Marco de Wit 22 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on kertonut miten VKK käänsi takkiaan hyökätessään Convoy-vapauskulkueen kimppuun ja näin käynnisti uusia vapausmielisiä puolueprojekteja.

 

Uusi AIDOSTI virkamafian vastainen Totuuspuolue perusteilla!

 

 

Monet ovat nyt huolestuneet, että vapauskenttä pirstaloituu liian moneen puolueeseen. Totta nimittäin on, että vaalilainsäädäntö suosii valtavasti suuria puolueita tehden uusien pienpuolueiden menestymisen käytännössä MAHDOTTOMAKSI.

 

Viimeisen sadan vuoden aikana yksikään uusi itsenäinen pienpuolue EI ole päässyt eduskuntaan. Eduskuntaan ovat päässeet vain vanhat suurpuolueet tai sitten niistä lohkotut loikkaripuolueet. Esimerkiksi Liike Nyt-puolue pääsi eduskuntaan, koska kokoomuksen supersuosittu kansanedustaja Hjallis Harkimo loikkasi kokoomuksesta.

 

Perussuomalaisetkin olivat alunperin loikkaripuolue eli perustettiin SMP:stä loikanneen Raimo Vistbackan ympärille. Myös vihreä puolue oli alunperin loikkaripuolue eli perustettiin liberaalipuolueesta loikanneiden ympärille. Käytännössä persut ovat SMP:n jatkaja ja vihreät LKP:n jatkaja. SMP puolestaan oli alunperin Keskustasta loikanneiden puolue ja LKP:n juuret puolestaan johtivat Nuorsuomalaisiin.

 

Suomi on nähtävästi ainoa länsimaa, jossa kaikki eduskuntapuolueet ovat alkuperäisiä yli 100 vuotta vanhoja puolueita tai niistä lohkaistuja puolueita. Aitoja uusia puolueita Suomen eduskunnassa ei ole nähty. Muissa länsimaissa puolestaan on jatkuvasti syntynyt aitoja uusia puolueita, jotka ovat nopeasti nousseet suuriksi.

 

Muissa länsimaisissa monipuoluemaissa puolueiden vaihtuvuus on siis suhteellisen suurta. Ainoastaan Suomessa puoluejärjestelmä on hämmästyttävän sementoitu. Osittain syynä on suomalainen kansanluonne, joka ei suosi vallan vahtikoiria eikä siten myöskään uusia protestipuolueita.

 

 

Niinpä itsenäisillä pienpuolueilla ei näytä olevan yhtään mitään mahdollisuuksia päästä Suomen eduskuntaan edes yhdellä vaivaisella edustajalla. Vaalilainsäädäntö tekee sen lähes mahdottomaksi. Tämä on tietysti täysin tarkoituksellista eli suuret puolueet nimenomaan pyrkivät lainsäädännöllä estämään uusien suurpuolueiden synnyn. Käytännössä eduskuntapuolueet ovat luoneet puoluekartellin, joka pitää uudet kilpailijat ulkona.

 

Onneksi vaalilainsäädännössä on yksi ”porsaanreikä”, jota puoluekartelli ei ole vielä ehtinyt tukkia: Nimittäin oikeus luoda puolueiden välille VAALILIITTO. Tämä mahdollistaa useiden puolueiden yhteisen listan eli äänet menevät yhteen pussiin ja näin on mahdollista ylittää korkea äänikynnys.

 

Vaaliliitto tekee myös helpommaksi saada TÄYDET listat, joka on ehdoton edellytys läpi pääsyyn. Vaaliliitto on todella tehokas tapa haastaa suurpuolueet ja saada useampi ehdokas läpi eduskuntaan.

 

 

Miksi sitten pienpuolueet eivät ole saaneet aikaiseksi vaaliliittoa? Hyvä tuhannen taalan kysymys.

 

Tietämättömyydestä ja tyhmyydestä ei voi olla kysymys, koska pienpuolueiden johtajat taatusti ymmärtävät vaaliliiton valtavat hyödyt. Niinpä on vain kaksi selitystä: Riitaisuus ja/tai myyräily.

 

Riitaisuus varmasti vaikuttaa, mutta se ei voi olla perimmäinen syy, koska vaaliliitto voi olla tekninen eli ei edes edellytä mitään käytännön yhteistyötä. Ei kertakaikkiaan ole mitään syytä miksei kaksi vihamiestäkin voisi lähteä vaaliliittoon, koska molemmat siitä hyötyvät. Itse asiassa yksi Suomen riitaisimmista poliitikoista, Olavi Mäenpää oli vielä elossa ollessaan tunnettu siitä, että kaikista riidoista huolimatta oli AINA valmis vaaliliittoon lähes kenen kanssa tahansa.

 

 

Rosa Tani: Yksinäinen ystävänpäivä; Menikö Laiton Lehti liian pitkälle?

 

 

Ainoa selitys sille miksi Suomessa kansallismieliset ja vapausmieliset puolueet eivät ole KOSKAAN saaneet aikaiseksi suurta vaaliliittoa voi olla vain ja ainoastaan myyräily. Ei voi olla mitään muuta selitystä sille miksi pienpuolueiden puheenjohtajat järjestään TAHALLAAN viis veisaavat vaalimatematiikasta.

 

Vaalimatematiikan sivuuttaminen on sama kuin, jos puolueohjelmassa vaadittaisiin, että 2 + 2 =5. Kukaan ei voi olla niin tyhmä. Kyse on myyräilystä, jossa pienpuolueiden johtajat tahallaan johdattavat vaalimatematiikasta tietämättömiä (ja usein myös tyhmiä) kannattajiaan varmaan vaalihäviöön.

 

 

Pienpuolueet siis ihan tahallaan häviävät vaalit. Mutta miten se on mahdollista?? Yksinkertaista. Niiden johtajat ovat vain PUOLILOIKKAREITA. Varsinkin persuloikkareita. He eivät oikeasti halua haastaa alkuperäistä puoluettaan. Tähän on kaksi syytä: Ensinnäkin he toivovat vielä pääsevänsä takaisin puolueeseen. Toiseksi heillä on vielä alkuperäisessä puolueessaan paljon kavereita eivätkä halua heidän menettävän valtuusto- ja eduskuntapaikkojaan.

 

Erityisen selvästi tämä näkyy persuloikkareissa. He haluavat vain näpäyttää entistä puoluettaan perustamalla uuden puolueen ja yrittämällä YKSIN päästä läpi takaisin eduskuntaan. Samalla he eivät kuitenkaan halua liikaa viedä ääniä persuilta, koska toisaalta suojelevat persukavereitaan ja toisaalta toivovat pääsevänsä takaisin persuihin sitten kun valta on jälleen vaihtunut persuissa. Persuloikkarien uudet puolueet – ja itse asiassa koko kansallismielinen kenttä eli skene – ovat siis vain osa persujen SISÄISTÄ peliä ja valtataistelua.

 

Esimerkiksi uskovaisuuttaan korostavat Hirvisaari ja Turtiainen toivovat, että yli 70-vuotias Putkonen menee vihdoin eläkkeelle ja uskovaisten klikki (Niikko, Huhtasaari, jne.) pääsee valtaan persuissa ja ottaa loikkarit takaisin persuihin. Tämän takia persuista loikanneet eivät KOSKAAN suostu haastamaan persuja edes sen vertaa, että valittaisivat Matti Putkosen johtamista puoluekokouksen äänestyskoneista. Siis vaikka niillä ei voi tehdä tarkistuslaskentaa.

 

 

Valtamediakin kysyy: Mihin katosi persujen pj-kisan 700 ääntä?

 

 

Ex-persukansanedustaja Hirvisaaren haluttomuus haastaa persuja nähtiin aikanaan Muutos-puolueen vaalikatastrofissa 2015, vielä totaalisemmassa Reformin vaalikatastrofissa 2019 ja jälleen VKK:n 2022 aluevaalikampanjassa ja menetetyssä jytkyssä. Yhteistä näille kaikille oli persuloikkarien sabotaasi, jota johti James Hirvisaari.

 

Se on nimenomaan Hirvisaari, Turtiainen, Vähäkainu ja muut persuloikkarit, jotka ennen aluevaalejakin KIELTÄYTYIVÄT suuren vaaliliiton luomisesta. Kaiken kukkuraksi he myös kieltäytyivät sitoutumattomien ehdokkaiden ottamisesta listoille. Näin he tuplavarmistivat VKK:lle mitättömän pienet nanolistat. Eli estivät persujen romahduksen ja VKK:n jytkyn.

 

Mielenkiintoista nähdä kehtaavatko jälleen tuplakieltäytyä sekä sitoutumattomista ehdokkaista että suuresta vaaliliitosta myös eduskuntavaalien aikaan.

 

Ville veikkaus: Varmasti kehtaavat!

 

 

Eroaako Suomen epäpätevin vaalijohtaja? Vai pelastaako James Hirvisaari taas persut?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

27 thoughts on “Onko pienpuolueita liikaa? Ei, JOS suostuvat suureen vaaliliittoon! Miksei VKK suostu?

 1. Näin tämä sairas peli etenee MUTTA eipä sen väliä koska ei tätä hulluutta todellakaan pysäytetä (lyijykynällä) numeroita piirtelemällä. Onhan nämä jo nähty niin moneen kertaan…

 2. On täysin selvää miten VKK:n johto on persujen hallitsemaa mätää valeoppositiota ja myyriä. Perussuomalaisten johdosta johdetaan myös Suojelupoliisin väkivaltaista terroririnkiä, jolla viimeistään tuhotaan persujen vastustajat.

 3. Eivät Hirvisaari, Turtiainen, Niikko ja Huhtasaari kuitenkaan ole oikeita kristittyjä, vaan ahneita, epärehellisiä ja petollisia valekristittyjä, mikä on todella kuvottavaa Jumalan pilkkaa.

 4. Loikkaripuolueilla on vastustamaton ylivoima siinä että heillä on eduskunnassa jo kansanedustaja. Silloin puolue huomioidaan ja se voidaan tehdä tunnetuksi, vaikka olisi kuinka uusi ja jos se pystyy iskemään johonkin mihin muut eduskuntapuolueet ei. Eduskunnan ulkopuoliset puolueet on lähtökohtasesti täysin nolla tasolla ja niiden menestyminen vaatisi laajat liitot ja paljon ehdokkaita, jota ei juuri Suomessa ole koskaan edes yritetty tehdä vaan täällä oppositio tuhoaa aina itse itsensä ja kompastuu omiin jalkoihinsa. Myös muissa pohjoismaissa on todella vanhoja vakiintuneita puoluedynastioita ja järjestelmä pyörii yhtä lailla niiden vuosisataisen valtataistelun ja korruption ympärillä.

  1. Erittäin hyvä analyysi. Paras mahdollisuus olisikin 1. Suuri pienpuolueiden vaaliliitto ja 2. Joku eduskuntapuolueen kansanedustajaloikkari johtamaan tätä suurta vaaliliittoa.

   Mutta hetkinen! Tämähän on ollut mahdollista jo monta kertaa esim. Hirvisaaren ja Turtiaisen johdolla, mutta nämä persuloikkarit KIELTÄYTYVÄT luomasta ja johtamasta suurta vaaliliittoa. Siis vaikka se olisi helppo luoda eduskunnasta käsin esim. kutsumalla vuorotellen joka viikko eduskuntaan vierailulle eri puolilla Suomea toimivia aktivistiryhmiä.

   Suoraan sanottuna Laittoman Lehden toimitus ei olisi edes kovasti raivostunut siitä, että VKK tuki polpoa. Paljon enemmän se raivostui siitä, että VKK kieltäytyy luomasta laajaa vaaliliittoa ja ottamasta sitoutuattomia listoilleen eli se kieltäytyy keräämään kaikki lukemattomat sirpaleet yhteen vaalirintamaan. Tämä jos mikä on täydellinen todiste Hirvisaaren ja Turtiaisen mädännäisyydestä.

   Toisaalta vieläkin suurempi ongelma on, etteivät kansalaiset tai edes poliittisesti aktiiviset ihmiset tajua tätä mädännäisyyttä. Osittain johtuu geneettisesti myrkyllisestä naiviudesta, osittain totaalisesta tietämättömyydestä vaalimatematiikasta ja osittain terminaalisesta tyhmyydestä eli kansallis- ja vapausmielistä kenttää riivaavasta alhaisesta keskimääräisestä älykkyysosamäärästä.

   Tämän takia esim. James Hirvisaari on pystynyt estämään suuren vaaliliiton syntymisen jo monta kertaa. 2019 vaaleissa hän teki sen älyttömällä Reformi-valitsijayhdistysvirityksellä (joka ei siis voinut tehdä vaaliliittoa). Lisäksi häntä tässä sabotaasissa auttoivat Juha Korhonen (MV/Tokentube) ja Panu Huuhtanen (Reformi-Studio). Korhonen jopa yllytti ihmisiä hyökkäämään suurta vaaliliittoa yrittävää SKE:n Turunkin vaalitilaisuuteen pahoinpitelemään ihmisiä.

   Laiton Lehti haistoi heti käryä, kun Korhonen ja Huuhtanen olivat jälleen Hirvisaaren kanssa ensin kokonaan estämässä VKK:n menon 2021 kunnallisvaaleihin ja sitten menossa 2022 aluevaaleihin vain nanolistoilla. Kaiken kukkuraksi Korhonen ja Huuhtanen vielä sitten auttoivat persujen vpj Mauri Peltokangasta murtamaan polpon kanssa Helsingin Convoy-muurin.

   Tämä sama kuvio toistuu aina uudestaan ja uudestaan eli tuo kolmikko estää toisaalta laajan vaaliliiton ja toisaalta tehokkaan katutoiminnan.

   Polpon ja persujen tavoin he pelkäävät, että syntyisi suuri KESKUSJOHDOTON koalitiotyyppinen vaaliliitto, joka lisäksi vielä hallitsisi katuja ja näin pystyisi tarvittaessa jopa pysäyttämään Suomen. Se olisi Supolle myrkkyä ja myös Natolle varsinkin, kun Suomen Convoy oli käynnistämässä Euroopan laajuisen dominoefektin.

   Ei siis ihme, että 4.2.2022 Supo mobilisoi kaikki assettinsa KESYTTÄMÄÄN Suomen Convoyn ja muuttamaan sen pelkäksi Kanslaistorin-miekkariksi. Tämän takia Hirvisaari, Korhonen, Huuhtanen ja Turtiaisen oli pakko paljastaa oikeat karvansa vieläpä suorassa lähetyksessä eli sabotoida Convoyn päätehtävää eli muurin rakentamista.

   Kaiken kukkuraksi Supon käskystä VKK sitten vielä ylisti polpon kovaa kuria ja väkivaltaisuutta. Näin VKK myös varmisti, että suurta vaaliliittoa on entistä vaikeampi saada aikaiseksi.

   Tämän vuoksi on äärimmäisen tärkeää, että syntyy muita puolueita, jotka oikeasti yrittävät sekä 1. Suurta vaaliliittoa 2. Kanadan Convoyn tyyppistä katutoimintaa.

   1. Mahtaakohan youtubestakin vielä löytyä Panu Huuhtasen pitkä striimi ”Reformin loikkariviikko”.. Siinä Huuhtanen purkaa katkerana tuntojaan 2019 eduskuntavaalien alla .. Kun reformilistalta olivat lähteneet mm. Ilja Janitskin Väyrysen tähtiliikkeeseen, Tillanen ja Sileoni SKEn listoille jne .. Panu oli myös toipumassa kovasta flunssasta jonka hän sanoi saaneensa osin ihan jo pelkästä v-tutuksesta ..

    1. Kappas. En tiennytkään tuollaisesta videosta. Eikö olekin omituista, että 2019 Huuhtanen vannoi Reformin puoluevastaisuuden nimiin ja hysteerisesti kannatti valitsijayhdistyksiin perustuvaa älytöntä Reformi-viritystä, joka ei lain mukaan saanut tehdä vaaliliittoa. Sitten 2021 hän vannoi diktaattoripuolue VKK:n nimiin, joka ei suostunut myöskään tekemään vaaliliittoa. Eihän tässä ole mitään järkeä. Paitsi tietysti systemaattinen yritys estää suurta vaaliliittoa.

     Kuten jo aiemmin kerroin, niin Huuhtanen yhdessä Korhosen kanssa teki KAIKKENSA – väkivalta mukaanlukien – estääkseen SKE:n menestysken ja suuren vaaliliiton laatimisen 2019 eduskuntavaaleissa. Sitten 2021 ja 2022 vaaleissa he eivät edes yrittäneet painostaa VKK:ta tekemään suurta vaaliliittoa. He olivat ihan hiljaa, vaikka VKK ei suostunut edes omalla kovisivullaan pyytämään ihmisiä vaaliehdokkaiksi.

     Tämä sama ristiriitainen käytös toistuu heillä aina uudestaan ja uudestaan. Korhonen ja Huuhtanen ovat välillä äärimmäisen väkivaltaisia ja välillä äärimmmäisen rauhanomaisia. Molemmat esim. kannattivat kovaa väkivaltaa suurta vaaliliittoa luonutta SKE:tä vastaan, mutta käytännössä vastustavat Convoyn passiivista vastarintaa eli muuria.

     Huuhtanen on tunnettu siitä, että esim. kannatti puhdistusta, jossa tarkoituksena oli VÄKIVALTAISESTI hyökätä laittomien leiriin. Samanlaisia yllytyksiä hän on harjoittanut monia kertoja. Sitten taas toisaalta hän ei Convoyn aikana tukenut edes passiivista vastarintaa eli esim. istumismuurin luomista. Tässä järjettömältä vaikuttavalta toiminnassa on selkeä logiikka: Estää tehokas passiivinen vastarinta. Puhdistusta hän kannatti, jotta olisi pystynyt sabotoimaan minun johtaman rauhanomaisen Suomi-Maidan leirin sotkemalla sen väkivaltaan. Convoyn Kanada-taktiikkaa hän puolestaan vastusti, koska se olisi oikeasti pysäyttänyt polpon.

     Sama kuvio on myös Korhosella. Toisaalta hän on lukuisia kertoja yllyttänyt ihmisiä väkivaltaan, MUTTA vain toisia kansallismielisiä vastaan eli esim. minun johtamaani SKE:tä vastaan. Toisaalta hän valitti toistuvasti ja äänekkäästi, että johtamani SKE vaati kansantuomioistuimia ja Convoy-tyyppistä toimintaa ”liian vaarallisena ja vastuuttomana”. Korhosen ristiriitainen toiminta ja asenne ei ole ristiriitainen, kun tajuaa hänen aina yrittävän estää tehokasta kansannousua. Skenessä lähes kaikki vuosia aktivisteina toimineet ovat varmoja siitä, että jos joku on supon mies, niin nimenomaan Korhonen, jolla onkin vuosia toisaalta erittäin hyvät suhteet EET-poliisien kanssa ja toisaalta salaperäinen massiivinen rahoitus.

     Taposen tavaoin Huuhtanen ja Korhonen ovat usein uhanneet haastaa Laittoman Lehden oikeuteen ”kunnianloukkauksesta”. Tämä sopisi minulle erittäin hyvin, niin saisin paremman inspiksen kirjoittaa skenen historiikkia.

     1. Kunniaksi sinulle, että ne ovat sinulle kiemuraisia. Olet kuten lähet kaikki suomalaiset eli sinulla ei ole automaattista kykyä huomata muiden kieroilu. Jos selitän skenen tilanteen jollekin ulkomaalaiselle – puhumattakaan venäläiselle tai arabille – niin kaikki tajuavat heti kuvion ja pitävät Turtiaista, Huuhtasta ja Korhosta päivänselvinä mädättävinä opportunisteina ja jopa supon miehinä.

      Suomalaiset kuitenkin pistävät sormen suuhun ja pitävät kuviota aivan liian monimutkaisena. Edes nyt kun Turtiainen selvästi käänsi takkinsa ja Huuhtanen ja Korhonen sabotoivat Convoyta, niin suomalaiset eivät vieläkään tajua mitään. Edes persujen puoluekokouksen äänestyskoneet eivät ole saaneet ihmisiä heräämään. K

      uinka paljon todisteita oikein pitäisi olla, että skene on valeopposition johdateltavissa??

 5. Mäenpään kuuluisa lausahdus ”vaaliliitto pitää tehdä vaikka itse pirun kanssa” ei ole iskostunut muihin.

   1. Vain parissa maakunnassa eli ei tehnyt esim. Varsinais-Suomessa tai Länsi-Uudellamaalla, joissa se siksi menettikin paikkoja. VKK ei myöskään yrittänyt luoda laajaa vaaliliittoa ja kerätä myös sitoutumattomia listoilleen. Tämän takia sen listat olivat niin vajaita. Tämä kaikki on selitetty jutussa ja linkeissä.

 6. Jos tässä vaiheessa muut on jo ”saatanan tolloja” niin looginen jatkumo sille on VKK eristäytyy eduskuntavaaleissa.

  1. Erittäin hyvä pointti!! Kaikki viittaa siihen, että VKK tahallaan tuhoaa siltoja joka puolelle ja sitten JÄLLEEN kieltäytyy rakentamasta tai edes liittymästä suureen vaaliliittoon.

 7. Yksi surullinen esimerkki puoluekentässä on ison keskustaloikkarin jättämät kahdet savuavat rauniot puoluekenttään joista toinen ei edes savua enää ja toisen sammunutta kipinää puhaltaa pari miestä.

  1. Hyvä pointti. Itse en edes tiedä missä kunnossa ne puolueet ovat. Toisaalta vaaliliiton avulla nekin voisivat saada kiintiöpaikat listalle ja aktivoitua. Kyllä heilläkin on oikeasti äänipotentiaalia. Varsinkin niiden vaalien aikaiset johtajat ovat todella päteviä. Osa on jo loikannut persuihin ja keskustaan, mutta osa ei ja he voisivat olla todella hyviä ääniharavia ja varsinkin organisaattoreita suurelle vaaliliitolle.

   1. Tähtiliikettä tuskin on edes olemassa enää ja Kansalaispuolueella on Kilpeläisen vetämää pientä toimintaa.

    1. Kilpeläinen on erittäin pätevä tyyppi ja taatusti kansallismielinen. Olisi loistava ehdokas vaaliliitolle, mutta tuskin lähtee ellei ole suuri vaaliliitto. Lisäksi eikös Seppo Hauta-aho ole vielä Tähtiliikkeessä. Hänkin on erittäin pätevä tyyppi ja myös olisi loistava ehdokas vaaliliitolle. Lisäksi molemmat pystyisivät varmasti henkkimaan monia hyviä ehdokkaita vaaliliitolle. Heidän avullaan listat varmaan tulisi täyteen.

     Eli ainakin seuraavat puolueet voisivat olla vaaliliitossa: VKK, Totuuspuolue, Tähtiliike, Kansalaispuolue, SKE, Sinimustat, Oikeus ja Vapaus puolue. Hyvällä tuurilla saisi mukaan vielä Kristallipuolueen ja ehkä jopa Piraattipuolueen.

     Kaikilla näillä puolueilla on johtotiimi, joka pystyy kyllä hankkimaan ehdokkaita. Tämän lisäksi sitoutumattomia aktivistiporukoita voisi ottaa mukaan puolueiden tavoin antamalla jokaiselle joku listapaikkakiintiö.

     Jos paikat meinaa loppua, niin kiintiöt voisi laskea edellisten vaalien ääniosuuksilla sekä kampanjahalukkuudella, joskin luulen ,että kaikille todella halukkaille riittää paikkoja. Ei nimittäin ole koskaan helppo saada kaikkia listoja täyteen, mutta sitoutumattomien avulla se kyllä onnistuisi.

     Vaaliliittoa täysillä listoilla ei siis todellakaan ole vaikea järjestää. VKK:lle se olisi todella helppoa, koska voisivat kutsua aktivistiporukoita eduskuntaan vaikka joka viikko ja näin yhdistää lukemattomat aktivistiporukat yhteen suureen vaaliliittoon. Tätä ehdotettiin VKK:lle viime kesänä, mutta heitä ei kiinnostanut. Itse asiassa heitä ei kiinnostanut vaaliehdokkaiden hankkiminen edes sen vertaa, että olisivat muiden puolueiden tavoin kotisivullaan hakeneet ehdokkaita. Tämä on oikeasti ennenkuulumatonta ja lähes rikollista epäpätevyyttä tai myyräilyä.

     1. Kattelus-Kilpeläinen kaksikko nimenomaan ei ole aidosti kansallismielinen, ainoastaan harhaanjohtavia äänienkerääjiä.

      Mikä jottei periaatteessa vaaliliitossa menisi, mutta älkää nyt noihin hairahtuko!

 8. VKK lienee samaa skeidaa kuten PerusSionistit ja Sininen tulevaisuus. Eli CIA:lta ja Israelilta tullut käsky jälleen sekoittaa ja repiä PS:ää palasiksi. Nyt PS on alkanut tosissaan kiinnostaa eläkeläisiä ja muitakin kansanosia, kuin vain niitä pahoja nazzzeja. (”Nazzzi” on synonyymi pahalle. On esim. nazzzirokotteita, nazzzipoliiseja jne.) Väyrysen PM-pestin evääminen ja PS:n hajotus ovat ne suurimmat kusetukset joita täällä on ulkovaltojen toimesta masinoitu. Saa nähdä mitä seuraavaksi. Meillä on jo hybridikeskusta ja ties mitä ujutettuna tänne. Eli PS:n äänestäminen kaikesta huolimatta tässä systeemissä on se järkevin vaihtoehto, sillä se antaa viestin siitä meille kansalle ja petturipoliitikoille ynnä muille sätkynukeille & puhuville kaaleille, että asiat EIVÄT ole hyvin maailman onnellisimmassa maassa.

 9. Oliko Marco SKE-puolueineen miten hyvä tekemään yhteistyötä muiden kansallismielisten pienpuoluiden kanssa viime eduskuntavaalien aikaan ja tuliko niitä vaaliliittoja tehtyä?

  1. Joo, tarjottiin kaikille vaaliliittoja, mutta vain yksi puolue otti tarjouksen vastaan. Reformin kanssa ei tietysti vaaliliittoa voinut tehdä, koska lain mukaan valitsijayhdistykset eivät voi tehdä puolueiden kanssa vaaliliittoja.

   Reformi nimenomaan perustettiin SKE:n jälkeen estämään tämän ja muiden kansallismielisetn puoluedien (Tähtiliike, Kansalaispuolue, jne.) menestys ja vaaliliitot.

   Hirvisaari, Korhonen ja Huuhtanen selittivät kaikille tukevansa Reformia, koska kuulemma vastustivat puoluevaltaa. Nyt sitten kuitenkin tukevat Suomen historian diktatoorisinta puoluetta eli VKK:ta. Melkoinen takinkääntö, mutta kuten selitetty there’s a method in the madness.

   Kummasti he ovat aina sen puolella mikä estää vaaliliitot. Kummasti he eivät myöskään KOSKAAN medioidensa kautta ole vaatineet vaaliliittoja ja täysiä listoja, vaan ovat aina asiasta hiiren hiljaa.

 10. Ette te idiootit osaa kuin tapella keskenänne, sama onko puolueita yksi tai sata. Tuosta syystä teitä kukaan vakavana oppositiona tule koskaan ottamaan.

  1. Hyvä pointti, mutta ei tässä edes tarvitsisi lopettaa tappelua, KUNHAN enemmistö aktivisteista ja vaihtoehtomedioista suostuisi suureen vaaliliittoon. Tätä Olavi Mäenpääkin aina selitti.

   On siis hyvin lapsellista vaatia lopettamaan tappelu. Luuletko tosiaan, ettei suurten puolueiden sisällä jatkuvasti tapella verisesti? Totta kai tapellaan, mutta tästä huolimatta he pystyvät kokoamaan täydet ehdokaslistat vaaleihin. (Ja sopimaan lyhyen vaalirauhan estääkseen julkisen tappelun vaalikampanjan aikana.) Muuta ei tarvitakaan, koska täydet listat tuovat aina melkoisen äänipotin, vaikka listan sisällä onkin riiteleviä vihamiehiä.

   Ihan samalla tavalla skenessäkin pitäisi PRIORITEETTINA olla täydet listat ja sehän on mahdollista vain 1. suurella vaaliliitolla ja 2. sitoutumattomien ottamisella listoille.

   Ongelmana on kuitenkin skenen tyyppien tyhmyys. Ihan oikeasti suuri osa aktivisteista ei tajua miksi listojen pitäisi olla täynnä. He oikeasti eivät osaa vaalimatematiikkaa, vaikka asian heille yrittäisi selittää.

   1. Kiitos Marco erittäin valaisevista kommenteista. Mäenpäätä olen itse äänestänyt kauan sitten Turussa asuneena. Värikäs persoona . Pidin kovasti Olkusta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*