Marco de Wit 22 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Poliisi on vapauden vihollinen.

 

Miksi? Koska ei joudu vastuuseen juuri mistään ja koska ns. ”hyvät poliisit” eivät koskaan ilmianna rikollisia kollegoitaan, vaan päinvastoin suojelevat heitä.

 

Onneksi tällaisten videoiden ansioista suomalaiset alkavat viimeisten joukossa vihdoin tajuamaan, että monopolistinen ”turvallisuus”organisaatio on aina mafia.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Päivän video: Polpomafia

 1. On olemassa melko vahvaa näyttöä että Kanadassa mummoja hakanneet ”poliisit” olivatkin YK:n (sic!) paikalle kuljettamia nilkkejä.

  Rikolliseliitin oma pieni armeija jonka kansa(t) kustantaa.

  Sairaammaksi vaan menee päivä päivältä.

  1. Poliisin rise ei koskaan pitäisi provosoitua käyttämään edes jussin poikalyöntejä, silloin voi odottaa vain toiselta puolelta samaa. Ylilyönti on paha virhe kun hermot ei kestä vain pidättää väkivallattoman henkilön ja moninkertaisella ylivoimalla jos ei tottele jotain.

 2. heh itsellä kanssa ”hyvät kokemukset” poliisista.
  Ihan pelkästään kännin takia tuli poliisit kesällä, jopa ihan kaverin soittamana.
  Mitään en tehnyt tai ollut uhka kellekään, niin hakkasivat mahan aivan mustaksi ja kuristivat vielä putkan lattialla niin että pari viikkoa oli vaikea hengittää.
  Saa olla aika paha hätä että turvautuisin poliisiin jatkossa :)

  1. Et vain ymmärrä kuin hyvä poliisisetä auttaa!? Pahinta mahdollista ihmissaastaa ovat ja tämän voi todeta poliisien keskuudessa tapahtuvasta rikollisuudestakin. Eivät he ole mitään kunnollisia ihmisiä!

 3. Siinä on myös niitä kuuluisia hyviä poliiseja, jotka eivät nähneet mitään. Sama tilanne myös Suomessa. Jokainen poliisi on vihollinen ja kansanpetturi. Poliisi on pahin vihollisesi.

 4. Ja Marcon kokemat ”vääryydet” poliisin suunnalta taas puskevat pintaan. On ne ilkeitä, kun ne eivät edes kättele.

 5. Kaikki menee hyvin jos vetää naamat ja vetää hanskaan kädet luuli jussiboy ja rise joidenkin nimettömien kanssa https://m.youtube.com/watch?v=JmD33xQpWQI hyvää päistäistä jussille ja riselle menkää vankilaan vihille nimettömät sormissa ja sormet per… Turussa. Korona on vaan yksi tuttu virus, sitähän te kysyittä jussi.

 6. Tämä on taas joku pikkupoika-poliisi, jonka kaverit tulevat vielä kuristamaan takaa päin. Näitä samanlaisia on Suomen poliittinen poliisikin täynnä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*