelua haitallisempaa (Frankfurt 2005, 34). Toisin kuin suoran valheen esittäjä, paskanjauhaja ei välttämättä yritä erehdyttää saamalla toiset vakuuttumaan puheidensa sisällöstä tai edes siitä, että väitteet heijastelevat hänen uskomuksiaan. Frankfurtin mukaan paskanjauhaja pyrkii nimenomaan piilottamaan sen. Frankfurtin tarkoittama paskapuhe osoittaa erityistä välinpitämättömyyttä esitettyjen väitteiden totuuden tai epätotuu-
   den suhteen. Ainakin tästä paskanjauhaja pyrkii erehdyttämään yleisöään.

   1. Frankfurtin koulukunta on kulttuurimarxistisen mädätyksen, kuten feminismi, levittäjä. Jussipojallekin se sekä mk-ultra on uponnut. Sen lisäksi et ole oikea suomalainen, vaan valesuomalainen, muun muassa koska pelkäät metsää ja nuotioita.

    1. ”aimo mies” erehtyi nyt raskaasti, meni asiat iloisesti sekaisin. Mutta eihän se ”aimo miehen” kohdalla ole uutta ole. Taidat itse olla valesuomalainen, koska haet omat toimintaohjeisiin aivan väärästä suunnasta. ”aimo mies” kuluu metsähiippailijoiden veljeskuntaan.

  2. Normaali käytäntö mellakkatilanteissa ettei jokainen aimo ala itkemään. Selässä isot numeort joiden mukaan tutkitaan jos syytä epäillä jotain. Luulisi Marcon jo niin monta kertaa putkaan kannettuna tietävän.

   1. Helsingin poliittinen poliisi: ”Nyt aletaan vähän pamputtamaan kansalaisia. Muistakaa kaikki ottaa ne nimilaatat pois, ettei kukaan pysty tunnistamaan.”.

 2. Tarvittaessa nuo samat tunnuksettomat väkivaltapolpot lennätetään Suomeen hakkaamaan ja murhaamaan kansalaisia, jos suomalaiset poliisit jänistävät huulipunahallituksen tyrannikäskyjä!

  Sisäministeriön kansliapäälikkö on vihreitten puoluekirjan omaava verenhimoinen emäkommunisti Kirsi Pimiä, joka vihaa valkoista suomalaista rotua, lapsiperheitä, heidän lemmikkieläimiä ja yksityisomistusta!

  Sisäministeriössä ei ilmekkään värähdä, kun sieltä aikanaan annetaan teloituskäsky!

 3. Taas akat kansaa lahtaamassa. Pahimpia ovat kommunistiakat.

  Rangaistukseksi niille pitäisi asentaa tappi koivunoksasta anukseen ja kävelemään Hangosta Utsjoelle ilman vaatteita. Pitkä marssi Maon tyyliin.

  Katumusharjoituksella, joka kestää päivittäin loppuelämän, ehkä voisi välttää.
  .

  1. Perusongelma on kuitenkin nykymiesten raukkamaisuus. Jos Suomessa olisi enemmän oikeita miehiä, naiset eivät hyppisi silmille, minkäänlaiset naiset, vaan naisille olisi erittäin kova kuri. Piste. Ei Venäjälläkään naiset hypi miesten silmille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*