Marco de Wit 21 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

VKK:n käännettyä takkiaan ja yllytettyä polpoa hyökkäämään rauhanomaisen Convoy-vapauskulkueen kimppuun, niin Laiton Lehti heti ennusti uuden puolueen olevan tulossa.

 

Ano Turtiainen vaatii polpoa hyökkäämään Vapauskulkueen kimppuun! Uusi puolue tulossa?

 

 

Ei mennyt kuin muutama päivä, kun Jaana Kavonius pisti puolueprojektin käyntiin. (Siis ilman LL toimituksen apua. Olemme vaan hyviä ennustajia. Tai siis melkein, koska alun perin ennustimme Tiihosen pistävän uuden puolueen pystyyn.)

 

 

Jaana Kavonius perustaa uuden ja aidon vapauspuolueen! Nimeksi Convoy-vapauskulkue?

 

Nyt Jaana Kavonius tiedottaa:

 

Tiedoksi.

Torstaina 17.2.2022 olen laittanut virallisesti vireille PRH:lle hakemuksen, joka tähtää uuden puolueen (Totuuspuolue) rekisteröimiseen puoluerekisteriin. Perustettavan puolueen kotipaikka on Lohja. Toimin hallituksen puheenjohtajana.

 

Totuuspuolue ajaa suomalaisten ja Suomen asiaa. Puolueen päätavoitteina on palauttaa PL 2§:n 3 momentin säätämä laillisuus kaikkeen julkiseen vallan käyttöön koko Suomen alueella, todeta EU-liittyminen EU-sopimukset ja EU-vallankäyttö laittomaksi ja pätemättömäksi Suomessa sekä toteuttaa täysimääräinen virkarikosten rangaistus- ja korvausvastuu luomalla perustuslakituomioistuin- järjestelmä ja palauttaa perustuslain kunnioittaminen kaikkeen päätöksentekoon.

 

Puoluerekisteröinti etenee niin, että ensin PRH hyväksyy säännöt ja rekisteröi Totuuspuolueen yhdistysrekisteriin. Sen jälkeen oikeusministeriö tarkastaa säännöt ja yleisohjelman. Kannatusilmoitusten keräys verkkopalvelussa voidaan aloittaa sen jälkeen, kun oikeusministeriö on hyväksynyt säännöt ja yleisohjelman. Kannatusilmoitukset tulee kerätä vuoden kuluessa. Yhdistys tarvitsee vähintään 5 000 eduskuntavaaleissa, kuntavaaleissa tai europarlamenttivaaleissa äänioikeutetun henkilön allekirjoittamaa kannattajakorttia, jotta yhdistys voidaan merkitä puoluerekisteriin.

 

Puolueen perustaminen on herättänyt kannatusta ja kiinnostusta.

Olemme vastavoima korruptiolle ja virkamafiaverkostolle.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

38 thoughts on “Uusi AIDOSTI virkamafian vastainen Totuuspuolue perusteilla!

 1. Puolueelle hyvä nimikin. Iso peukku rohkealle Kavoniukselle! Tässä maassa on niin paljon oikeaa rikollisuutta ja mätää, että puolue voi huoletta pitää nimensä kymmeniä vuosia. Rikollinen mafia johtaa täysin Suomea joka tasolla.

 2. Monet meistä aavisti tämän tapahtuvan.
  Kannatan. Ehkä menen ihan aktiivisestikin mukaan tavalla tai toisella. Vähintäänkin allekirjoitan kannatusilmoituksen.

 3. Oli kyllä Anolta ja muilta PERSUILTA taas uskomaton nilkkien takinkääntö. Vitun Suojelupoliisin kätyrit.

 4. Perustaako Tiihonen toisen puolueen? Näin saataisiin kaksi hyvää puhdasta puoluetta jotka täydentävät toisiaan. Ano ja muut olivat kyllä uskomattomia rottia.

  1. Tiihonen käy niin hitaalla että perustaa sellasen varmaan vasta eduskuntavaalien jälkeen kun on ensin viikkoa ennen vaaleja eronnut VKK:sta.

  2. Ehkä idea anolla oli ihan hyvä, mutta en ymmärrä miten valta voisi kuulua kansalm
   Le, jos vkk eikä kukaan muu edes kysy kansalta mitä se haluaa.

   Yhtä ainutta galluppia en nähnyt. Anon ajatuksen luku kykyihin en usko.

   Alko vaikuttaa samalta kuin kaikki muutkin puolueet. Toteuttelee ”kansan tahtoa” kysymättä sitä ikinä

  3. J.K. VK:ssa

   ”Tiedoksi myös jo tässä vaiheessa VKK:n jäsenille, että yhdistyslaki ei salli VKK-johdon muutaman henkilön diktatuuria, koska kyse ei ole yhdistyslain edellyttämästä demokraattisesta puolueesta, vaan juntasta, joka rinnastuu rakenteeltaan lähinnä kommunistisiin sotilasdiktatuureihin. Yhdistys- ja puoluerekisterin pitäjät eivät sääntöjä hyväksyessään ole saaneet VKK-johdolta oikeaa tietoa VKK-organisaation todellisesta toiminnasta. VKK-johto on säännöt läpi saadakseen vaan väittänyt toteuttavansa demokratiaa, mutta tosiasiassa sen rakenne on maksimaalisen kaukana demokratiasta. Puolueen nimi (Valta kuuluu ”kansalle”) ei vastaa tosiasiallista toimintaa, jossa valta kuuluu Ano Turtiaiselle, Jarno Vähäkainulle, Ilkka Tiaiselle, Suvi Ahoselle ja muutaman henkilön keskusjohtoiselle juntalle. VKK:n tukijäsenillä ei ole edes vaalioikeuksia eli tukijäsenillä (sillä ”kansalle”) ei ole edes yhdenvertaisia ihmisoikeuksia.

   ÄLKÄÄ PERUSTAKO TOTUUSPUOLUEEN KYLKEEN UUSIA PUOLUEITA, VAAN TEHDÄÄN YKSI ISO!

   Toivon, että VKK:n hajotessa ihanat, oikeaan suuntaan haluavat vkk-laiset siirtyvät Totuuspuolueen jäseniksi. Parasta on tulla nyt tämän yhden voimakkaksi rakennettavan Totuuspuolueen alle eikä väkertää mitään uusia omia pikkupuolueita, joista ei ole Suomelle ja suomalaisille hyötyä. Monenkirjavien puikkupuolueiden hajanaisuus hyödyttää vain virkamafiaa. Älkää suomalaiset antako sen tapahtua. Nyt on yhdessä toimimisen aika!

   TOTUUSPUOLUE ON VASTAVOIMA KORRUPTIOLLE JA VIRKAMAFIAVERKOSTOLLE

   Julkistamme myöhemmin juhlavamman tiedotteen lauluineen, kun puolue on saatu rekisteröityä.

   Finlandia loppuu sanoin: ”ON AAMUS ALKANUT, OI SYNNYINMAA!”. Kun Uuden totuuspuolueemme aamu alkaa, siitä alkaa myös Suomen uusi aamu. ”

 5. Olen huolissani kansallismielisen kentän jakautumisesta aina vain useampiin ja entistä pienempiin pienpuolueisiin; eikös tämä vain vahvista että globalistikommunistien ”hajoita ja hallitse” taktiikka toimii kun oikealla asialla olevat ihmiset kinastelevat keskenään suhteellisen turhista asioista ja perustavat uusia puolueita heti kun joku pieni erimielisyys omien keskellä rupeaa jakamaan mielipiteitä? Se että nämä kansallismieliset pienpuolueet eivät ymmärrä vaalien alla muodostaa vaaliliittoa keskenään myöskin varmistaa ettei yksikään aikuisten oikeasti kansallismielinen puolue koskaan tulee pääsemään valtaan kun kansallismielisten äänet jakautuvat kymmenen pienpuolueen kesken sen sijaan että keskittyisivät yhdelle tarpeeksi kansallismieliselle puolueelle kun samaan aikaan SDP, Keskusta ja Kokoomus saavat helposti noin 20% äänisaaliin aivokuolleilta kannattajiltaan pitäen vallan itsellään. Jos tämä trendi jatkuu vielä ensivuoden eduskuntavaaleihin asti kansallismieliset ovat jo hävinneet varsinkin jos Jaana Kavonius, Ossi Tiihonen, Tuomas Malinen ja kaikki muut jonkinlaista kannatusta saaneet kansallismieliset perustavat oman puolueen sen sijaan että yrittäisivät YHDISTÄÄ kansallismielisen kentän. MARCONKIN olisi hyvä keskittyä tähän yhdistämiseen sen sijaan että yrität väkisin hajottaa kansallismielisten omia rivejä.

  1. Hyviä pointteja, mutta kuten itse sanot, niin puolueiden määrällä ei ole mitään väliä, JOS ne pystyvät luomaan suuren vaaliliiton. Myyrän tunnistaa nimenomaan siitä ,että kieltäytyy suureen VAALILIITTOON liittymisestä.

   Puolueiden määrä ei siis koskaan ole ollut ongelma, vaan se KÄSITTÄMÄTÖN asia, etteivät vapausmieliset puolueet ole KOSKAAN pystyneet luomaan suurta Vapaus-vaaliliittoa. Tämän voi selittää ainoastaan myyrät, koska yksikään puoluejohtaja ei voi olla niin tyhmä, ettei tajua vaalilainsäädännön nimenomaan suosivan vaaliliittoja ja syrjivän yksittäisiä pienpuolueita.

   1. Juuri näin Marco.

    Olisi hyvä saada puolueelta vakuus siitä että on täysi aikomus muodostaa liittoja. Anopuolueen todellista potentiaalia ei oltu edes mitattu kun Ano ja puoluevalta rupesivat myyräilemään koko kenttää. On siis hulluutta enää luulla että VKK:sta olisi potentiaalia merkittäväksi puolueeksi yksinään. Nyt on jokaisen parasta yhdessä kerätä polttopuut saman padan ääreen ja vaaleissa sitten epäitsekkäästi vedetään tikkua siitä, kenestä tulee kokkeja. Toisaalta sellainen, joka ei tule koskaan osoittamaan kiitollisuutta kaikille auttaneille, vaan egoilee ja haukkuu heitä, ei ole hyvä johtaja/kokki. Kannattaa ennen äänestämistä miettiä kenellä on kypsä luonne ja kenellä ei.

    1. Loistava pointti. Pitäisi muodostaa pyöreä pöytä, jonne kaikki mukaan ja sitten vaan suuri vaaliliitto. Reviirit voidaan jakaa niin, että toisian inhoavien ei tarvitse tavata toisiaan vaalikampanjan aikana.

     VKK on kuitenkin jo tehnyt selväksi, ettei se suostu minkäänlaiseen suureen vaaliliittoon, vaan ainoastaan Anon teokraattiseen diktatuuriin, jossa pääosissa on rukoileminen.

     1. No Jopas, tämä olisi totaalisen tyhmä liike. Onko heittää linkkiä aiheesta — pääsi menemään ohi.

     2. Tuo Teana itseään kehuminen on hyvä veto. Kannattaa aina silloin tällöin Marconkin vaihtaa kehujan nimimerkkiä.

     3. @Nimetön. Jos sinulla olisi kohtuullinen määrä älyä, huomaisit automaattisestikin Marcon ja minun kirjoitustyylin erot. Hyvää päivänjatkoa. T. Oikea Tea

   2. Juuri näin. Puolueiden korruptio-historiasta johtuen runsas määrä lienee must. Myös koko kansan seuranta pitää olla päällä, jotta saadaan myyräily pois. Ja jos jokin puolue osoittautuu toivottomaksi (kuten persut), niin ei muuta kuin koko kannattajajoukko toisen puolueen tueksi. Olisi hyvä jos kaikilla olisi pari kolme tarpeeksi hyvää vaihtoehtoa.

    Jotta tämä joukko saisi jotain aikaiseksi, niin vaaliliittoumat ovat välttämättömyys. Itse olen tiettyjen asioiden (kuten henkilökohtainen itsehallinta, ihmisoikeudet, eu ja euro-ero) ja en juurikaan välitä minkä nimikkeen alla oleva poppoon näitä asioita edistää.

    En ymmärrä tätä puolueuskollisuutta (uskonnollisuutta?) alkuunkaan; puolueet estävät asioita joita lupasivat tehdä, mutta porukat vaan äänestävät samoja vanhoja. Missä hurmoksessa nämä veikot oikein vaeltavat?

    1. Hyvä kysymys. Täytyykin kirjoittaa suomalaisten puolueuskollisuudesta. Se on nimittäin ihan maailmanennätysluokkaa. Pääsyynä tietysti geenit.

     Tosin edes geenit eivät oikein selitä miksei suurta vaaliliittoa ole koskaan saatu aikaiseksi. Siis kansallis- ja vapausmielisellä puolella. Oma veikkaukseni ovat myyrät. Mitään muuta selitystä ei voi olla, koska vaikka ihmiset ovatkin niin tyhmiä, etteivät osaa vaalimatematiikkaa, niin puoluejohtajat taatusti osaavat.

     Viime vaaleissakin systemaattisesti yritettiin estää laajaa kansallis- ja vapausmielistä vaaliliittoa mm. Reformin toimesta. Siis vaikka vasemmistolainen Piraatti-Femakot-Liberaalit vaaliliitto näytti kuinka asiat pitää hoitaa. Läpimeno olikin heillä suht lähellä, vaikka toki heilläkin oli ongelmana suomalaisten (suur)puolueuskollisuus.

   3. Tämä on hyvä pointti ja selkeä paikka kaikille kansallismielisille, osoittaa vihdoin sitä aitoa asennetta asioiden korjaamiseksi.

 6. Minä kun ajattelin että rukoilemalla armoa Suomen hallitukselle, tuomitsemalla Kanadan hallituksen kanssa convoyt ja noudattamalla Jumalan lakia pelastumme pian koittavalta yhteiskuntamme romahdukselta.

   1. Anolle on yksinkertaisesti vain kerrottu, mitä hänelle tapahtuu (tyyliin Tony Halme, kuten täällä on sanottu aiemminkin) ellei muuta linjaansa. Luulen, että Nato-ahollekin kävi jotain samanlaista jossain vaiheessa, vuosi pari sitten. Idiootti mikä idiootti, mutta naamastakin jo näki että jotain varsin pelottavaa oli tapahtunut ja siinä vaiheessa alkoi myös takinkääntö.

 7. Mielestäni puolueohjelman tulisi olla tälläinen:

  1. Kansan mielipidettä on kysyttävä mielipidekyselyllä kaikista tärkeistä asioista.

  Tärkeinä asioina pidetään tässä asioita, joista eduskunnan on päätettävä.

  Kysyminen tapahtuisi samanlaisella vahvalla tunnistamissysteemillä kuin Kansalaisaloitteet toimivat.

  Wikipedia:
  Demokratian perusajatuksena on, että hallintovalta nousee kansasta ja toteuttaa kansan tahtoa.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Demokratia

  2. Kansalaiskeskustelun puitteita on parannettava ja saatava mahdollisimman hyväksi.

  Väitöskirja:
  Demokratian ydin on valistuneessa kansalaiskeskustelussa,
  http://tampub.uta.fi/handle/10024/67318

  3. Kansalaiskeskustelu pitää olla mahdollista myös anonyyminä, koska anonyymi kirjottelu on osa perustuslain turvaamaa sananvapautta.

  Edit klo 22:20:
  Informaatio- ja teknologiaoikeuden emeritusprofessori Jukka Kemppinen sanoi painavan sanansa sananvapaudesta ja anonymiteetistä blogissaaan:
  Erkki, Sinulle tapahtui huti. Entä jos peruuttaisit lausuntosi julkisesti. — Ajatuksesi on tekijänoikeuslain ja välillisesti perustuslain vastainen. — Itse olisit ehkä voinut huomata ennen lausuntoasi, että nimettömyys on sekä tekijänoikeuden että sananvapauden ydintä. — Lisäksi unohdit lähdesuojan. Henkilö joka pitää yllä aikakautista verkkojulkaisua, kuten minä blogiani, on oikeutettu salaamaan lähteensä. — Lähdettä ei tarvitse kertoa edes poliisille.

  http://kemppinen.blogspot.my/2011/07/ministeri-tuomioja-ministeri-arhinmaki.html

  1. Mielestäni Kavenius voisi vaikka 3 kertaa viikossa tehdä gallupin eri aiheista mm. Pitäisikö Suomen liittyä natoon.

   Ja laiton lehti voisi auttaa levittämään niitä.

   Ja mielestäni Kavenius voisi ihan avoimesti kysyä apua kansalta esim. Miten tämä hulluus saataisiin loppumaan.uskon että jos asioita ratkoisi yhdessä 10000 ihmostä niin ratkaisu olisi parempi kuin jos vain pieni piiri pohtii asioita keskenään

  2. Ja välillä laitonlehti voisi tehdä myös sms gallupeita, jotta saisi mm lakikuluja katettua.

   Esim 50c per ääni

   1. Eka gallup voisi olla vaikka ”minkä arvosanan annat nykyiselle hallitukselle ?”

    Sillä saisi yleiskuvan tilanteesta

 8. Kansallismieliset voisi helposti ja heti saada kaiken hulluuden loppumaan. Näin.

  Perusoikeuksista on säädetty perustuslaissa.
  Niihin saadaan tehdä poikkeuksia tavallisella lailla VAIN, jos sihen on ”hyväksyttävä” peruste.
  Demokratiassa sanalla ”hyväksyttävä” tarkoitetaan sitä että kansan enemmistö hyväksyy.
  Kansallismieliset voisi gallupeilla näyttää ettei kansan hyväksy pakkorokotuksia ja muita hulluuksia. Joten ne pitäisi säätää perustuslakia muuttamalla.
  Perustuslakivaliokunnan mietinnössä PeVM 25/1994 on määritelty, että millä perusteilla perustuslakiin voidaan tehdä poikkeus tavallisella lailla.
  Perustuslakivaliokunnan mietintö PeVM 25/1994:
  – Rajoitusperusteiden tulee olla hyväksyttäviä.
  https://www.edilex.fi/mt/pevm19940025
  Tässä todella upea live gallup Youtube live sessioihin:
  https://www.youtube.com/watch?v=_dJQ_5Fcyrw&list=PLA6As4Un47h-ysTO7OMPx6tfqIaW9oJH1&t=1246s
  Galluppeja voi tehdä:
  – Twitter gallup
  – Facebook gallup
  – Google Forms ( ilmainen )

  Jos esim italia lahjoituksen yhteydessä olisi kysytty gallupilla luotettavasti että voiko suo!en budjetista lahjoittaa miljardeja italiaan, niin siitä olisi pitänyt päättää perstuslakia muuttamalla jos 80% olisi vastustanut.
  Perustuslain mukaan kehon koskemattomuus onnsuojattu. Joten tavallisella lailla voidaan tehdä siihen poikkeus vain jos siihen on ”hyvöksyttävä peruste.”
  Hyväksyttävällä perusteella viitataan kansan tahtoon.
  Jos olisi ollut gallup että 90% vastustaa, niin perustuslakivaliokunnan olisi pitänyt katsoa että asiasta pitää päättää perustuslakia muuttamalla.
  Mutta kun meidän ”evil” marco ei tee gallupeita, niin pian kaikki meidän on piikitetty. Marcon vikaa kaikki.
  :)))))

  Marcon ja muiden pää ase pitäisi olla gallupit. Taistelette väärillä aseilla.
  Kyselytinteja katsoo joka viikko 300 000 suomalaista livenä.
  Teidän täyyisi mennä live kuvaaman ja järjestää siihen yhteyteen galluoit. Uskoisin että 100 000 siirtyisi teidän kanavalle koska teillä olisi gallupit ja live chat.
  Voisitte mysö kokeilla sms gallupeita 50c kpl, niin saisit sakot ja korvaukset maksettua.

  Perustuslakiin voidaan tehdä poikkeuksia, jos siihen on ”hyväksyttävä syy.”
  Euroooan ihmisoikeussopimukseen mm. Sananvapauteen voidaan tehdä poikkeus vain, jos se on demokraattisessa yhteiskunnassa välttämätöntä.
  Julkisuuden henkilön kunnianloukkaus on kyseessä vais, jos on selvästi ylitetty se mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.”
  Sekä hyväksyttävällä syyllä että ”demokraattisessa yhteiskunnassa välttämätöntä” viittaa kansanntahdon enemistöön.
  Se asia voidaan selvittää vain gallupeilla.
  Koska gallupeitabeinedes järjestetätä, niin se mahdollistaa mm. Sen että kreikka jantalia lahjoituksista säädetään tavallisella lailla, kunnianloikkaussäädöstä tulkitaan mielivaltaisesti, jopa raamatun siteraaminej katsotaan rikokseksi.
  Jos joku järjestäisi galkupeita, niin selviäisi mikä kansan mielestä on hyväksyttävää ja mikä ei.
  Jos mielivaltaisuuden haluaa loppuvan, niin oikea ase olisi gallupit.
  Kansan tahto vaikuttaa perustuslain tulkintaan. Demokratian tarkoitus on toteuttaa kansan tahtoa.
  Niin kauan kuin gallupeita ei järjestetä, niin niin kauan mielivaltainen laintulkinta jatkuu.

  Puolue voisi tehdä Suomesta maailman menestyneimmän valtion – suoralla demokratialla.
  1. Puolue vaatisi että kaikista asioista, joista eduskunta päättää, pitäisi kysyä kansan mielipidettä.
  2. Se johtaisi siihen, että kymmenettuhannet Suomalaiset osallistuisivat kiivaaseen kansalaiskeskusluun, jossa tarkoitus olisi saada kaikki vastapuolella olevat omalle puolelle.
  Tästä kiivaasta kansalaiskeskulusta kumpuaisi loistavia ideoita, ja ne loistavat ideat siivittäisi Suomen maailman menestyneimmäksi valtioksi.
  – loistavia ideoita tulisi, koska tuhannet tekisivät kaikkensa, että saisi mielipiteen kääntymään.
  – kansalaiskeskustelijoita olisi kymmeniä tuhansia, koska sillä todella olisi vaikutus siihen miten asia päätetään.
  Svetisissä on suora demokratia, ja se on maailman rikkain valtio per capita. Ei se ole sattumaa.
  Jos ideointiin osallistuisi 500 000 Suomalaista, niin näillä ideoilla Suomen talous kasvaisi 10X nopeammin.
  Nyt muutama alepan kassa neiti saa valtioneuvostossa aivopieruja ja niitä nyt toteutellaan. Talouskasvu olisi ihan toista, jos ideointiin osallistuisi 500 000 Suomalaista.
  Puolueen iskulauseen pitäisi olla ”Pistetään Suomen talous rokkaamaan – suoralla demokratialla.”
  Ja jos tämän idean julkistaisi, niin siinä yhteydessä pitäisi olla gallup ”onko idea hyvä ( 1-10 ) ?
  3. Kansalaiskeskustelu pitää olla mahdollista myös anonyyminä, koska anonyymi kirjottelu on osa perustuslain turvaamaa sananvapautta.
  Edit klo 22:20:
  Informaatio- ja teknologiaoikeuden emeritusprofessori Jukka Kemppinen sanoi painavan sanansa sananvapaudesta ja anonymiteetistä blogissaaan:
  Erkki, Sinulle tapahtui huti. Entä jos peruuttaisit lausuntosi julkisesti. — Ajatuksesi on tekijänoikeuslain ja välillisesti perustuslain vastainen. — Itse olisit ehkä voinut huomata ennen lausuntoasi, että nimettömyys on sekä tekijänoikeuden että sananvapauden ydintä. — Lisäksi unohdit lähdesuojan. Henkilö joka pitää yllä aikakautista verkkojulkaisua, kuten minä blogiani, on oikeutettu salaamaan lähteensä. — Lähdettä ei tarvitse kertoa edes poliisille.
  http://kemppinen.blogspot.my/2011/07/ministeri-tuomioja-ministeri-arhinmaki.html
  2. Kansalaiskeskustelun puitteita on parannettava ja saatava mahdollisimman hyväksi.
  Väitöskirja:
  Demokratian ydin on valistuneessa kansalaiskeskustelussa,
  http://tampub.uta.fi/handle/10024/67318

  Nimi on todella tärkeä, nykyinen tiktok sukupolvu ei keskity asiaan kuinn5 sek. Nimen tulee kuvata pääpointtia ”Suoran demokratian-puolue” olisi hyvä.
  Ja iskulause voisi olla ”me kysymme Sinun mielipidettä.”

 9. Asiasta riippumatta,kuinka uskottavana hahmona näette tämän Kavoniuksen? Rinsessa-asu ja valomiekka ei välttämättä anna henkilöstä kovin vakaata kuvaa.

 10. On rinsessa asu ja valomiekka lupaavampi kuin Anon viritelmä. Anon mielestä valta kuuluu kansalle, mutta mistä ihmeestä se edes tietäisi mitä kansa edes haluaa, kun ei ole saanut edes aikaseksi edes yhtä galluppia.

 11. Minä edustan moottoriveneilevää kansaa, ja venebensan osalta pitäisi kyllä luopua veroista kokonaan. Ostin uuden 300hv perämoottorilla varustetun veneen ja kun bensaa menee 45 litraa tunnissa, voi jokainen laskea paljonko tämä hallitus sillä ryöstää. Olen myös harkitsemassa vene-convoy tahtuman järjestämistä helsingin etälästamassa ensi kesäänä, tukkitaan koko satamaa ja lasketaan virtsaa veteen kunnes hallitus luopuu veroista. Toivon prinsessa leaa ja myös melojia tervetulleeksi tähän tapqhtumaan.

 12. Politiikka ei ole vain sitä, että saadaan yksi tai muutama kärkiasia läpi tai ”käännettyä suunta”. Puoluepolitiikka on kestävyyslaji ja PS on tällä haavaa ainoa koneisto, jossa on edes siementä ruveta saamaan asioita aikaiseksi. Sielläkin ollaan ohuella. Kaikki voimat tarvittaisiin rakentamaan laajaa puoluekoneistoa, joka kykenee hallitsemaan Suomea, kun mandaatti on saatu. koronat, piikit, passit, Natot, Trumpit, Q:t tärkeitä asioita – ehkä – mutta politiikka on pääosin työtä eikä mielipiteitä ja kapoisia aatteita. Minuakin harmittaa, että kaikki ihmiset ovat omalla tavallaan nuijia, kun ruvetaan tekemään oikeasti töitä yhdessä. Mutta toisaalta: se ei yleensä oikeasti haittaa, kun vaan nielee harminsa ja tehdään töitä, kunhan yleissuunta pitää Suomi itsenäisenä ja vastustaa punaviherhulluutta on jokseenkin sama. Vaaliliittoko? Joo. Yhteenkö? Vielä mieluummin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*