Marco de Wit 22 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo tehnyt useita videoanalyysejä Convoy-vapauskulkueen 4-5.2.2022 tapahtumista. Kaikkia ei ole kuitenkaan vielä julkaistu, koska ollaan etsitty lisää videotodisteita polpon toiminnasta.

 

Convoy-vapauskulkueessa oli nimittäin yksi hyvin erikoinen piirre. Tärkeimpinä hetkinä eli varsinkin lauantaiyönä oli hyvin vähän kuvaajia liikenteessä. Tämä itsessään on äärimmäisen epäilyttävää, mutta siitä myöhemmin. Onneksi kuitenkin moni mielenosoittaja varmaan otti videota polpon hyökkäyksistä. Mutta missä nämä videot ovat??

 

Convoyn Telegram-, Twitter-, yms. ryhmissä ei ole juuri ollenkaan videoita polpon hyökkäyksistä. Miksi?

 

Niinpä pyydämme nyt lukijoilta videoita, joissa poliisi edes vilahtaa. Ei väliä vaikka sinusta video ei olisikaan kovin tärkeä ja paljastava. KAIKKI videot sisältävät tärkeää tietoa ja toimituksessamme saamme irti tietoa jokaisesta videosta varsinkin, jos kerrot missä ja milloin video on kuvattu. Lähetä siis linkki videoosi osoitteeseen

 

[email protected]

 

 

Erityisesti pyydämme videoita, joissa näkyisi Kiasman tilanne. Kyse oli siis tilanteesta, jossa ensin ammuttiin raketteja. Nähtävästi osa lensi vahingossa poliisia päin ja poliisi sitten otti pari tyyppiä kiinni. Tämän jälkeen oli noin 5 minuutin rauhallinen tilanne, jonka jälkeen poliisit HYÖKKÄSIVÄT rauhanomaisten mielenosoittajien kimppuun ja alkoivat pahoinpitelemään heitä.

 

Kyse oli siis selvästä laittomasta poliisin kostosta!

 

Nyt tarvittaisiin tilanteesta mahdollisimman paljon kuvia ja videota! Jotkut eivät uskalla lähettää, koska pelkäävät poliisin kostoa. Muista kuitenkin, että voit lähettää anonyymisti hankkimalla anonyymin sähköpostiosoitteen. Jos et osaa ladata videota, niin ei se mitään. Kerro vaan meille, niin autamme kaikessa.

 

Nyt on tärkeä saada sia.. öö siis poliisit kiikkiin!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Etsimme videota polpon Kiasma-hyökkäyksestä! Poliisit vihdoin vastuuseen hyökkäävästä väkivallasta?

 1. Raketit lensivät ”vahingossa” poliisia päin. Eiköhän siellä ollut ihan oman elämänsä marcot toteuttamassa suurta maailmanpelastusta.

 2. Asuntolaina = pallo nilkkaan kuolemaan asti. Maaorjuus poistettiin jo 1900-luvulla. ,Sen jälkeen poliitikot, rakennusliikkeet j pankit keksivät uuden orjuuden muodon= asuntolainan.

  Sitä ei ole pakko ottaa, koska kunnalla on velvollisuus majoittaa ihminen joka tapauksessa. Menet vaan valittamaan kuntaan, ja pyydät asunnon se järjestyy.

 3. Convoyn ekana päivänä ihmismuurin aikaan kun polpo oli retuuttanut ihmisiä niin siellä oli joku joka ihan tosissaan selitti että kun niillä on asuntolainat, tottelevat käskyjä ja hyvät rivipoliisit…

   1. Mielestäni matupoliisi oli nujakassa mukana. Tietenkin naamioituneena ja nimettömänä!

    Oli sama vihreä naamio ja sininen lippis päässä kuin perjantaina.

    Ensi kerralla on syytä ottaa kebab-annos mukaan ja sitä voi sitten kohteliaasti tarjoilla agressiiviselle matupoliisille ja voi olla, että tämä impulssiivinen hiekkaneekeri rauhoittuu tästä sovinnon eleestä. Esim. Lidlistä voi ostaa pakastettua kebablihaa, jota voi tarjoilla matupoliisille!

    Tämän jälkeen voi sitten ystävällisesti matupoliisilta kysyä, että ”minne jätit esinahkasi?” ja ”Onko sinulla paljon serkkuja?”

  1. Matupoliisia ei asuntolaina paina. Jaksaa riehua täysillä ja ottaa nappia välillä.

   Asuntolainalliset hakkaavat asuntolainattomia. Asuntolainallinen ei mene miekkareihin.

   1. Ei mene ei kun ei ole syytä. Itsellä nimi tällä hetkellä neljässä lainassa ja kohta pitäisi etsiä viides kohde. En kyllä tunne itseäni yhtään kahlituksi. Jännä homma. Johtunee positiivisesta elämänasenteesta.

 4. Ei ole kiinni mistään asenteesta, vaan yhteiskuntaluokasta. Et satu tietämään palkkakartellista? Palkka ei jousta ylöspäin. Tiedätkö mikä tarkoittaa sisäinen devalvaatio? Sitä tehden eletty EU:n aikana. Suhteellinen jatkuva köyhtyminen EU:n liittovaltiossa, koska tuloeroja pitää tasoittaa pohjoisen ja etelän välillä etelän hyväksi, mutta ei toimi toisin päin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*